kısaları kapattım, benim sistem ala geçti...
Printable View
kısaları kapattım, benim sistem ala geçti...
ya böyle piramit yapınca hiç teknik destek direnç bakmaya gerek kalmıyo...misal ayu piramidi yaptıysan, önceki uzlaşmalar direnç oluyor :)
[QUOTE=tuareg;130980]herkese merhaba, bol ve stressız kazanclar...
Azız Nesın'ın 'ah bız eşekler' oykusunu bılır herkes, ısrarla, 'yok yok kurt değildir' esprısı. Piyasa da şimdi aynı şeyı yapıyor, 'yok yok birşey yok', ama aslında sıyası ortam toz duman, Başbuğ acıkca beyan ettı, '[B]ne yapacağımızı gorecekler[/B]' dedı, simdi bu sozun ustune gıdıyor, hukumet ıse gerı adım atmaya hıc nıyetlı değil, hatta hukumetın yazar cızer takımı 'gerı adım ıntıhar olur' dıyor, hukumete 'sonuna kadar gıt' gazı verıyor.
Piyasa ise bırsey yokmus gıbı davranıyor, ıkı yol var, ya asker sonuna kadar pasıfıze edılmeyı kabullenecek, ya da kıyamet kopacak.
Tuhaf ama kımse bunu umursamıyor.
Ben o kadar kolay olmayacağı dusuncesındeyım.[/QUOTE]
Bunu basın toplantısında sorduklarında işte buradayız hukuka saygılı olduğumuz için basın toplantısı yaptık dedi.
[QUOTE=MASTER;130985]Herkese günaydın...Dün belirttiğim gibi her yukarı hareketi Short pozisyonları arttırmak için değerlendirdim...Sistem de gün boyu SAT'ta kaldığı için stop-loss çalışmadan günü Short pozisyonda tamamlayabildim...Spot ve Vob zayıf...İŞ(C)'deki dünkü kapanıştaki sağlam duruştan anlaşılan birileri Dow'da tekrar bir önceki zirveye yükseliş öngörülerine istinaden pozisyon almış...Bekledikleri olmayınca da şimdilik kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar...[B]Yarın Tarım dışı istihdam ve Fabrika siparişleri datası gelecek...Bunların beklenenden kötü gelmesi halinde buraları toz duman edebilirler...[/B]Bu tedirgin ve temkinli bir bekleyişe sebep olacaktır.Bu yüzden de en azından yarınki datalara kadar aşağı eğimli bir piyasa beklerim...Geçtiğimiz 2 ay para kazanmanın çok da kolay olmadığı aylardı...Bu ay herkes için bunun tersine dönmesini diliyorum...Bol kazançlar...[/QUOTE]
Hee çok uyumluyuz ya dowla ederler eminim .dng
Yorumsuz :D
[url]http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=5101&page_number=1[/url]
[QUOTE=maşuk;130987]Bu veriler kötü gelirse eyvah, ya iyi gelirse önümüzdeki dönemin korkulu rüyası enflasyon mu hortluyor yoksa diye düşünüp eyvah ki ne eyvah.:eek:[/QUOTE]
Öncelikelri büyümeden yana olduğu için enflasyona bir müddet göz yumacakalrdır. Büyüme sağlandıktan sonra enflasyonla mücadele başlayacaktır. Bunun için de basılan paraları piyasadan çekmenin yollarını arayacakalr.
Larossian Kocaoğlan al verdimi?
10000 puan düşelim hele.Çok severim inek etini.
[quote=MMO;131022]Larossian Kocaoğlan al verdimi?[/quote]
Shortta.
[quote=jerfin;131016]kısaları kapattım, benim sistem ala geçti...[/quote]
benim fayf münüt te AL a geçti...üüü:o:mad::(
[QUOTE=traderx;130991]az önce 525 ten kısaları kapatıp longladım ne kadar tutatrım bilmiyorum.[/QUOTE]
825 ten tekrar kısa,
böylece maliyeti 600 puan iyi leştirmiş olduk, 48425 falan oldu kısaların maliyeti:D
sabahki tepeyi(46875) geçeceklerini sanmıyorum
[quote=VOBiX;131019]Hee çok uyumluyuz ya dowla ederler eminim .dng[/quote]
Neden uyumlu değildik?Çünkü bizim piyasamız daha güçlü duruyordu...Şimdi ise Yurtdışları zaten öyle aman aman durumda değilken biz daha zayıfız...O yüzden dışarıda bir olumsuzluk olursa biz göreceli olarak daha da kötü etkilenebiliriz diye düşündüğüm için öyle yazdım...Yine de burası borsa...Her şey mümkündür...Hele ki bizim borsa da daha da mümkündür...:)