Graş tümhızıyla yolda:D yaşasın gayahanist vob pozisyonları:p
Printable View
Graş tümhızıyla yolda:D yaşasın gayahanist vob pozisyonları:p
[QUOTE=selçuklu;305679]üvvvvvvvvv .... < 1,3900 bende flatleyebilirm patron ... :o:o[/QUOTE]
filat .... altın kısa devam ... ama ... düşmedi sarıgız .. vay **
bu altın çok pis :o... durur durur saatlerce .. .. %2 yarım saatte .. gider bi tarafa ....:o:o
[quote=Astatin;305683]ne isti ne gayahanı strobaba..sistemine uysana abi..üwww:p
Strateg-ist ler Gayahan-ist lere karşı..üühühhü.brv:D[/quote]
Sisteme uyuyorum patron... Yıllık grafik long'da... :p :)))
Zaten yemişim sistemi mistemi patron... Ters KY oldum artık... Sürekli long... 200.000 tüm hızıyla yolda... Hatta 300.000 zıplaya zıplaya geliyor... :..: :p
Boğalar için tek endişe verici olabülecek şey Dow'un Bollinger Bandı'nın haysiyetiyle oynamış olması... Bu kadar dışında kapattığı çok nadir... En son VOB bunu yaptığında tekrar bant içine girene kadar çok volatil hafif aşağı eğimli yatay yapmıştı uzun zaman... üvvv... Ama sonuç da belli... üvvv... :)))
VOB aynı şeyi yapınca devam böle oldu ve olmakta.. Kısaca haysiyetiyle oynanmış Bollinger'in intikamı volatil yatay piyasa oliyi... üvvv...
[quote=Strategist;305688]Sisteme uyuyorum patron... Yıllık grafik long'da... :p :)))
Zaten yemişim sistemi mistemi patron... Ters KY oldum artık... Sürekli long... 200.000 tüm hızıyla yolda... Hatta 300.000 zıplaya zıplaya geliyor... :..: :p[/quote]
ralşi tüm hızıyla yolda..yaşasın strateg-ist vob pozisyonları:p:p
ben hala şortum valla..sistem de satta.ç.amma 15 dklıkda indikelr çok şık toparlıyo..ralli gelebülür boğa çıkabülür
[quote=selçuklu;305687]bu altın çok pis :o... durur durur saatlerce .. .. %2 yarım saatte .. gider bi tarafa ....:o:o[/quote]
60 dklık hareketli SL 1393.45 e çıktı..üw
patron vob da 15 dklıkda ranning var kanaatime..bi baksan bi saysan
yorum yoh short devam gayri
[QUOTE=Astatin;305699]patron vob da 15 dklıkda ranning var kanaatime..bi baksan bi saysan[/QUOTE]
ayısal bi üçgen olabilir patron .... bencede ... :o:o
[quote=selçuklu;305701]ayısal bi üçgen olabilir patron .... bencede ... :o:o[/quote]
way patron..yem atıyorum seni yeniden VOB a çekmek için:D:D....hiç oralı olmuyosun:o:oüüü
ama hakkaten raning var yaw 15 dklıkda...üwww