[QUOTE=jelibon;61369]ayıp ediyorsun borcum Caretteya, ama herkes benden.[/QUOTE]
Teşekkürler ama herkes kendi hesabını ödese rahat olur yarın vobdan 10 taneyle 100 puan alırız efg ısmarlasın iskenderi:)
Printable View
[QUOTE=jelibon;61369]ayıp ediyorsun borcum Caretteya, ama herkes benden.[/QUOTE]
Teşekkürler ama herkes kendi hesabını ödese rahat olur yarın vobdan 10 taneyle 100 puan alırız efg ısmarlasın iskenderi:)
[QUOTE=QUEEN;61383]Teşekkürler ama herkes kendi hesabını ödese rahat olur yarın vobdan 10 taneyle 100 puan alırız efg ısmarlasın iskenderi:)[/QUOTE]
ben angara olusa ev sahibiyim diye dedim.:..:
[QUOTE=jelibon;61384]ben angara olusa ev sahibiyim diye dedim.:..:[/QUOTE]
Önemli bişey çıkmazsa atlar gelirim annem babam orda
EVET ankara daha iyi gibi sanki çoğunluk açısından da:)
kimler geliyorsa listeye adını eklesin bakalım kaç kişi
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
[QUOTE=QUEEN;61387]kimler geliyorsa listeye adını eklesin bakalım kaç kişi
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON[/QUOTE]
evet bi gelicekleri görelim yarın da duyururuz seans içi listeyi iyi olur:)
[QUOTE=QUEEN;61387]kimler geliyorsa listeye adını eklesin bakalım kaç kişi
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON[/QUOTE]
beni de ekleyin..
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
JERFİN
geceden 4 olduk:)
[QUOTE=Vob Trader;61390]QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
JERFİN
geceden 4 olduk:)[/QUOTE]
hemen bu haftamı yapıcaz :D
Zaman uygun olursa bende gelmek isterim iyi geceler
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
JERFİN
CLARK
5 kişi oldu
[QUOTE=Nohamura;61392]hemen bu haftamı yapıcaz :D[/QUOTE]
çoğunluğa sorar uygun bir cumartesi veya pazar günü yaparız:)
[QUOTE=Vob Trader;61396]çoğunluğa sorar uygun bir cumartesi veya pazar günü yaparız:)[/QUOTE]
bence biraz süre koyalım herkes programını ayarlasın aralık ayı başlarında olabilir
[QUOTE=Vob Trader;61396]çoğunluğa sorar uygun bir cumartesi veya pazar günü yaparız:)[/QUOTE]
zaman uygun olursa bende katılmak isterim...
iyi geceler...
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
JERFİN
CLARK
MORDAK
6 olduk
[QUOTE=QUEEN;61398]bence biraz süre koyalım herkes programını ayarlasın aralık ayı başlarında olabilir[/QUOTE]
tabiki de çoğunluk ne derse ona uyarız:)
kişiler yazılsın tarih sonra, birde bayram var ama ne zaman bu saatte aklıma gelmiyor.
[QUOTE=jelibon;61405]kişiler yazılsın tarih sonra, birde bayram var ama ne zaman bu saatte aklıma gelmiyor.[/QUOTE]
ya bayramdan evvelki hafta 29-30 kasım hafta sonları bir gün yada bayram tatilinden sonraki 20-21 aralık günleri olabilir bence. cumartesimi pazarmı günü sonradan ayarlarız çoğunluğa göre:)
Katılmak isterim
[QUOTE=men;61407]Katılmak isterim[/QUOTE]
katılım artıyorrrr:)
QUEEN
JELİBON
VOB TRADER
CLARK
MORDAK
JERFİN
MEN
7 olduk:D:D
Hem diceye hemde yurodolar paritesine bakınca ve hatta diğer bazı endeks ve paritelere bakınca (günlük grafikler), benzer bir olasılık görünüyor. İkili dip. Özellikle MACD bu görüşü destekliyor. Sonuç olarak, buradan yukarı dönme ihtimalini ben daha yüksek görüyorum. Özellikle diceydeki son 3-4 gündür olan hareketler geçici bir dip oluşumunun sinyalleri olabilir. Gel gör ki; bu bir teknik tuzak da olabilir elbet. Bu formasyon tammalanırsa 10200 leri hedefleyeceğini, eğer tuzaksa 8250-8300 bandından gelecek hafif bir epkiden sonra hızla 7200 e gideceğini düşünüyorum.
Kişisel Beklentim :
Kısa vadede buralardan yukarı yaparız. Borsalar toparlar.Yurodolar paritesi bugün yürür. Velakin dediğim gibi tuzak ihtimaline de tedbir almak gerekir S/L v.s...Orta vadede ise dibimizi yenileyeceğiz..
Eğer bu ikili dip formasyonu tuzaksa, bu akşam DJ ölür onu kimse tutamaz, Ben bile tutamam Obama tutamaz, Bir uçurumdan düşer gibi düşer 7200e, Boğalar onu tutamaz......
ÖNEMLİ BAZI MAKRO VERİLER :)
Kişisel Harcamalarımdaki Değişim : (Dün KK ekstrem geldi de)
-%30 (Beklenti : -%40, taksitli bir harcamayı unutmuşum da) (Önceki -%15)
Hane Halkımın Harcamalarındaki Değişim : (Ek kartların ekstreleri de geldi de)
%-5 (Beklentim : -%25, hanım krizi unutmuş da) (Önceki %15)
desteğe güldük güldükde destekçide bize gülmese bari:)
[quote=Vob Trader;61410]desteğe güldük güldükde destekçide bize gülmese bari:)[/quote]
EN azından açılışta gülecek sanki..Paritede dünden bu sabah kadar, 1.25-1.2530 arasında 3 üncü dünya savaşı döndü...Bugün en azından 1.27 leri deneyebilir..SOnra G-7 kararları G-20 kararları bizde IMF muhabbetleri falan falan.. Boğaların atağı olacak bence
[QUOTE=Astatin;61411]EN azından açılışta gülecek sanki..Paritede dünden bu sabah kadar, 1.25-1.2530 arasında 3 üncü dünya savaşı döndü...Bugün en azından 1.27 leri deneyebilir..SOnra G-7 kararları G-20 kararları bizde IMF muhabbetleri falan falan.. Boğaların atağı olacak bence[/QUOTE]
dolar patladı zaten elimde:D
[QUOTE=Vob Trader;61408]katılım artıyorrrr:)
QUEEN
JELİBON
VOB TRADER
CLARK
MORDAK
JERFİN
MEN
7 olduk:D:D[/QUOTE]
resimlerinizi foruma göndermeyi unutmayın sakın.....
olay sanallıktan çıksın....:)
işlerden dolayı benim katılmam imkansız.....çok isterdim ama
[QUOTE=mbm;61413]resimlerinizi foruma göndermeyi unutmayın sakın.....lelele
işlerden dolayı katılmam çok zor.....[/QUOTE]
belki tarih uyardı boş zamana daha var zaman:)zaten haftasonu :)
Herkese merhaba benim gibi Sanko nun verdiği FX2000 i çalışmayan var mı? Endeks ve hisse grafikleri var ama vob grafiği gelmiyor...
[QUOTE=enorton;61416]Herkese merhaba benim gibi Sanko nun verdiği FX2000 i çalışmayan var mı? Endeks ve hisse grafikleri var ama vob grafiği gelmiyor...[/QUOTE]
bende problem yok..
[QUOTE=abka;61417]bende problem yok..[/QUOTE]
İşlem hacmi az olanlara kestiler mi yoksa uygulamayı?
Bugün dünün dibi (33,575) delinirse kimse şaşırmasın! Zira ben şaşırmayacağım!
allah allah ne aptalımsı bir seans ya
geceden üçte 2 kısaydı..
kalan üçte biride 34250 den kısaldım..15 dakikalık ala gelmeyince..
5 dakikalık açılışla aldaydı..şimdi oda satta...
yurtdışı 15 ler alda..onlarda sata gelmesi lazım.. o yüzden biraz tedirgin olsamda
devam kısaya.....
rursya dün yüzde 10.5 düşmüş..
şimdide yüzde 5.5 eksi gözüküyor
dolarlarım bile kara gecti helal olsun
[QUOTE=VOBiX;61419]Bugün dünün dibi (33,575) delinirse kimse şaşırmasın! Zira ben şaşırmayacağım![/QUOTE]
Bu şekil yaniii. :..:
[QUOTE=VOBiX;61424]Bu şekil yaniii. :..:[/QUOTE]
.brv.brv
Burdan tepki gelir mi? Ne dersiniz?
bitek ben alıyorum heralde..takviyeli longlarla devam
[QUOTE=sardes;61425].brv.brv
Burdan tepki gelir mi? Ne dersiniz?[/QUOTE]
34500den geçen iki tane destek var bu destekler kırılırsa satışlar devam edebilir.
[QUOTE=VOBiX;61427]34500den geçen iki tane destek var bu destekler kırılırsa satışlar devam edebilir.[/QUOTE]
33500 heralde demek istediniz ?
[QUOTE=VOBiX;61427]34500den geçen iki tane destek var bu destekler kırılırsa satışlar devam edebilir.[/QUOTE]
34500 en kuvvetli [B]direnç [/B]şu an..
yıkılalı çok oldu... he heeee:)