[QUOTE=QUEEN;131050]didim deki evler hangisiymiş bi bakalım linke..alalım çocuklara ...[/QUOTE]
[I]
Haber[URL="http://www.haber3.com/news_detail.php?id=485564"] burada[/URL][/I]
Printable View
[QUOTE=QUEEN;131050]didim deki evler hangisiymiş bi bakalım linke..alalım çocuklara ...[/QUOTE]
[I]
Haber[URL="http://www.haber3.com/news_detail.php?id=485564"] burada[/URL][/I]
longa dönebilirim her an...
[quote=QUEEN;131051]dünden beri 1500 puvan yaptım astimat:D:D..keyfim yerinde..[B]lahmacun yirmisin[/B]..[/quote]
yirim abla...10 tane yiyebilirim...:::
yanına limon,kırmızı biber,karabiber,tuz,buz ve kola lüffen :::
[QUOTE=deks;131053][I]
Haber[URL="http://www.haber3.com/news_detail.php?id=485564"] burada[/URL][/I][/QUOTE]
Queen dairelerimiş..lelele.ben aldım bile..bakıcam cidden..
[QUOTE=Astatin;131052]lahmacunda neymiş..yemişim lahmacunu... aaa yok ya yemedim lahmacun..hakikaten var mı...:D öyleyse söyle pambıkdan önce gelmem lazım..araba filan hızla...ama enorton un trafikde olmaması lazım..şş enorton bu saatlerde dışarı çıkacanmı[/QUOTE]
Rahat olun ben Burdur dayım :D
arkidişler şinci acıkhlamazsam içhimde kalcek ondan acıkhlayorum...
Şindi benim van munut diye gonderdiğim çistemim seanstada degindiğim gibin aslında cokh tehlikeli insanlıva zararlı bir zistem::: sistemin foruma gonderdiğim sinyalleri teknik grafiklerimle tespit ettiğim yönü desteklediği için gönderdim gayri::: asteton fotoşoflu sistemleri göndereyor bende formülle fotoşof ettim:::
ülem bi baktım bu asteton bana gel ben saa benim zistemimi verem sende bana senin zistemini ver dimezmi birden::: ....
yokh dedim aste bu zistem oyle bildiin zistenimlere benzemez cokh tehlikeli bunu cophe atmakh lazım nukleeer baslınklı fuze gibin bu vallah insanlıga zararlı didim:::
pespese mesajlastık ozelden yokh illada isterim bende sana vercem benimkini diye diye ::: ülem dedim gel sunu bi test et bakalım gercekten kendi zistemini saaa vercekmi yoksam aste kotu nıyetlimi deyüü :::
zonracıma aste baaa yarım yarım gonderek formulleri dedi yokh dedim madem isteyen sensin sen gonder bende saaa gonderecem :::
zonracıma asteton zistemi gonderdi laf ossun dıye ms de test ettım foruma gonderdıgı zistem deeldi ... pıtırcıkh gıbın ok ları var:::
hernıyse zati benim amacım gondercekmı gondermeyecekmı onu test etmekti hemen benim nukleeer baslıklı fuzeyı yolladım ona ve durumu acıkhladım:::
yuanı anlayacanız biz onu test ederkene zahtekar olan biz olduk emme hayırlısı gayri :::
[quote=enorton;131057]Rahat olun ben Burdur dayım :D[/quote]
döneceğin zaman haber ver...bende agustos başı gibi tatile felan gideceğim..güneye..denk geliriz felan:..: kuın hazırla lahmaları
15 dklık teknik görüntü aynı dün 47650 de yukarı hülüülülülüllü yaptıkları tuzağa benziyor..amma 2 bar daha 800 üstünde kalırsa olay değişür
Burdurlu musun yoksa?ben burdurlu yum da...
çöker burası
dax nerdeyse %1.5 artı vob yerinde sayıyor
long olsam kafayı yerdim:D
[QUOTE=yesilova;131061]Burdurlu musun yoksa?ben burdurlu yum da...[/QUOTE]
Burdurlu olduğun nickden belli zaten :D Yok eşim burdurlu :D
[QUOTE=Astatin;131059]döneceğin zaman haber ver...bende agustos başı gibi tatile felan gideceğim..güneye..denk geliriz felan:..: kuın hazırla lahmaları[/QUOTE]
Biz de köyceğize gideceğiz ayın 18 inde... Geçen sene Ayvalık'a gittim hiç benğenmedim, su buz gibiydi. İnşallah burası iyidir. Karadenizin gözünü seveyim .dng