DAXIN %1.5 artı olduğu yerde vob uçardı eskiden olsa en az %3-4 artı olurdu.lelele ama basıyorlar:D
Printable View
DAXIN %1.5 artı olduğu yerde vob uçardı eskiden olsa en az %3-4 artı olurdu.lelele ama basıyorlar:D
[quote=enorton;131064]Biz de köyceğize gideceğiz ayın 18 inde... Geçen sene Ayvalık'a gittim hiç benğenmedim, su buz gibiydi. İnşallah burası iyidir. Karadenizin gözünü seveyim .dng[/quote]
dostum ben fethiyeliyim köycegiz küçük sakin kafa dinlemek için ideal bir yer memnun kalırsın zannederim
garanti tahtasında 5 kademeden fazla görebilen var mı
[QUOTE=traderx;131040]görmüyonmu nasıl kucaklamışım sarılmışım benim himayemde o ayı yavrusu hiç bişey olmaz ona.kom şu anda uyuyor saat 16:30 a kalmadan uyanır.dng[/QUOTE]
en son 825 ten şort devam
ulen gökan ağladın zırladın uyandırdın benim yavru ayıyı halbuki az daha uyuması lazım idi:::
[quote=fXci;131058]arkidişler şinci acıkhlamazsam içhimde kalcek ondan acıkhlayorum...
Şindi benim van munut diye gonderdiğim çistemim seanstada degindiğim gibin aslında cokh tehlikeli insanlıva zararlı bir zistem::: sistemin foruma gonderdiğim sinyalleri teknik grafiklerimle tespit ettiğim yönü desteklediği için gönderdim gayri::: asteton fotoşoflu sistemleri göndereyor bende formülle fotoşof ettim:::
ülem bi baktım bu asteton bana gel ben saa benim zistemimi verem sende bana senin zistemini ver dimezmi birden::: ....
yokh dedim aste bu zistem oyle bildiin zistenimlere benzemez cokh tehlikeli bunu cophe atmakh lazım nukleeer baslınklı fuze gibin bu vallah insanlıga zararlı didim:::
pespese mesajlastık ozelden yokh illada isterim bende sana vercem benimkini diye diye ::: ülem dedim gel sunu bi test et bakalım gercekten kendi zistemini saaa vercekmi yoksam aste kotu nıyetlimi deyüü :::
zonracıma aste baaa yarım yarım gonderek formulleri dedi yokh dedim madem isteyen sensin sen gonder bende saaa gonderecem :::
zonracıma asteton zistemi gonderdi laf ossun dıye ms de test ettım foruma gonderdıgı zistem deeldi ... pıtırcıkh gıbın ok ları var:::
hernıyse zati benim amacım gondercekmı gondermeyecekmı onu test etmekti hemen benim nukleeer baslıklı fuzeyı yolladım ona ve durumu acıkhladım:::
yuanı anlayacanız biz onu test ederkene zahtekar olan biz olduk emme hayırlısı gayri :::[/quote]
külli yalan:..::..::..: ben değişmeden önce bak dedim ref(c,+x) li bir şey değil dimi ona göre dedim..bişiy demedi..sonra parça parça gönderelim dedim..yok ya parça parça olmaz önce sen gönder sonra ben gönderirim dedi:..::..::..::..: bende bu durumdan kıllanıp benim sistemi göndersemde bir "component" ini eksik gönderdim:..::..: netekim kıllanmakta haklıymışım..FX cinin one minute u travesti çıktı..içinde bol bol ref(c,+x) vardı :) ....Daha önce sormuş olmama rağmen FX ciye bu soruya yanıt vermemişti..
Ayrıca sistem exchange teklifi ilk beden değil geçen hafta fx ciden gelmiştir.:..::..::..: benim fotoşop geyiğimi yazdığım an en az 5 kişiye geyik formülünü gönderdim ve kimseden karşılığında sistem istemedim..raki balik istedim onlarıda almadım zati...:..::..: dimi KUIN..
leemm FXci sahtekarın başta gelenisin..milletten beleş sistem toplayacam diye tiyatro ettin hee...ama nasıl biliyorum foruma döküleceğini..dedim sana formülünü gördükten sonra..akıl akıldan üstündür..al sana karakan :)
La ben saa kızmadım..niye alınganlık ettin anlamadım şimdi hee:..::..: sahtekar seni...sırayla parçalı formül gönderme fikrine karşı çıkınca anlamıştım zati bir maraz olduğunu.dng.dng
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/213072/genelkurmaybaskaniorgeneralilkerbasbugerdoganabdullahgulmgktoplantisi.html[/url]
[quote=Astatin;131060]15 dklık teknik görüntü aynı dün 47650 de yukarı hülüülülülüllü yaptıkları tuzağa benziyor..amma 2 bar daha 800 üstünde kalırsa olay değişür[/quote]
niha...nihahaha..
[quote=enorton;131064]Biz de köyceğize gideceğiz ayın 18 inde... Geçen sene Ayvalık'a gittim hiç benğenmedim, su buz gibiydi. İnşallah burası iyidir. Karadenizin gözünü seveyim .dng[/quote]
Köyceğize gideceksen sarıgermeyle dalyana uğramadan dönme.:DDalyan kooperatiften havyar almadanda gelme....Oradan fethiye ölüdeniz kelebek vadisinede uğra emii.Gökovayla marmaris datça çubucak eksik kaldı oralarada uğra...
Karadeniz derken?
KUIN bizi kebapcıya götür..götüremezsen götürürler KUIN.... :)
FX ci lem..sen lahmacun ısmarlasana bize..ama sen lahmacun diye yufka içi haşlanış kıyma kakalrsın bize he... :) :):..::..:
[QUOTE=Astatin;131069]külli yalan:..::..::..: ben değişmeden önce bak dedim ref(c,+x) li bir şey değil dimi ona göre dedim..bişiy demedi..sonra parça parça gönderelim dedim..yok ya parça parça olmaz önce sen gönder sonra ben gönderirim dedi:..::..::..::..: bende bu durumdan kıllanıp benim sistemi göndersemde bir "component" ini eksik gönderdim:..::..: netekim kıllanmakta haklıymışım..FX cinin one minute u travesti çıktı..içinde bol bol ref(c,+x) vardı :) ....Daha önce sormuş olmama rağmen FX ciye bu soruya yanıt vermemişti..
Ayrıca sistem exchange teklifi ilk beden değil geçen hafta fx ciden gelmiştir.:..::..::..: benim fotoşop geyiğimi yazdığım an en az 5 kişiye geyik formülünü gönderdim ve kimseden karşılığında sistem istemedim..raki balik istedim onlarıda almadım zati...:..::..: dimi KUIN..
leemm FXci sahtekarın başta gelenisin..milletten beleş sistem toplayacam diye tiyatro ettin hee...ama nasıl biliyorum foruma döküleceğini..dedim sana formülünü gördükten sonra..akıl akıldan üstündür..al sana karakan :)
La ben saa kızmadım..niye alınganlık ettin anlamadım şimdi hee:..::..: sahtekar seni...sırayla parçalı formül gönderme fikrine karşı çıkınca anlamıştım zati bir maraz olduğunu.dng.dng[/QUOTE]
Aste bak üzüyosun beni senın gonderdıgın sıstemın eksık oldugunu ve foruma gonderdıgın sıstem olmadıgını anlayıp hemen sana durumu acıkladım.. Kötü nıyetlı olsam bana tam gonder yoksam gondermem derdim nıye hemen sana durumu acıklayem ???
Hem yalan soyleme gereği niye duydun simdi ??
[COLOR="Red"][B] Geçen hafta ben sana sistem değiştirme teklifimi gönderdim ? [/B][/COLOR]
Ben böyle bir teklif göndermedim.
Bak işte burda yalan söyledin hadi kanıtla lütfen bana bunu.. EĞER sana ilk ben bu teklifi sundumsa hiç kendimi savunmam..
[quote=MMO;131073]Karadeniz derken?[/quote]
Gözünü seveyim derken