lem bak şindi şaka kaka olucak fXci ve asteton lem kapatın bu zistem işini...sonram üzceniz birbiriyizi...
Printable View
lem bak şindi şaka kaka olucak fXci ve asteton lem kapatın bu zistem işini...sonram üzceniz birbiriyizi...
[QUOTE=Larossıan;131072]Köyceğize gideceksen sarıgermeyle dalyana uğramadan dönme.:DDalyan kooperatiften havyar almadanda gelme....Oradan fethiye ölüdeniz kelebek vadisinede uğra emii.Gökovayla marmaris datça çubucak eksik kaldı oralarada uğra...[/QUOTE]
Su mu yakıyo bu araba ::: Şaka şaka bi gidelim de gezeriz inşallah... Önerilerin için çok teşekkürler... Saklıyorum bu mesajını...
[QUOTE=MMO;131073]Karadeniz derken?[/QUOTE]
Ordu giresun trabzon rize :D
bu sefer 46500 sağlam kıracak, kırmazsa zaten gereği neyse yaparız.
[quote=fXci;131075]Aste bak üzüyosun beni senın gonderdıgın sıstemın eksık oldugunu ve foruma gonderdıgın sıstem olmadıgını anlayıp hemen sana durumu acıkladım.. Kötü nıyetlı olsam bana tam gonder yoksam gondermem derdim nıye hemen sana durumu acıklayem ???
Hem yalan soyleme gereği niye duydun simdi ??
[COLOR=red][B]Geçen hafta ben sana sistem değiştirme teklifimi gönderdim ? [/B][/COLOR]
Ben böyle bir teklif göndermedim.
Bak işte burda yalan söyledin hadi kanıtla lütfen bana bunu.. EĞER sana ilk ben bu teklifi sundumsa hiç kendimi savunmam..[/quote]
yaw arkadaş sen niye dellendin..niye alınganlık gösterdin yok bişiy daa.. tamam..
geçen hafta ben rakıbalık karşılığı fotoşoplayıp grafı foruma yapıştırdığımda peşinden forumda yazmıştınya, sistemleri değişelim geliştirmek açısından iyi olur diye..gizli saklı teklifinden bahsetmiyorum..foruma yazdığından..:)
ya alınganlık yapacak bir durum yok üzme beniüüü sen iyi bir adamsın..
ama ref(c;+x) konusunu ve paraçalı değişim konusuna yanıt veremiyorsun bak :) ya FX ci ne ise ne yaw..harbiden mevzu değil enim için:D:D sende takma lütfen
enorton AYVALIK'a bende gittim oralı arkadaşlar varsa alınmasın ama çok kötü bir yerdi.ne doğru dürüst denizi var ne gezecek bir yer.
KARADENİZ e hiç gitmedim.yağmurla aram pek iyi değildir.oarasıda yağışlı diyorlar.
ben kutup ayusuyum fakat sıcağı severim.genlerde sorun var sanırım :::
kısa kapattım..temkinli uzun açtım
[quote=enorton;131078]Su mu yakıyo bu araba ::: Şaka şaka bi gidelim de gezeriz inşallah... Önerilerin için çok teşekkürler... Saklıyorum bu mesajını...[/quote]
enerton yakışıyomu minibüsçü gibi yakıt hesabı yapmak :)
daha 3000 puanlık trendten yeni indin :::
kriz varsa çare vobçunun tatilinde :::
ama gökhan burda kazanıp uzakdoğuda harcıyor .dng
sistem yuzunden kavga etmek caiz değildir.
asti her dönem her zaman haksızdır.
[quote=MMO;131047]Gökhan al işte 3 tanesi 1 ev fiyatına[/quote]
Ben Didim datça orası kaldı bir görmediğim.Orası ters bize.Fiyat fahiştir.Amaç reklam orada ve amacına ulaştı.:D
[quote=QUEEN;131050]didim deki evler hangisiymiş bi bakalım linke..alalım çocuklara ...[/quote]
Bende para yapsam öyle vobta alacam doğmamış çocuğuma.:o
shortçu olsam sabahki dip neden kırılmıyor diye kafayı yerdim banane daxtan dowdan