garantide ciddi satış baskısı var..
buraya kadar onunla geldik ama yoruldu doğal olarak..
Printable View
garantide ciddi satış baskısı var..
buraya kadar onunla geldik ama yoruldu doğal olarak..
[quote=GOKHANFINDIK;131086]Ben Didim datça orası kaldı bir görmediğim.Orası ters bize.Fiyat [COLOR=red]fahiştir[/COLOR].Amaç reklam orada ve amacına ulaştı.:D[/quote]
Tayvana göre mi :) pardon tayland..::::::
ziztem verene yemek vercem..hadi bakalım..
kocaman adamlarsınız ya ortada olmayan bişey için çakma sistemler için:..: kavga ediyorsunuz, bence daha fazla tatsızlıklık olmadan eski samimiyetinize geri dönün.
[quote=YAVUZHAN;131089]garantide ciddi satış baskısı var..
buraya kadar onunla geldik ama yoruldu doğal olarak..[/quote]
Hayvan terli gidemiyor manasında mı:)
[quote=sovalye;131088]shortçu olsam sabahki dip neden kırılmıyor diye kafayı yerdim banane daxtan dowdan[/quote]
demekki bişeyler eksik yine :..:
[quote=enorton;131079]Ordu giresun trabzon rize :D[/quote]
Ordu da kalmak istersen yardımcı olurum nede olsa memleket.
[quote=QUEEN;131056]Queen dairelerimiş..lelele.ben aldım bile..bakıcam cidden..[/quote]
Evin var derdin var.Aldık vergileri ile uğraşıyok.İnterneti de çiftlersem iki internet masrafı.3 tane olsa 3 masraf.Zor bu emlak alma işleri.üüü
[quote=YAVUZHAN;131094]demekki bişeyler eksik yine :..:[/quote]
Yaw arkadas tutturdunuz bırsey 'eskik de eskik', yok oyle bırsey, hersey var hamdolsun, hayvan da terlemıs halıhazırda, bı durun yaaa,
hasta etmeyın adamı.:D
[quote=QUEEN;131091]ziztem verene yemek vercem..hadi bakalım..[/quote]
biri yemek dedi sanırım :::
getirisi önemli değil demi abla sistem olsun yeşil-kırnızı okları ossun yeter değil mi?
var bende çok :::
full porsiyona bir duble full porsiyona 2+1 sistem veririm abla.
kazançları aylık ortalama 100/200 pıvan arası değişiyor.zararlı aylarda -7000/10000 pıvan yapıyor.ama problem değil önemli olan istikrar abla.
bu istikrarlı bir şekilde kazandırıp kaybettiriyor :::
[quote=tuareg;131093]Hayvan terli gidemiyor manasında mı:)[/quote]
aynen :::
ama hakkını verelim vob hipodromsa hipodromun en hızlı atıda garanti..
eskiden seans salonlarında banka denince yapı kredi akla geliyordu ama aldı bayrağı garanti ykbnk ve isctr den.hemde epey oldu..
[QUOTE=sovalye;131088]shortçu olsam sabahki dip neden kırılmıyor diye kafayı yerdim banane daxtan dowdan[/QUOTE]
öyle ama sabahki tepede kırılmıyor, bence az daha sabır lazım şortlar ekmek yedirecek az daha sabır.