-
[quote=traderx;131092]kocaman adamlarsınız ya ortada olmayan bişey için çakma sistemler için:..: kavga ediyorsunuz, bence daha fazla tatsızlıklık olmadan eski samimiyetinize geri dönün.[/quote]
ya ne kavgası ne tatsızlığı..biz bunu FX ci il özelden yazışıyoduk, kellelerle, sırıtmalarla..ama o sanırım hassasiyet gösterdi biraz.. haklı da olabilir belki aşırı sahtekar esprisi yapmışımdır.. ya nasıl yapmayayım adamın sistemi travesti çıktı.dng.dng
FX ci gel lem buraya.. şakayı kaka yapma...gel geelll...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[quote=abdullah yıldız;131066]dostum ben fethiyeliyim köycegiz küçük sakin kafa dinlemek için ideal bir yer memnun kalırsın zannederim[/quote]
Köyceğizin girişinde inek bakıyorlar yoldan inekler geçiyor.Bir ara turizm beldesi değil de sanki güneydoğuya geldim sanki.Yazımı yanlış anlamayın.Yol kenarında turistik beldede inek bakılmaz.
-
[quote=MMO;131095]Ordu da kalmak istersen yardımcı olurum nede olsa memleket.[/quote]
ordu ve ünyeyi askerken gezme fırsatım oldu.çok beğendim ünyeyi,insanın ömrü uzar orada.insan az,trafik yok.
-
Veriler kesik kesik geliyor. Birisi fişlemi oynuyor.
-
ralli ralli..47500 üzeri kapanış olsun..kayıtlara geçmesin..:::
-
[i][color=#FF0000][b]15:15[/b][/color] Haziran ABD ADP İstihdam raporu [color=#0000FF][b]Önceki -532.000[/b][/color] [color=#008000][b]Beklenti -395.000 [/b][/color]
ADP istihdam raporu, özel sektör kapsamındaki yaklaşık 225.000 işletmenin bordro verilerinden elde edilen bir özel sektör tarım dışı istihdam raporudur. Resmi istihdam raporu öncesinde ADP raporundan elde edilen veriler, hem ücret enflasyonu hem de geleceğe ilişkin eğilimleri işaret etmesi bakımından önemlidir. Cuma günü açıklanacak Tarım Dışı İstihdam rakamlarına ışık tutması beklenebilir. Beklentilerden daha büyük bir düşüş olumsuz algılanacaktır. [/i]
-
[quote=Astatin;131081]yaw arkadaş sen niye dellendin..niye alınganlık gösterdin yok bişiy daa.. tamam..
geçen hafta ben rakıbalık karşılığı fotoşoplayıp grafı foruma yapıştırdığımda peşinden forumda yazmıştınya, sistemleri değişelim geliştirmek açısından iyi olur diye..gizli saklı teklifinden bahsetmiyorum..foruma yazdığından..:)
ya alınganlık yapacak bir durum yok üzme beniüüü sen iyi bir adamsın..
ama ref(c;+x) konusunu ve paraçalı değişim konusuna yanıt veremiyorsun bak :) ya FX ci ne ise ne yaw..harbiden mevzu değil enim için:D:D sende takma lütfen[/quote]
evet ref(c;+) yok demedim dersem nassı devam ettirirdim şakhayı emme saa kac kere dedım bu zıstem tam çöplük....
ben zalakh mıyım amacım senin zistemini almak olsa niye ozaman senın eskik gonderdıgın zıstemınden sonra durumu acıklayem hemen apartopar....
Tüm bu savunmayı kıytırık fXci nicki icinmi yapayorum sanki ... fxci gider demirci gelir... arkidiş ben hakkat şaka yapayordum emme moralim bozuldu sindi..
hem ben saa ne üstü kapalı nede ustu acık takas teklifi verdim değişim teklifi felan vermedim ben..
teklif geldiyse oda senden baa geldi..
hakkat amacım şakaydı emme sahtekar demen cokh koydu gercekten
-
[quote=MMO;131073]Karadeniz derken?[/quote]
Hah herkes memleketli çıktı bari sen de akraba çık..dng:..::..:Yurdum insanına hayranım.üüü:..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131096]Evin var derdin var.Aldık vergileri ile uğraşıyok.İnterneti de çiftlersem iki internet masrafı.3 tane olsa 3 masraf.Zor bu emlak alma işleri.üüü[/QUOTE]
arıyorum açan yok ..yalan haber mi ne..4 ev kaldı diyo bide haberde..yaş iş..evin olursa masrafı olcak tabi..aidat falan filan..kirayada veremezsen içerdesin..
-
[QUOTE=SEYYAH;131082]enorton AYVALIK'a bende gittim oralı arkadaşlar varsa alınmasın ama çok kötü bir yerdi.ne doğru dürüst denizi var ne gezecek bir yer.
KARADENİZ e hiç gitmedim.yağmurla aram pek iyi değildir.oarasıda yağışlı diyorlar.
ben kutup ayusuyum fakat sıcağı severim.genlerde sorun var sanırım :::[/QUOTE]
Aynen bana da çok övdüler ama denizi soğuktur dediler. Ben de karadenizden soğuk değildir diye düşündüm ama soğuk demek az kalır, bence buz demek lazım :D Şeytan sofrası diye bir yer varmış, çıktık bi pok yok. sadece güneş batıyo, millet oturmuş onu izliyo. Batınca da alkışladılar :D Millet güneşin batışını kameraya aldı, ben de milleti :D Dediğin gibi gezecek pek yer yok, iki haftalığına gitmiştim. 5. gününde çıkıp geldim. Karadenize mutlaka gitmelisin. Karadenizli olduğum için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama karadenizin üstüne tanımam...
-
la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??
-
[QUOTE=SEYYAH;131098]biri yemek dedi sanırım :::
getirisi önemli değil demi abla sistem olsun yeşil-kırnızı okları ossun yeter değil mi?
var bende çok :::
full porsiyona bir duble full porsiyona 2+1 sistem veririm abla.
kazançları aylık ortalama 100/200 pıvan arası değişiyor.zararlı aylarda -7000/10000 pıvan yapıyor.ama problem değil önemli olan istikrar abla.
bu istikrarlı bir şekilde kazandırıp kaybettiriyor :::[/QUOTE]
bu sistem yarım ekmek veriyim..:p:p