-
[quote=YAVUZHAN;131103]ordu ve ünyeyi askerken gezme fırsatım oldu.çok beğendim ünyeyi,insanın ömrü uzar orada.insan az,trafik yok.[/quote]
Askerliği ne zaman yapmıştın şimdi yolunkarşısına bile geçemiyoruz çevre yolunu yapmadıkları için sahil yolu tıkandı sonuçta türki cumhuriyetlere giden gelen tek yol
-
-
bi kaç data var galiba bugün?
15 : 15 ten başlayacak.
-
[quote=traderx;131080]bu sefer 46500 sağlam kıracak, kırmazsa zaten gereği neyse yaparız.[/quote]
Ben yaptım full long 750 den.Alış baskısı net.Nikkei de düşmedi.Bilecek yine imkb de düşmedi.
-
[quote=YAVUZHAN;131084]enerton yakışıyomu minibüsçü gibi yakıt hesabı yapmak :)
daha 3000 puanlık trendten yeni indin :::
kriz varsa çare vobçunun tatilinde :::
ama gökhan burda kazanıp uzakdoğuda harcıyor .dng[/quote]
Ben geleceğe yatırım yapıyorum.Gelecekte asya kaplanları bir numara olacak..dng
-
[quote=MMO;131113]Askerliği ne zaman yapmıştın şimdi yolunkarşısına bile geçemiyoruz çevre yolunu yapmadıkları için sahil yolu tıkandı sonuçta türki cumhuriyetlere giden gelen tek yol[/quote]
97 / 98 amasya da yaptım.
giresuna kadar gezdim,trabzon sınırından döndüm.
en çok ünyeyi beğendim.yüksek bi yerde yemek falan yedik,sirozluk bir manzara vardı :::
-
[QUOTE=MMO;131095]Ordu da kalmak istersen yardımcı olurum nede olsa memleket.[/QUOTE]
Ooo bi ordulu hemşerim çıktı forumdan, ben de giresunluyum. Çok teşekkür ederim. Her yıl gittiğim giresuna ailevi sorunlardan dolayı 2 yıldır gidemiyorum. Gözümde tütüyor karadeniz. Allah nasip eder de gelirsek, size uğrayıp bir çayınızı içerim...
-
tekrar kısa...sistem al derse acımam kapatırım..1.nesil sisteme göre 46800 aşılmamalı..1. nesile göre sat havuzunda tepkinin tepesi burası..
-
[QUOTE=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??[/QUOTE]
Valla benim tatil anlayışım çok farklı vob trader .dng
-
[quote=traderx;131100]öyle ama sabahki tepede kırılmıyor, bence az daha sabır lazım şortlar ekmek yedirecek az daha sabır.[/quote]
Artık long zamanıdır bennce.
-
[quote=YAVUZHAN;131103]ordu ve ünyeyi askerken gezme fırsatım oldu.çok beğendim ünyeyi,insanın ömrü uzar orada.insan az,trafik yok.[/quote]
Ben Fatsada 10 yıl kaldım hiç de uzamadı ömrüm falan.Bir an önce büyük şehire taşınmak istiyorduk.
-
750-775 long
700 altından 3-4 kez döndü illa ala vere dala vere yapacaklar