[quote=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??[/quote]
yeni evliyiz ya deşme yarayı :::
Printable View
[quote=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? deniz, kum, güneş, alkol, sex. varmı daha ötesi??[/quote]
yeni evliyiz ya deşme yarayı :::
[quote=GOKHANFINDIK;131117]Ben geleceğe yatırım yapıyorum.Gelecekte asya kaplanları bir numara olacak..dng[/quote]
Ben kaplan olacaklarla değil zaten kaplan olanlarla milgileniyodum.. hatta kriz baya bi küskülediğinde ulan demiştim bu sony ye ve Google a bişi olmaz..3-5 atalım kenara nasıl alınıyo acaba falan diye sorup soruştururken dedilerki bizdeki gibi değil eşşek yüküynen paran yoksa hesap bilem açmazlar..bende vazgeçtim...
herşey satta..astatinde satta... lonk neymiş yemişim lonk u...
lem FX ci kapris yapma gel buraya...:) üzme beni..bak bu slogan bile senin imzandan esinlenmişti...severim seni.. bilirsin :) :)
[quote=GOKHANFINDIK;131123]Ben Fatsada 10 yıl kaldım hiç de uzamadı ömrüm falan.Bir an önce büyük şehire taşınmak istiyorduk.[/quote]
uzamıştırda sen daha farkedemezsin,gençsin..
gı fXci allah canını almasın...gel gı buraya adamı hasta etme zaten piyasa yetiyor yaz sıcağında tırlatmaya az kaldı...
[quote=enorton;131121]Valla benim tatil anlayışım çok farklı vob trader .dng[/quote]
[quote=Vob Trader;131111]la ne aranıonuz başka yerlerde gelin bizim antalyaya tatile. ruslar gırla. alkol limitsiz. tatil demek ne demek ?? [COLOR=red]deniz, kum, güneş, alkol, sex.[/COLOR] varmı daha ötesi??[/quote]
Enorton farklı derken ? göl, çamur, yağmur, meyve suyu, ........ da...sonuncunun yerine bişey düşünemedim valla...
full uzun oldum..gitti 100 puan..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131122]Artık long zamanıdır bennce.[/QUOTE]
Yarın burası %4 düşer, senin portföy %20 erir diyen Gökhana bak :D
[quote=YAVUZHAN;131128]uzamıştırda sen daha farkedemezsin,gençsin..[/quote]
Şimdi Thai kızlar kısaltıyor orada uzanan ömrü.:..:
benim sistem habiire al oku çakıyor, 46,600 e verdiklerinde bile al oku çaktı..:confused:
[QUOTE=Astatin;131130]Enorton farklı derken ? göl, çamur, yağmur, meyve suyu, ........ da...sonuncunun yerine bişey düşünemedim valla...[/QUOTE]
Deniz olsun yeter, bi de çok sıcak olmayacak. Alkol,sex bunlar zaten haram.
850 filat..yuhh