hicbir zaman para sagliktan onemli degildir basina gelirse anlarsin.
Printable View
[quote=okan;22837]bende aynı pozısyondayım ne yapmayı planlıyorsunuz yorumunuzu alabılırmıyım benım şahsı dusuncem ABD nın bu enflasyon verılerı endekslerın yukselmesıne musade etmez gıbıydı ama yanılmısım herhalde :([/quote]
ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..
[quote=okan;22837]bende aynı pozısyondayım ne yapmayı planlıyorsunuz yorumunuzu alabılırmıyım benım şahsı dusuncem ABD nın bu enflasyon verılerı endekslerın yukselmesıne musade etmez gıbıydı ama yanılmısım herhalde :([/quote]
ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..
[QUOTE=Leblebi;22838]sayın mbm ters orantı vadelide oluşmaya başladı flata geçtim sizin sistem ne diyor teşekkürler.[/QUOTE]
bugun yola çıkacagım.. yarında yokum...
[B]sistemler 15 ,30 ve 60 daklık alda... 43300 den beri...[/B]
trend takibine göre uzunda beklemek lazım......sat verene kadar
bugun olmayacagım diye ve aşırı alımdalar diye gece flattım....
pazartesi duruma göre kısa yada uzun başşlarız bir yerden.....
göstergeler aşırı alımda... yurtdışında.....
yurtdışını biraz aşagı bekliyorum ben...dow dahil...
yalnız çoşkuyu bulmuşlarken alıp çıkabilirlerde.. ama uyumsuz çıkış olur...
[QUOTE=Leblebi;22838]sayın mbm ters orantı vadelide oluşmaya başladı flata geçtim sizin sistem ne diyor teşekkürler.[/QUOTE]
bugun yola çıkacagım.. yarında yokum...
[B]sistemler 15 ,30 ve 60 daklık alda... 43300 den beri...[/B]
trend takibine göre uzunda beklemek lazım......sat verene kadar
bugun olmayacagım diye ve aşırı alımdalar diye gece flattım....
pazartesi duruma göre kısa yada uzun başşlarız bir yerden.....
göstergeler aşırı alımda... yurtdışında.....
yurtdışını biraz aşagı bekliyorum ben...dow dahil...
yalnız çoşkuyu bulmuşlarken alıp çıkabilirlerde.. ama uyumsuz çıkış olur...
[quote=lwarrior;22853]ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..[/quote]
Evet ama bu gun acıklanacak verılerı bekleme kararı aldım ondan sonra kol keserım artık üüü
[quote=lwarrior;22853]ufak kaldıraçla girdiğim için geceye şu an o kadar da rahatsız etmiyor..ancak şu an aşağı dönüş sinyali yok gibi görünüo..sadece bolinger üst bandının dışına çıktık o kadar..45500 destek olduğu sürece biz shortçuların işi zor..[/quote]
Evet ama bu gun acıklanacak verılerı bekleme kararı aldım ondan sonra kol keserım artık üüü
45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.
45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.
37500, 38000 direnç. (37200 üzerinde kalınması önemli)
37500, 38000 direnç. (37200 üzerinde kalınması önemli)