-
[quote=selam45;412268]bu yurtdışına rağmen düşmüyoruz.
JPMORGAN, TÜRKİYE İÇİN TAVSİYESİNİ 'NÖTR'DEN 'AĞIRLIĞINI ARTIR'A ÇIKARDI -FOREKS
haberle beklenti ile durduruyorlar.
yada daha büyük bi beklenti var[/quote]
NOT ARTIŞINDAN DAHA BÜYÜK BİR BEKLENTİ NE OLABİLİR
düşünüyorum bulamıyorum.belkide yurtdışı kaynaklı bir haber bekleniyordur
tr için bence en büyüğü not artışı
demekki bence dışarıdan gelecek ne geleceksede
tabi bu bufilerin beklentisi
benim gibi ayuların beklentisi ise şelale
sebep gerekmez,bufilerin beklentileri olmasın yeter
passat
-
imf'ye borç verir hale gelmişiz... daha ne olsun
böyle bir memleketin borsası düşermi... :D
-
Ogle mc ve faiz katari.c den gelecek prim gelmez olsun.
-
yada karmaşık bir düzeltme kalıbının daha içindeyiz... bir miktar daha gevşedikten sonra yukarı devam edecek... bakalım... henüz erken bunlar için...
ama tutunma enteresan gerçekten...
-
68950 yıllık pivotun ana direnci olan 72950 üstü olursa kısalar kerbalaya gider.zira ilk hedef bu sisteme göre 77550 civarıdır.72225 ise ise tüm teknik yapıda önemlidir.buna dikkat edin derim.
-
ağustos vadede ise yıllık pivot değeri olan 69400 direnci ise 73500 dür.bu değerin ilk ana hedefi ise 78175 dir.
-
5 ve 15 dk lıklardaki sıkışma 30 luğu sıkışamadan hareketlendirdi ve şu anda yavan durumda bu hareket belkide olumlu oldu bakalım neyler
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1206.hizliresim.com/y/p/8dl4v.png[/img][/url]
-
arkadaşlar karmaşık zigler ve ew yapıları ciddi purofesyonellik ister.bence bu yapılarla fazla demlenmeyin.bunun yerine kısa ve uzun vadeli ho lar daha başarılı olur sizler açısından.
-
[quote=takae;412279]arkadaşlar karmaşık zigler ve ew yapıları ciddi purofesyonellik ister.bence bu yapılarla fazla demlenmeyin.bunun yerine kısa ve uzun vadeli ho lar daha başarılı olur sizler açısından.[/quote]
O zaman benim işlemlerimi ve yazılarımı durdurmam gerek svg.taka..:cool:
ben bunlarla uğraşıyorum çünkü..
ayrıca,ew ile uğraşıp ta çok başarılı olan bir profesyonel de pek görmedim,hemen hepsi geleneksel olarak ew 'e şüphe ile yaklaşırlar...:)
-
[quote=saraylı;412283]O zaman benim işlemlerimi ve yazılarımı durdurmam gerek svg.taka..:cool:
ayrıca,ew ile uğraşıp ta çok başarılı olan bir profesyonel de pek görmedim,hemen hepsi geleneksel olarak ew 'e şüphe ile yaklaşırlar...:)[/quote]
saraylı ustam kastetdiğim bu işi anlayıp bilinçli uygulayanlar değil,zaten siz ve bazı uygulayıcılar bunun meyvesini alıyolar.kastım teori olarak bişeyler öğrenipte basit sanıp pıratiğe hemen dökmeye çalışanlardır.yoksa bende yıllarca ew konusunda uv olarak başarılı uygulamalar yapmış biriyim.kv yapıya bu sistem uygulandığı zaman ciddi hatalar önümüze çıkar.kastım bu yöndedir.sizi zaten taktirle izlemekteyim bilginize.
-
[quote=saraylı;412283]O zaman benim işlemlerimi ve yazılarımı durdurmam gerek svg.taka..:cool:
ayrıca,ew ile uğraşıp ta çok başarılı olan bir profesyonel de pek görmedim,hemen hepsi geleneksel olarak ew 'e şüphe ile yaklaşırlar...:)[/quote]
siz yazı içindeki "ciddi profesyonellik" kısmındasınız Hocam.
yazının kalanı bizlere geldi.
:rolleyes:
-
Ben de şöyle derim mesela:
boll orta bandı olan 20 periodluk ho en büyük yalancıdır,çünkü bu her periodda değişir ve geçen 20 periodda hiçbir zaman fiyatla aynı olmamıştır,v.b...
Ama böyle demem,çünkü başkasının teknik tarzına karışmam,çünkü bilirim ki hiç teknik kullanmayan biri bile benden daha başarılı olabilir..;)
-
[quote=kulmer;412287]siz yazı içindeki "ciddi profesyonellik" kısmındasınız Hocam.
yazının kalanı bizlere geldi.
:rolleyes:[/quote]
Ben profesyonel değilim kulmer,öyle bişi hiç demedim,ayrıca pro olsam burda, bu formatta ne işim var?
-
[quote=saraylı;412289]Ben profesyonel değilim kulmer,öyle bişi hiç demedim,ayrıca pro olsam burda, bu formatta ne işim var?[/quote]
göreceli bakış açisı ile Hocam.
bana ve çoğumuza göre öylesiniz.
:)))
-
saraylı üstadım..renkolar hiise senetlerinde uygulanır mı?denediniz mi hiç..
-
saraylı ustam yıllardır sizi izlerim,sizdeki bilgi birikimi ve uzun yıllara dayanan tecrübede hesaba katılrsa bence purofesyonel mertebesinde olduğunuz düşüncesindeyim.ky sizden çok şey öğrendi ve öğrenmeyede devam etmektedir.bu yadırganamaz bir gerçektir.saygılarımla.
-
çok proflarıda gördük. dışarda 2...6 milyar dolarları batırdılar.hemde müşterinin parasını.
-
[quote=onder20;412294]saraylı üstadım..renkolar hiise senetlerinde uygulanır mı?denediniz mi hiç..[/quote]
uygulanır tabi her piyasaya..
misal Solotürk'ü çekin EREGL 'ye ,beğenmezseniz,30' ya da 60' ya periodu çıkın..
ya da renkolarla başka bi sistem yapın..:)
-
aşaği i indik te ii.c mi çikiyozzz
c.5.4 bitirdikte c.5.5.iii mi başlayacak ...
-
[quote=kulmer;412293]göreceli bakış açisı ile Hocam.
bana ve çoğumuza göre öylesiniz.
:)))[/quote]
[quote=takae;412295]saraylı ustam yıllardır sizi izlerim,sizdeki bilgi birikimi ve uzun yıllara dayanan tecrübede hesaba katılrsa bence purofesyonel mertebesinde olduğunuz düşüncesindeyim.ky sizden çok şey öğrendi ve öğrenmeyede devam etmektedir.bu yadırganamaz bir gerçektir.saygılarımla.[/quote]
peki sağolun,
o sizin kemalatınız..+.
-
[quote=kulmer;412298]aşaği i indik te ii.c mi çikiyozzz
c.5.4 bitirdikte c.5.5.iii mi başlayacak ...[/quote]
kulmer c.5.4 bitip te c.5.5 başlama olasılığı artık iyice düştü bence..
bunlar yeni tepe getiremeyecek tepkiler olsa gerek..
artık ov li düşünme zamanı,3 e 5 e bakılmaz..
-
[IMG]http://d1206.hizliresim.com/y/p/8dqg3.jpg[/IMG]
-
sakin ol pala kim kızdırdı seni.. 72700 den ekleme ile ful poz 73100 de benim sl seviyem... ama alanen alıyor bu.. :)
-
evet alışlar rahatsız edici.. galiba stop edicem bu sefer...
-
[img]http://666kb.com/i/c4up836go44ythgh7.gif[/img]
-
[quote=kulmer;412205][URL="http://www.ressim.net/i/5826920"][IMG]http://img3.ressim.net/out.php/i5826920_mat200601-jpg[/IMG][/URL]
mesela bu Hocam, aşaği 5 dalgalik itkiyi nakiş gibi işledi.
yukari çikişi da nakiş gibi işliyor maşallah.
sanırım cuma açilişlarında ii.c.5 biter / en geç sali gibi de yikilşmaya başlarlar bu sayima göre.
[B]bizde ise yarın 14:00 a kadar düşüş bekleyen çok bekler bence, MB faiz kararına kadar [I]72000 üstünde biryerlerde olmamiz cepte gibi[/I][/B]
[B]acep diyorum sizin SL bölgenize kadar GAP kapama niyeti ile giderlermi, [/B]
[B]ki bizde c.3.3 te fiyat/zaman boşluğu olan 68600 dolmadiği gibi 71750 üzerini de koruyup kollamak isterler gibi geliyor şimdilik.[/[/B]quote]
Dediğim gibi gözümüzün içine sokarak yapiyor ne yapacak ise.
71950 den 71875 tekrar reverse olmak üzere işlem geçmeyi çok düşündüm.
elim gitmedi maliyet kötü olunca.
ki dünkü kapanişimiza görede yurtdişi 0,50 ye yakın ekside olmasına rağmen sürekli yeşil barları yaktık.
düşüşler ortalama 4-5 saat iken yükseişler 10 saat üzeri olmuş, zamanın çoğunu yükseerek geçirmişiz.
yükselişte henüz 4. saat bitti.
-
kulmer şu anda zor bi durum,bilmiyorum,
renkolu 2 sistem de alda,
ama yukarda çok marj kalmamış olmalı?
-
neyse...çıkmayan candan ümit kesilmez...demişler... :)
-
Bankacılık endeksi düne göre yeni tepe getirmiş.
Vicdansız adamlar çikişi tamm öğle saatine denk getirdiler, 525 puanlik bir önceki güne göre uzlaşma sonrası MC lar yukaridan gerçekleştiriliyor.
-
[quote=halojen;412322]neyse...çıkmayan candan ümit kesilmez...demişler... :)[/quote]
dünkü not arttırmı mahvetti dalgayı..
aşağı dönecek ama nerden dönecek?
73.400-74.050 var yukarda..buralardan da dönebilir..
-
[quote=saraylı;412321]kulmer şu anda zor bi durum,bilmiyorum,
renkolu 2 sistem de alda,
ama yukarda çok marj kalmamış olmalı?[/quote]
Hocam "nanik" yapar mı didikti, yaptı naniğini yaw .
:D
-
[QUOTE=saraylı;412324]dünkü not arttırmı mahvetti dalgayı..
aşağı dönecek ama nerden dönecek?
73.400-74.050 var yukarda..buralardan da dönebilir..[/QUOTE]
şu 14:00'teki faiz zımbırtısı düşürürse düşürür abi... yoksa umudu kesicem.. :o
-
74.525 MC sınırım şu anda..
SL = MC
kaldı ki yukarı çıktıkça ek poz açabilirim..
hadi bakalım..:)))
-
[QUOTE=saraylı;412328]74.525 MC sınırım şu anda..
SL = MC
hadi bakalım..:)))[/QUOTE]
rest çektim diyorsun yani abi..hayırlısı olsun ;)
-
[QUOTE=saraylı;412328]74.525 MC sınırım şu anda..
SL = MC
hadi bakalım..:)))[/QUOTE]
hocam emeginize saglık.750 flat .
-
[quote=halojen;412329]rest çektim diyorsun yani abi..hayırlısı olsun ;)[/quote]
evet halojen..
çünkü şu andaki sermayem %75 'e düşer..
hepsi kardan zarar olur..
götürebilirse götürsün bakalım..:cool:
-
cidden çıkış düşünseler yurtdışını kullanıp 72 altında kasarlardı..niye buralarda beklesinki mb öncesi..
tuhaf bir gün...
-
Şahsen ben düşüş beklemiyorumda bellide olmaz
71000 üzerindeki hertürlü hareketi olumlu senaryolara göre değerlendirilmeli derim
71775 itibaren short kovalamaya başlarım
fakat şu seviyelerde ne yapacak görmek lazım
74500 leri gören vob dahada düşmez
ama öyle haberle gaple açılışla yada kapanışta alış furyasıyla 74500 ü geçişleri değerlendirmemek lazım o zaman
APS 187000 oldu
biraz daha kasarsa vade sonuna yaklaşınca tahminim shortörler inatçılığa devam ederse fiyatı yukarı çekerken APS yi düşürecek
anlayacağınız klasik ağır abi modunda bizim pala:)
bişeyler dönüyor ve sinsi hareketleri nereye vardıracak görelim bakalım.
-
[quote=Leblebi;412330]hocam emeginize saglık.750 flat .[/quote]
Tebrikler Vallahi, sizin aldiğiniz puanlar sanırım PELE yi kızdıran ...
-
yukarda yaptığım herkese uygun değil,herkes sistemine stopuna dikkat etsin,baştan diyeyim,sadece beni bağlar..