[quote=enorton;131178]Diyelim ki 5 yıl açıklanmadı dünkü mgk detayları, 5 yıl long olmayacak mısın :confused:[/quote]
1 ay yeterli edward :)
Printable View
[quote=enorton;131178]Diyelim ki 5 yıl açıklanmadı dünkü mgk detayları, 5 yıl long olmayacak mısın :confused:[/quote]
1 ay yeterli edward :)
[QUOTE=abdullah yıldız;131182]arkadaşlar tarım dışı istihdam yarın mı cuma mı açıklanacak bilgisi olan var mı acaba[/QUOTE]
[I]Normalde cuma günü ama tatil dolayısıyla yarın 15:30'da açıklanacak.[/I]
[quote=abdullah yıldız;131182]arkadaşlar tarım dışı istihdam yarın mı cuma mı açıklanacak bilgisi olan var mı acaba[/quote]
her ayın ilk cuması açıklanıyor diye biliyorum..
[QUOTE=hexa;131186]1 ay yeterli edward :)[/QUOTE]
Valla Dolmabahçe mutabakatının üstünden 2 yıldan fazla geçti hala açıklanmadı. Bence 1 ayda hiçbirşey açıklanmaz...
bu kadar silkelemeye yine aşağı verirlerse ayıp olur ha :) şortta neymiş yemişim şortu
Full long devam maliyet düşüyor sürekli.
[quote=Larossıan;131183]Düşecek acele etmemek gerek.:..:[/quote]
İmanımız gevredi sabahtan beri.Düşse de ortam görsek bi..dngDow o kadar düştü dün takmadık sabah üstüne artı olduk.46600 altı tehlikedir.2 3 saat kalsın yeterli.
Mbm shortlayıp tatile çıkmakla iyi yaptı bence. Vob bilmem fakat EurUsd haklı çıktım 1.414 yaklaştı işleme girseydim 90 pips :( DolarTL çok zayıfladı 1.500 görürmü bilen?
Full short 875 sahole veriyorlar.Spot epey aşağıda kaldı.Farkı aynen aşağı alabilirler spot artarken artmayabiliriz.Ayrıca garan daha 18 bile kalkmadı.Ayrıca vob alta alsa kimse birşey diyemez.Spot burada iken 550 idik sabah.Spot 47150 olduğunda 46875 olmuştuk.
[quote=GOKHANFINDIK;131192]İmanımız gevredi sabahtan beri.Düşse de ortam görsek bi..dngDow o kadar düştü dün takmadık sabah üstüne artı olduk.46600 altı tehlikedir.2 3 saat kalsın yeterli.[/quote]
Sakin olmak gerek çekirge.:D
full short
way canına 825 ful şort