-
[QUOTE=traderx;131215]tahminim kapanışa doğru 47000 üstüne atacaklar oralardan uzunlar kapanır tekrar kısa olunur,
yataya girdik 46000 ile 47500 arası bi banda girdik bence 2-3 günmü 5-10 günmü bilemiyorum.[/QUOTE]
vay anasını 5 dakka içinde aldılar:..: bu yükseliş buraya kadar uzunlar kapandı 175 ten tekrar şort
-
[quote=BORSACIOZGUR;131213]tahta yine satış ağırlıklı.. [U]47150 ye kadar çırpacaklar..[/U]
bişey eksik düşüş için bişey eksik...
bu .... lar. IMF ile galiba harbiden anlaşacaklar.. yakında kokusu çıkar..[/quote]
[B]HAHAHA dememe kalmadı.. 300 puan.....[/B]
[B]sabahtan beri sadece 2 kontratla oynayarak 175 ytl kar yaptım.. akşam rakı balık yapalım bari..:))):))):)))[/B]
[B]diğer kontratlara dokunmuyoırum.. 47125 2 kont. tekrar short...[/B]
-
[URL=http://img36.imageshack.us/i/screenhunter7.png/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/9415/screenhunter7.png[/IMG][/URL]
-
17deymiş İmalat sanayi rakamı
dataya kadar alcaklar gibi duruyor yukarı:::
efiksci senin van minit ne durumda:D
-
benim sistem çay demlemiyormuş demek ki vobix..:D.kom
-
[QUOTE=jerfin;131226]benim sistem çay demlemiyormuş demek ki vobix..:D.kom[/QUOTE]
canım çay çekti şimdi demli demli iyi giderdi.lelele
-
[QUOTE=Fantom;131227]canım çay çekti şimdi demli demli iyi giderdi.lelele[/QUOTE]
şu anda elimde koca bir fincan çay, yaslandım arkaya uzunların keyfini çıkarıyorum..:..:
-
Gecede shortum.Full short.Hsbc ne zaman gelse kaybediyorum.Namusuz ya.Spot altta kaldı epey.Garan hala 20 kırılmıyor.
-
[QUOTE=jerfin;131228]şu anda elimde koca bir fincan çay, yaslandım arkaya uzunların keyfini çıkarıyorum..:..:[/QUOTE]
afiyet olsun ince belliyi tercih ederim.lelele
-
[quote=jerfin;131228]şu anda elimde koca bir fincan çay, yaslandım arkaya uzunların keyfini çıkarıyorum..:..:[/quote]
Uzunlar bence herkesin elinde patlayacak.Bu dax birşey biliyor.Kapanış 46800 olacak bakalım.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131231]Uzunlar bence herkesin elinde patlayacak.Bu dax birşey biliyor.Kapanış 46800 olacak bakalım.[/QUOTE]
5'de gelecek verileri bahane edip verebilirler de belli olmaz
-
Borsada her zaman garanti bilir.Yİne öyle olacak.