geceyede long devam
Printable View
geceyede long devam
[quote=sovalye;131258]geceyede long devam[/quote]
vur abi sende vur :::
[quote=Larossıan;131254][URL]http://www.youtube.com/watch?v=_IySntchLxo[/URL]
o zaman hediyemdir sana Asti.kom...[/quote]
heh..umut apla..iyidir..teşekkürler.dng
[QUOTE=traderx;131165][B]kapanış tahminim 47350 [/B]civarı kayıtlara geçebilirde geçmeyebilirde farketmez:::[/QUOTE]
madalyamı isterim, max görmüş, 100 puan altta kapandık:..:
en son 925 uzun 175 kısa, böyle sert indir kaldırlar teperlerde dönüş habercisi olabilir emin değilim ama %70 ihtimal veriyorum kısalara o yüzden geceyede şort.
[QUOTE=SEYYAH;131259]vur abi sende vur :::[/QUOTE]
sen niye sistemine uymadın bakim... hadi sistemine uymadın kocaoğlan'ı niye dinlemedin...dng
son hareketten tırsarak şortların yarısını kapattım..üwwwww...ben kapattım..dow uçtu ...keşke hepsini kapayaymışım...üwwww
[quote=jerfin;131262]sen niye sistemine uymadın bakim... hadi sistemine uymadın kocaoğlan'ı niye dinlemedin...dng[/quote]
aneyy şimdi bana da soracaksın bunu:eek:
Sanırım boğa piyasası başladı.Hiç niyetleri yok vermeye.Euro dolar zirve kırıyor.İsc zirve kapandı.
Geceye 47000 longlarla devam.
Çok ciddi alış baskısı ile kapattı vob.Ayrıca nikkei de dowu yedi.Bizim dolara da satış geldi.Önemli seviyeler kırıldı heryerde.İmkb de zirvede kapattı.Zirve kapanış bugünkü kapanış.
[QUOTE=Astatin;131264]aneyy şimdi bana da soracaksın bunu:eek:[/QUOTE]
evet asti....boks..boks.
hadi benim foruma koyduğum grafdan tırsmadın, hadi kendi sistemine uymadın.... kocaoğlan'ı niye dinlemediiinnnnn...dng.dng
herkese iyi akşamlar yarın ola hayrola