-
[QUOTE=enorton;131278]Yine kaşınıyosun değil mi, şimdi bir çıkacak kriz bitmedi diyecek. Ondan sonra tüm gece yaz babam yaz :..: Bu arada manipülasyon var diyenlerin manipülasyon yaptığı ortaya çıkmış oldu :::[/QUOTE]
her gece kısa 10000 puan aşağı banko:p:p:D:Dneyse gökhan seni seviyor ve yorumlarını okuyoruz..hepimiz yanılıyoruz nasılsa..:)şaka yapıyorm alınma heee..:)
-
bazı noktalarda hala kendımle uzlasamıyorum.sürekli yenibi taktik deniyorum.bunda sistem kullanmamamın da etkisi muhakkak..ama olsa sadece ona uyabılırmıym onu da bilmiyorum..fakat gece pozsuz kalmak sabahleyın ınsanı daha dınamık yapıyo..kar da zarar da geceden kalırsa ınsana faydası yok..kar olursa gevsıyosun zarar olursa moral bıraz düşüyo..garip bi piyasaymıs hakkaten..bı gun şah bi gün mat oalbiliosun..yada 2 dakada mat 2 dakada şah..su ana kadar ogrendıgım mekanık sıstem olmasa bıle yapılması gereken en onemlı nokta tamahkarlık..100 puan sa hedefnız ona bakıcaksınız sadece..bunu ne kadar kuvvetlı uygulayabılrsem heralde o kadar basarılı olucam yoksa sonum mafiş..
-
dow yükselecek fakat geceye full + full short, siyasi gerilime dikkat akşam haber gelebilir. EurUsd durgunlaştı :D
-
ben daha bıse demıyorum enorton:)..zaten yerı gelınce pıyasa hepımıze herseyı soluyo..dün nasıl tokatladıysa bugun de bı buse kondurdu..
-
dow 8590 geçemezse obo ihtimali var..sanmam ama obo yapacağını...
-
[quote=marakes;131283]bazı noktalarda hala kendımle uzlasamıyorum.sürekli yenibi taktik deniyorum.bunda sistem kullanmamamın da etkisi muhakkak..ama olsa sadece ona uyabılırmıym onu da bilmiyorum..fakat gece pozsuz kalmak sabahleyın ınsanı daha dınamık yapıyo..kar da zarar da geceden kalırsa ınsana faydası yok..kar olursa gevsıyosun zarar olursa moral bıraz düşüyo..garip bi piyasaymıs hakkaten..bı gun şah bi gün mat oalbiliosun..yada 2 dakada mat 2 dakada şah..su ana kadar ogrendıgım mekanık sıstem olmasa bıle yapılması gereken en onemlı nokta tamahkarlık..100 puan sa hedefnız ona bakıcaksınız sadece..bunu ne kadar kuvvetlı uygulayabılrsem heralde o kadar basarılı olucam yoksa sonum mafiş..[/quote]
İyi bir sisteme sahipsen (güveneceğin) disiplinle uyarak kazanabilirsin es geçersen zarar kaçınılmaz olur.:confused:
-
arkadaşlar akbank ve vob ortak sanal vob yarışması düzenlemişler bir aylık periyotta ençok kazanan birinci olacakmış 10bin tl ödüllü ilgilenen varsa detayları sanal [EMAIL="vob@akbank.com"]vob@akbank.com[/EMAIL] adresinden ögrenebilirler
-
bizm tombalak py sabancıyı yamulttu sonra da 7 8 kademe ustunu aldı..hongkong shangay banking corparation un derdi ne kimbilir..yada sadece kafa karstrmk ıcn geldı
-
[quote=abdullah yıldız;131289]arkadaşlar akbank ve vob ortak sanal vob yarışması düzenlemişler bir aylık periyotta ençok kazanan birinci olacakmış 10bin tl ödüllü ilgilenen varsa detayları sanal [EMAIL="vob@akbank.com"]vob@akbank.com[/EMAIL] adresinden ögrenebilirler[/quote]
Attık bakalım mail.:D
-
[quote=QUEEN;131287]dow 8590 geçemezse obo ihtimali var..sanmam ama obo yapacağını...[/quote]
bende sanmam.. o kadar düzgün ve simetrik bir obo görüntüsü var ki, obo dan ziyade amatör obo cuları avlamak için kurulmuş sanki....
-
[quote=Larossıan;131288]İyi bir sisteme sahipsen (güveneceğin) disiplinle uyarak kazanabilirsin es geçersen zarar kaçınılmaz olur.:confused:[/quote]
haklısın abi ama sistemı olup da uyamayan arkadasları da göruyorum..yanı o ayrı bı psıkolojı.uyma konusunda gayet basarılılar da var.hiç sistemsiz basarılılar da..işin özü psikoloji..sisteme uymak bile psıkolojık....onemlı olan onu gelıstırebılmek..kolay yazıyorum da uygulama biraz topal gidiyo..
-
[quote=enorton;131271]Biri bu adamın dün gece yazdıklarını alıntı yapsın :D[/quote]
Vobix bakıyor o işlere CSI İSTANBUL dan kendisi..kom:..::..::..:::::::