[quote=jelibon;22858]45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.[/quote]
bu bana güç verdi teşekkürler sayın jelibon .lelele
Printable View
[quote=jelibon;22858]45400 longlar kısa vadeli 46100 shorta döndü kısa vadelidir.[/quote]
Bandımız kırılana kadar 36000-38000 bandı.
Bandımız kırılana kadar 36000-38000 bandı.
arkadaşlar spcf veya fdow'da işlem yapan veya bilgisi olan var mı? bir süredir orayı izliyorum. özellikle spcf'yi... saatlik sistemde 2 ayda 156 puan, 5dk.lık sistemde 1 ayda 26,25 puan kar bıraktı sanalda. her kademe 0,25 olduğu için saatlikte 624 kademe, 5dk.ta 105 kademe kar var. her kademe 500$ getiriyor gibi bir şeyler duymuştum eğer öyleyese 1 kontrata saatlikte 312.000 $ ve 5dk.ta 52.500 $ kar bırakmış mı oluyor? tek kontrat da 500$'dı sanırım? biraz bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
arkadaşlar spcf veya fdow'da işlem yapan veya bilgisi olan var mı? bir süredir orayı izliyorum. özellikle spcf'yi... saatlik sistemde 2 ayda 156 puan, 5dk.lık sistemde 1 ayda 26,25 puan kar bıraktı sanalda. her kademe 0,25 olduğu için saatlikte 624 kademe, 5dk.ta 105 kademe kar var. her kademe 500$ getiriyor gibi bir şeyler duymuştum eğer öyleyese 1 kontrata saatlikte 312.000 $ ve 5dk.ta 52.500 $ kar bırakmış mı oluyor? tek kontrat da 500$'dı sanırım? biraz bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
burda ben biliyorum olmaz.......
herkes gördüğünü bildiğini paylaşır...
dün almancı arkadaşın yanlış yaptığını,objektif olmadıgını yazmaya çalıştık...bilgi tek taraflı ve kasıtlı olmaz....
uyarmaya çalıştık arkadaşları..
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
hem işlem yap ayrı kurumlardan..hem msnden arkadaşlarla konuş. hem foruma yaz..
hemde bir sürü laf ye....
olacak gibi değil....
bu 3 günlük tatilde kafa dinleyecegim... ve foruma dönüşte daha az ugrayacagım...
bütün arkadaşlara bol kazançlar diliyorum..
saygılar sunarım.....
burda ben biliyorum olmaz.......
dün almancı arkadaşın yanlış yaptığını,objektif olmadıgını yazmaya çalıştık...bilgi tek taraflı ve kasıtlı olmaz....
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
olacak gibi değil....
bu 3 günlük tatilde kafa dinleyecegim... ve foruma dönüşte daha az ugrayacagım...
saygılar sunarım.....
5500 Alista Ilk 5
Kimseye Firsat Vermicekler Havasindalar
5500 Alista Ilk 5
Kimseye Firsat Vermicekler Havasindalar
[quote=mbm;22867]burda ben biliyorum olmaz.......
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
olacak gibi değil....
saygılar sunarım.....[/quote]
SAYGI SLM VE TESEKKÜRLER SN MBM
[quote=mbm;22867]burda ben biliyorum olmaz.......
anladığımız kadarıyla...
bir sürü laf yedik...
olacak gibi değil....
saygılar sunarım.....[/quote]
SAYGI SLM VE TESEKKÜRLER SN MBM