-
[quote=VOBiX;131304]:eek: Ayet bastıranlar okudum. :confused:
Neyse unutulan g harfi imiş.
Sisteminize uymayacaksanız açıklayın sistemi burada. Nasıl kullanamdığınız eşyaalrı birilerine veriyorsanız o şekilde verin ihtiyacı olan kullansın. :D[/quote]
evet ben de sımdı farkettim..+g.düzelltim şimdi :)
sistemim yokkı..olsa veririm biri faydalansın..
-
[QUOTE=Astatin;131301]sana bu konuyu kapat demiştim..ayrıca sn hellim numaratör tutmayı kabul etmedi demiştim...her durumda 4 oldu..5 değil :)[/QUOTE]
O zmana boyama yapmayan ref+, zigzag, throughbars, peakbars kullanmayan aylık 10,000 puan ortlamalı rüşvetler kabul edilir. .dng
-
[quote=VOBiX;131299]İstiyor musun?[/quote]
Yok saool.:::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131305]Ben o uyduruk yarışmaya bir dakikamı bile ayırmam.Size kolay gelsin.Saniyede milyarlar kazanıp kaybediyorum onlar yüzünden piyasadan mı kopacam bir de.Atayatırımdakinde burger menü gelmişti.36 tane hesapla birbirlerine ters işlemle ilk 3 e 2 isim soktum.Ensfbleri herkes hatırlar.Daha da uğraşmam onlar ile.[/QUOTE]
Asya da şehir bırakmamıştın. .kom
-
[QUOTE=marakes;131307]evet ben de sımdı farkettim..+g.düzelltim şimdi :)
sistemim yokkı..olsa veririm biri faydalansın..[/QUOTE]
O size değildi sistmei olup da uymayanlara idi. Anlam karmaşası olmuş üüü Ben yapmışım.
-
[quote=VOBiX;131311]O size değildi sistmei olup da uymayanlara idi. Anlam karmaşası olmuş üüü Ben yapmışım.[/quote]
aslında temelde dediginiz dogru..işe yaramıycaksa tutmanın anlamı yok..ben histemsel bi sistem ugrası içindeyim:)
-
[quote=jerfin;131262]sen niye sistemine uymadın bakim... hadi sistemine uymadın kocaoğlan'ı niye dinlemedin...dng[/quote]
onu nerden biliyon ki?
46.775 LONG um :::
para eder mi? bilmiyorum...
-
Dow 30 puan sert satış yedi kriz geri geldi dağılın hadi herkes eve.:o:..:
-
-
[quote=VOBiX;131303]Ordan değil burdan [URL]http://yatirimci.akbank.com.tr/vobyarisma.aspx[/URL][/quote]
Yeni kayıt oluyorum daha önce girilmiş diyor sistemde hata var galiba..dng
-
metastockda 1 daklık periyoda nasıl ulaşabiliriz..
-
[quote=abka;131318]metastockda 1 daklık periyoda nasıl ulaşabiliriz..[/quote]
birileri yapmıştı görmüştüm.ama manuel kendisi çeviriyordu dataları bişeyler yapıyordu v.s.yani VOB ta kullanışlı değil.
normalde MS te 1 dk. data görme imkanı yok.matrikste görürsün ancak...