[quote=QUEEN;131344]bu iki gün datalar önemli.. iki gün yön ne olursa.. trend bir ay o yönde gidebilir..[/quote]
Bu söyleyiş tarzı bana benzemiş biraz.:D.leleleKendimi okuyorum saNDIM.:::
Printable View
[quote=QUEEN;131344]bu iki gün datalar önemli.. iki gün yön ne olursa.. trend bir ay o yönde gidebilir..[/quote]
Bu söyleyiş tarzı bana benzemiş biraz.:D.leleleKendimi okuyorum saNDIM.:::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131353]Bu söyleyiş tarzı bana benzemiş biraz.:D.leleleKendimi okuyorum saNDIM.:::[/QUOTE]
olasılık ile bitiyo benim cümleler bak;)..sanada tavsiye ederim:cool:..böyle cümleler..malum bir dakikada görünüm deişebiliyor..
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]2 Temmuz Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP PMI İnşaat Endeksi (Haz) 11:30 45,9 Yüksek [/U]
[U]EUR İşsizlik Oranı (May) 12:00 %9,3 %9,2 Yüksek [/U]
[U]EUR ÜFE (a/a) (May) 12:00 %0,0 -%1,0 Yüksek [/U]
[U]EUR ÜFE (y/y) (May) 12:00 -%5,7 -%4,6 Yüksek [/U]
[B][COLOR=blue]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/COLOR][/B]
[B]Avrupa Merkez Bankası Başkanı Basın Toplantısı (15:30)[/B]
[B]USD Tarım Dışı İstihdam Değişimi (Haz) 15:30 -375K -345K Yüksek [/B]
[B]USD İşsizlik Oranı (Haz) 15:30 %9,6 %9,4 Yüksek [/B]
USD İmalat İstihdam Değişimi (Haz) 15:30 -150K -156K Orta
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (27 Haz) 15:30 610K 627K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (20 Haz) 15:30 6738K Orta
[B]USD Fabrika Siparişleri (May) 17:00 %0,5 %0,7 Yüksek [/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8486[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8457[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=SEYYAH;131343]allah seni top etsin DOW :::
SHORT lar bi-0 önde sabaha...niye? e çünkü do jos koruyamadı artısını ve su koyverdi...
la keşke realize etseydim karı...şindi sabah 3 ün 1 ini verirler bize...
46.775 maliyet...karlar hokus pokus olacak...[COLOR=red]dur bende zırlıym asti kimi üwwwww[/COLOR] üüü[/quote]
Yok o zırlamanın telif hakları selçukluya ait ben ondan kopikledim
[i]ABD borsaları kötü gelen ADP istihdam verilerine rağmen yükselişle kapandı. ISM İmalat Sanayi Endeksi'nin 6. ay üst üste yükselmesi ve ev satışlarındaki iyileşme işaretlerinin sürmesi bugün açıklanacak Haziran ayı istihdam verileri öncesinde endeksleri artıya taşıdı. ABD borsaları, Çin'den gelen güven verici imalat verisinin Avrupa ve ABD'de dünya ekonomisinin toparlanmak üzere olduğu umutlarını teşvik etmesiyle üçüncü çeyreğin başladığı günde değer kazandı.[/i]
[i]VIX Endeksi, Lehman Brothers'ın iflası öncesindeki Eylül 2008'den bu yana ilk kez gün içinde 25 puanın altına düştü, ama 26.22 seviyesinden kapandı. [/i]
[quote=hexa;131352]şimdide bu iddiayla gerecekler ortamı [URL]http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=230853[/URL][/quote]
Paşanın bahsettiği fitne yuvası yayın organlarından biri de bu..
Geçenlerde demiştimya bir kesim fanatik taraftar gözlüğüyle bakıyor yargıya ve onun kararlarına. Benim istediğim kararı veren yargı iyidir vermeyen kötüdür!
[quote=SEYYAH;131347]yok fekat çok ciddi bir OBO görüyorum.sen onu gördün nü? ayrıca çok bearish bir saydım ki dowu uyhum kaçtı.sabaha kadar kıvrandırır bu sayım beni.çorbasına müsil katılmış kimiyim şu an bu sayım nedeni ile :::
senin adamlar bizi suya götürür sussuz getirir abla.baksana EFG adamına kuş kimi hafiflemiş dün 25.000 kontrat.
sen yahında şöyle dersin gibime geliyor adamlar long[B]tu :::[/B]
maşallah seninde bu adamlarlan aran pek bi sıkı fıkı.sen kaç para kaldırdın bu operasyondan baksana bugün ev filanda bakıyordun :::
EFG nin ajanı mısın gı yoksa sen :::[/quote]
Dün don cansın biz kapanmadan önceki zirvesini görmeden bursı 350 gördü, sonra 100 gördü sonra don cansın yükseldi yükseldi burayı boğular 150 puan bantta.. Tüm sistemler alda kapattı..Herkes yükselişe inandı. Hem de zirveye çok yakın yerlerden yükselişe inandı..Hatta ben bile tüh ula niye kısa girdik geceye diye hayıflandım... PAMBIKKKKK..yoksa eksik olan şey bu muydu!!!!! Piyasanın alayına son bir gol... hede lütfen...la he desene...üwwwww
Ayrıca ulem, avatarın ayu, dalga sayımın ayu, endeks zirveler diyarında...e sen niye lonksunnn... sana kutup ayısı fıkramı hatırlatırım.. hani şu "yaaww anne madem kutup ayısıyım neden üşüyorum" diyen yavru kutup ayısı fıkrasını :)
Günaydın,
Dağıtmışlar borsayı dün. Bugün için beklentiniz nedir.
Çin atasözü haklı çıktı. Düşemiyen borsayı çıkartırlar.
Dün sıfırla kapatmışım.
[i]Son 3 ayda 321 hisse senedi değer kazanırken sadece 11 şirketin hisseleri değer kaybetti. 199 şirket, yüzde 54 yükselen borsanın üzerinde değer kazanırken, 121 şirketin getirisi ise endeksin altında kaldı. Son 3 ayda en fazla değer artışı yüzde 294,4 ile Yataş hisselerinde yaşandı. Bu yıl yurtdışı açılımları yapan ve mobilya pazarında da hedef büyüten Yataş'ı yüzde 293,4'lük değer artışıyla BSH Ev Aletleri takip etti.[/i]
[I]Ekonomistlere göre, Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz oranını bir yıldan daha uzun bir süre rekor düşükte tutacak ve resesyonla mücadelede olağan dışı araçlar kullanmaya devam edebilir. Bloomberg anketine katılan 60 ekonomiste göre bugün faiz kararı için toplanacak ECB yetkilileri oranı yüzde 1'de bırakacak. Başka bir anket de, Jean Claude Trichet başkanlığındaki merkez bankasının faiz oranını 2010'un dördüncü çeyreğine kadar bu seviyede tutacağını gösteriyor.[/I]
[quote=Astatin;131362]Dün don cansın biz kapanmadan önceki zirvesini görmeden bursı 350 gördü, sonra 100 gördü sonra don cansın yükseldi yükseldi burayı boğular 150 puan bantta.. Tüm sistemler alda kapattı..Herkes yükselişe inandı. Hem de zirveye çok yakın yerlerden yükselişe inandı..Hatta ben bile tüh ula niye kısa girdik geceye diye hayıflandım... PAMBIKKKKK..yoksa eksik olan şey bu muydu!!!!! Piyasanın alayına son bir gol... hede lütfen...la he desene...üwwwww
Ayrıca ulem, avatarın ayu, dalga sayımın ayu, endeks zirveler diyarında...e sen niye lonksunnn... sana kutup ayısı fıkramı hatırlatırım.. hani şu "yaaww anne madem kutup ayısıyım neden üşüyorum" diyen yavru kutup ayısı fıkrasını :)[/quote]
Kutuplarda boğa yaşıyor mu yav?:D