[color=#FF0000][i]Ağustos vadeli endeks kontratı güne 50-200 puanlık düşüşle başlayabilir.Gedik
Ağustos 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 200-350 puan düşüş ile güne başlayabilir.Turkish[/i][/color]
Printable View
[color=#FF0000][i]Ağustos vadeli endeks kontratı güne 50-200 puanlık düşüşle başlayabilir.Gedik
Ağustos 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 200-350 puan düşüş ile güne başlayabilir.Turkish[/i][/color]
[i]Terminatör yardım istemiş::)
Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, ABD'li kanun yapıcılarını 24.3 milyar dolarlık bütçe açığını kapatmaya zorlamak için ABD'nin en kalabalık eyaletinin acil mali yardıma ihtiyacı olduğunu açıkladı. Kanun yapıcılar, yeni mali yılda bütçeyi dengeleyen bir harcama planı üzerinde anlaşamadılar.[/i]
VOB, 60 dk'lık grafik.
Yorumsuz.!
Sistemler (1'i Long, 2'si Flat, EW - Fikir yok, UV - 10/10 short)
[URL="http://img9.imageshack.us/i/vob60a.png/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/4101/vob60a.png[/IMG][/URL]
günaydın bol kazançlar herkese
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
EVet evet...PAMBIK..Eksik olan şey tamamlandı bence dün. Tüm sistemler alda kapadı. Piyasaya son gol eksikti oda tamamlandı..evet evet tamamlandı...Tamam mı PAMBIK..hala eksik bir şey var mı?
[quote=Astatin;131377]EVet evet...PAMBIK..Eksik olan şey tamamlandı bence dün. Tüm sistemler alda kapadı. Piyasaya son gol eksikti oda tamamlandı..evet evet tamamlandı...Tamam mı PAMBIK..hala eksik bir şey var mı?[/quote]
PAMBIK yükselişe inandığına göre bence de tamamlandı:::
[B]Küsküt[/B] (Latince Cuscuta),Kahkahaçiçeğigiller ailesinden klorofilsiz bir asalak bitkidir. Fulya, kekik, yonca veya ısırgan otu üzerine sarılıp büyür. Bitki genç iken tohumdaki besleyici maddeleri çabucak bitirip tüketir. Kökü yoktur. Sapları pembe reklidir. Yaprakları ise renksiz pullar halinde kısır kalmıştır. Asalak bitki, komşusu olan bitkiye saplarıyla tutunmak zorundadır. Destek alacağı böyle bir bitkileri dikkatle arar, bulur. Topraktan çıkar çıkmaz spiral biçiminde büyümeye başlar. Bir destek bulduğu anda kendini kurtarmış sayılır. Eğer böyle bir destek bulmazsa kendi kendini yemeye başlar: Genç bitki, sapının alt bölümlerini ölümle başbaşa bırakır ve buradaki organik maddelerle beslenerek yeniden destek aramaya koyulur. Desteği bulur blumaz ona bütün kuvetiyle sarılır ve emici hortumlarını geçirir
[QUOTE=Astatin;131362]Dün don cansın biz kapanmadan önceki zirvesini görmeden bursı 350 gördü, sonra 100 gördü sonra don cansın yükseldi yükseldi burayı boğular 150 puan bantta.. Tüm sistemler alda kapattı..Herkes yükselişe inandı. Hem de zirveye çok yakın yerlerden yükselişe inandı..Hatta ben bile tüh ula niye kısa girdik geceye diye hayıflandım... PAMBIKKKKK..yoksa eksik olan şey bu muydu!!!!! Piyasanın alayına son bir gol... hede lütfen...la he desene...üwwwww
Ayrıca ulem, avatarın ayu, dalga sayımın ayu, endeks zirveler diyarında...e sen niye lonksunnn... sana kutup ayısı fıkramı hatırlatırım.. hani şu "yaaww anne madem kutup ayısıyım neden üşüyorum" diyen yavru kutup ayısı fıkrasını :)[/QUOTE]
47,200 üstüne çıakr bir 47,500 denemesi yaaprız bugün. Sen dert etme. Yeter ki iste .dng
Ful shortum tabelaya girdim en iyi satıcı olarak.Günaydın herkese.
pamık korkma dedim sana...
[QUOTE=VOBiX;131380]47,200 üstüne çıakr bir 47,500 denemesi yaaprız bugün. Sen dert etme. Yeter ki iste .dng[/QUOTE]
Bak 47200 olduk bile. .kom