dün kapanışa yakın gelen AL sinyaline saat 10:00 barıyla destek geldi..
47450 long !
47100 stop !
Printable View
dün kapanışa yakın gelen AL sinyaline saat 10:00 barıyla destek geldi..
47450 long !
47100 stop !
dax düşerken aldılar:::
[QUOTE=erkan.;131420]Dax eksi açtı. CHORT devam ediyorum.[/QUOTE]
arkadaşım senin mantaliten yalnış, araba satacaksan diyelim, bunu yazın yaparsın neden o mevsim daha iyi fiyata verbilirsin, kışında ucuzken geri alırsın mesela, ama o mantalite burdakiyle örtüşmüyor, yanlış anlama ukalalık etmek istemem ama bu yorumlar sadece batırır adamı.
[quote=Fantom;131419]bahane üretmeyelim
piyasa neyse onu yapalım
varsa bir hatamız arayalım kendimizde.
zarar ettiysek burayı bir okul gibi görüp hatanın sebebini bulmalıyız
çalışmalıyız
bir daha çalışmalıyız
yine çalışmalıyız.dng[/quote]
Çalışıyorum Zaten.
Bakınız Dow %34 , Dax % 27 artması lazım ki . Aynı yere gelsin.
Dolar halen 1,500 altını görmedi.
Parite 1,410
Bukadar bu borsanın primli olması sizce fazla değilmi?
Gel gel yapıyorlar. 48.500 de flat olurum. Başkacada Short olurum. 46.000 i tekrar görmeden longu düşünmem.
:)))
[QUOTE=SEYYAH;131416]lem sen zati hasatsın psikolojik deli :::
yolların fatihi enorton deel mi? :::[/QUOTE]
Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "[B]boşa at boşa at[/B]" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "[B]debriyaja bas debriyaca bas[/B]" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir. :D
[quote=traderx;131423]arkadaşım senin mantaliten yalnış, araba satacaksan diyelim, bunu yazın yaparsın neden o mevsim daha iyi fiyata verbilirsin, kışında ucuzken geri alırsın mesela, ama o mantalite burdakiyle örtüşmüyor, yanlış anlama ukalalık etmek istemem ama bu yorumlar sadece batırır adamı.[/quote]
Genel olarak hakiki olarak piyasa uyarım.
Ama bugün yok kardeş. Kesin eksi diyorum. Başkada bişey demiyorum.
Fazla konuşmıyayım. Fikirleriniz etkilenemsin.
100 kere short. Sistemler sat verdiğinde 47000 . nin altı olur.
[QUOTE=erkan.;131424]Çalışıyorum Zaten.
Bakınız Dow %34 , Dax % 27 artması lazım ki . Aynı yere gelsin.
Dolar halen 1,500 altını görmedi.
Parite 1,410
Bukadar bu borsanın primli olması sizce fazla değilmi?
Gel gel yapıyorlar. 48.500 de flat olurum. Başkacada Short olurum. 46.000 i tekrar görmeden longu düşünmem.
:)))[/QUOTE]
tamam dostum peki
gel gel yapıyorlar:::
sen gelme kal orada.dng
[quote=enorton;131425]Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "[B]boşa at boşa at[/B]" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "[B]debriyaja bas debriyaca bas[/B]" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir. :D[/quote]
tam anlamıyla trafik terörü yani şaka bi yana kullnmasa daha iyi olmaz mı bilmiyorsa insanların hayatı söz konusu
[QUOTE=VOBiX;131380]47,200 üstüne çıakr bir 47,500 denemesi yaaprız bugün. Sen dert etme. Yeter ki iste .dng[/QUOTE]
47200 üstünü görürüz diyen APSD.. 47500ü ben sallamıştım .kom
[QUOTE=enorton;131425]Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "[B]boşa at boşa at[/B]" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "[B]debriyaja bas debriyaca bas[/B]" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir. :D[/QUOTE]
:D:D sabah yazmıyacaktın bunları öldüm yahu:D:D
debriyaj balataları gitmiş olabilir hemen bi ustaya göster bence.
[quote=Fantom;131427]tamam dostum peki
gel gel yapıyorlar:::
sen gelme kal orada.dng[/quote]
Eğer yine bir IMF dedikodusu veya gerçekleşmesi yoksa. Kazanırım.
dedikodu varsa. Kazandığınızın hayrını görün.
Ayrıca kafamada vurma.
Ne demek istiyorsun
Nush ile [B]uslanmayanı[/B] etmeli [B]tekdir[/B], [B]tekdir[/B] ile [B]uslanmayanın[/B] hakkı [B]kötektir[/B]!
Zaten 48500 ü görürse senin kafama vurduğunun acısını hissetmem.:rolleyes:
[quote=erkan.;131426]Genel olarak hakiki olarak piyasa uyarım.
Ama bugün yok kardeş. Kesin eksi diyorum. Başkada bişey demiyorum.
Fazla konuşmıyayım. Fikirleriniz etkilenemsin.
100 kere short. Sistemler sat verdiğinde 47000 . nin altı olur.[/quote]
Sat versinde 47000 altında satalım ama sağlam olsun gökhan bile sabah shorttu longladı anında dönmesini bileceksin bukelemun gibi renk değiştireceksin.:..::..: