Gökhan longları ne yaptın.
Printable View
Gökhan longları ne yaptın.
[quote=enorton;131425]Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "[B]boşa at boşa at[/B]" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "[B]debriyaja bas debriyaca bas[/B]" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir. :D[/quote]
bu forumu seviyorum ya! :D:D
[QUOTE=erkan.;131431]Eğer yine bir IMF dedikodusu veya gerçekleşmesi yoksa. Kazanırım.
dedikodu varsa. Kazandığınızın hayrını görün.
Ayrıca kafamada vurma.
Ne demek istiyorsun
Nush ile [B]uslanmayanı[/B] etmeli [B]tekdir[/B], [B]tekdir[/B] ile [B]uslanmayanın[/B] hakkı [B]kötektir[/B]!
Zaten 48500 ü görürse senin kafama vurduğunun acısını hissetmem.:rolleyes:[/QUOTE]
yahu kafana niye vurayım mubarek?
o sadece bir ikon:::.dng
gı kuvin abla sen bu adamlarlan en son ne zaman konuştun.pek LONG kimi durmiy bunnar...nooliy abla?
verişe geçtiler birden...silkeliyorlar mı diyon yani?
GÜNLÜK YORUM 02/07/2009 Endeks 30 Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 48.375 Günlük ↑ Hedef 1 47.900 Pivot 46.975 Günlük ↓ Hedef 1 45.950 Günlük ↓ Hedef 2 45.575 YORUM : 47.300 -46.375 arasında sıkışan kontratta 47.300 kırıldığı takdirde 47.900,46.375 altında günlük kapanış olduğu takdirde 45.550-45.200 seviyeleri test edilebilir.46.975 nıktasıda seansiçi destek olarak kullanılabilir. Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 46.225 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.450 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5780 Günlük ↑ Hedef 1 1,5640 Pivot 1,5550 Günlük ↓ Hedef 1 1,5410 Günlük ↓ Hedef 2 1,5310 YORUM : Dün belirttiğimiz üzere 1,5700 seviyelerinden satış yapmak gerekir.1,5450 kırıldığı takdirde 1,5300 seviyeleri test edilebilir.Bugün için 1,5570-1,5600 seviyeleri satış için iyi bir fırsat olabilir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5680 üzerinde günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5960 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
[QUOTE=erkan.;131420]Dax eksi açtı. CHORT devam ediyorum.[/QUOTE]
DAX eksi açtı ona rağmen biz eksiye geçemdik dax artıya geçince ne oluruzu düşünmek lazım bu hususta.
[QUOTE=traderx;131215][B]tahminim kapanışa doğru 47000 üstüne atacaklar oralardan uzunlar kapanır tekrar kısa olunur,
yataya girdik 46000 ile [U]47500[/U] arası bi banda girdik bence 2-3 günmü 5-10 günmü bilemiyorum[/B].[/QUOTE]
yatay kesinleşti gibi tam ordan döndük ben tekrar şort hey Allahım öyle bir alıyorlarki sanki 1000 puan gidecez gibi alıyorlar.
[quote=enorton;131425]Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "[B]boşa at boşa at[/B]" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "[B]debriyaja bas debriyaca bas[/B]" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir. :D[/quote]
burdur halkı alışık abi. zaten şehirde trafik texas gibi. bişey olmaz!
[QUOTE=SEYYAH;131436]gı kuvin abla sen bu adamlarlan en son ne zaman konuştun.pek LONG kimi durmiy bunnar...nooliy abla?
verişe geçtiler birden...silkeliyorlar mı diyon yani?[/QUOTE]
DAX %1,60 eksi olmuş biz de nötr olalım o kadarcık.
[QUOTE=abdullah yıldız;131428]tam anlamıyla trafik terörü yani şaka bi yana kullnmasa daha iyi olmaz mı bilmiyorsa insanların hayatı söz konusu[/QUOTE]
Valla devlete göre biliyor çünkü ehliyeti almış durumda. Bir şekilde öğrenmesi lazım. Gittiği yer trafiğin olmadığı şehir dışı bir yer. Yoksa ben izin vermem.
fiyat 150 iken bile ne 5 ne 15 sat vermedi..filat birinni 150-200 den lonkk yapması makul bu durumda..ama bende no işlem
dax 1.50 ekside
biz ise hala artıdayız
oh ne güzel ne güzel