dax başlar başlamaz iyi satış yedi..
vob ve spot avrupa ve future lara ayıp olmasın der gibi dünün altına geriledi..
halen long !
Printable View
dax başlar başlamaz iyi satış yedi..
vob ve spot avrupa ve future lara ayıp olmasın der gibi dünün altına geriledi..
halen long !
[QUOTE=SEYYAH;131436]gı kuvin abla sen bu adamlarlan en son ne zaman konuştun.pek LONG kimi durmiy bunnar...nooliy abla?
verişe geçtiler birden...silkeliyorlar mı diyon yani?[/QUOTE]
akşam düşer pambık..şimdi durdu..:D
[quote=enorton;131442]Valla devlete göre biliyor çünkü ehliyeti almış durumda. Bir şekilde öğrenmesi lazım. Gittiği yer trafiğin olmadığı şehir dışı bir yer. Yoksa ben izin vermem.[/quote]
boşver abi bu kadar duyarlı olmayın allahaşkına burası Türkiye.
orda kullanma burda kullanma , nerde kullanacak bu kadar yeni ehliyet almış millet arabayı.:)
[QUOTE=enorton;131442]Valla devlete göre biliyor çünkü ehliyeti almış durumda. Bir şekilde öğrenmesi lazım. Gittiği yer trafiğin olmadığı şehir dışı bir yer. [COLOR="Blue"]Yoksa ben izin vermem.[/COLOR][/QUOTE]
"Yoksa ben varken hanıma ne hacet." gibi olmuş .dng
hala güçlü duruyoruz...DAX nalları dikti FDOW en düşüklerinde bizim maşallahımız var...bakalım bu oyun daha ne kadar sürecek...ama akıntıya karşı yüzmemek lazım...burada trade ediyoruz buranın grafına bakmak lazım...
parası olan düdüğü istediği gibi çalıyor.kıro ama para PY de...
"selçuklu yılanları"
"pambıkın eksik bişiyleri"
"kuin in long olan adamları"
3 şehir efsanesi yeter..dördüncüyü bulanı vururum..oğaa göre:..::..:
İMKB POZİTİF ötesi ayrışmaya devam ediyor...
[U] Yok abi bi kaç hafta içinde çıkıcak bi haber[/U] du bakalım. Yoksa bu kadar alamazlar tutamazlar..
Buralardan alıp, haber çıkınca 40000 lerden gömecekler..
Bu sefer yalan haber değil. Gerçek haber çıkabilir....hatta çıkacak...[U]IMF heyeti türkiye ye geliyor diye......[/U]
[U]neredeyse Dow 7500 e düşsün Ertesi gün + açıcaz.....[/U]
Mayıs - Haziran ayı Borsaya Net para giriş - çıkışı verebilecek varmı?
trafiğin şakası olmaz..
daha 1 hafta önce antalyada dr luk yapan arkadaşımı kaybettim trafik kazasında.
geçen cuma cenazesine gittik.
epey ciddi bir kazaydı ki gazetelere çıktı belki denk gelmiştir.
bir tatilde yanına uğramıştık o zaman kullanmasına izin vermeyip ben geçmiştim direksiyona,acemi şöför olmasına rağmen rallici edasıyla sürüyordu.35 yaşında pisi pisine gitti..
aman dikkat!
daha önce böyle zamanlarda yurtdışı düzelince bizim borsaya çaktıklarınıda hatırlıyorum, düzelince aldıkları zamanlarıda hatırlıyorum, çok pis yatay olduk yine:(
yine 47500e gidecek yuvaş yuvaş
dün garanti 20 trilyon para çıkışıyla tamamlamıştı günü.
bugün + 6 trilyonda.
her nereye gideceksek garanti götürecek..
bu arada dax ve futurelardaki satış derinleşmesine rağmen dünkü kapanış seviyelerinde işlem görüyoruz..
bin türlü senaryo akla gelsede halen al da bekliyorum..