225 long..
Printable View
225 long..
foruma erişimde problem var bu arada,site ilgililerinin dikkatine..
[quote=booth;131404]Gökhan bey, FDOW düşerken bizimkisi düşmüyorsa long zamanıdır kuralını sizden öğrenmiştim. 100 küsür puanını yedik işte çatır çutur. Sizin kuralınıza göre long zamanı[/quote]
Evet ben de longladım zaten ve artık.En son 275 ten shortladım sonra yine 275 ten longladım.Daha da bu longları bozarsam eşşeklik etmiş olurum.Burası çok ciddi artacak.
[quote=traderx;131415]heralde 50000 tobo hedefini sümenden çıkarttılar, ortaya koyacaklar, çok pis ralli gelecek gibi histemler al okunu verip verip duruyor:..:
en çok parayı yine şovalye kaldıracak galiba...[/quote]
Puan olarak da para olarak da sanırım ondan çok yapacam.:D
Vışşş. Bu ne yahu. Toplantıdan çıktım. Hala direniyoruz.
[quote=erkan.;131424]Çalışıyorum Zaten.
Bakınız Dow %34 , Dax % 27 artması lazım ki . Aynı yere gelsin.
Dolar halen 1,500 altını görmedi.
Parite 1,410
Bukadar bu borsanın primli olması sizce fazla değilmi?
Gel gel yapıyorlar. 48.500 de flat olurum. Başkacada Short olurum. 46.000 i tekrar görmeden longu düşünmem.
:)))[/quote]
Sen kendin kaşınıyorsun sen mecbursun batmaya.
[QUOTE=Astatin;131450]"selçuklu yılanları"
"pambıkın eksik bişiyleri"
"kuin in long olan adamları"
3 şehir efsanesi yeter..dördüncüyü bulanı vururum..[COLOR="Red"][B]oğaa[/B][/COLOR] göre:..::..:[/QUOTE]
4. eksik kırmızı renkli alana [COLOR="#ff0000"][B]B[/B][/COLOR] harfi. Silahlıyım dikkat et.
[IMG]http://www.maxgames.com/upload/images/smileysmall5Mjky.jpg[/IMG]
[quote=enorton;131425]Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "[B]boşa at boşa at[/B]" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "[B]debriyaja bas debriyaca bas[/B]" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir. :D[/quote]
Siz ailecek canavarsınız yavf.üüü::::::Ufak oğlan falan varmı verin bana ben öğretiyim araba sürmeyi.:..::..:
[U]Tekrar 47500 denemezlersee ne olayım..[/U]
Azcık longa çevirip zarardan kar edeyim bari...
[quote=erkan.;131431]Eğer yine bir IMF dedikodusu veya gerçekleşmesi yoksa. Kazanırım.
dedikodu varsa. Kazandığınızın hayrını görün.
Ayrıca kafamada vurma.
Ne demek istiyorsun
Nush ile [B]uslanmayanı[/B] etmeli [B]tekdir[/B], [B]tekdir[/B] ile [B]uslanmayanın[/B] hakkı [B]kötektir[/B]!
Zaten 48500 ü görürse senin kafama vurduğunun acısını hissetmem.:rolleyes:[/quote]
Öyle bir girer öyle bir hissedersin ki yürüyemezsin bile bence.:::
[quote=erkan.;131433]Gökhan longları ne yaptın.[/quote]
Abi pis alım gelecek gel kapat şunları.Bu borsa düşmez.Akıl mantık var geberiyor heryer artıyoruz.
[quote=traderx;131439]yatay kesinleşti gibi tam ordan döndük ben tekrar şort hey Allahım öyle bir alıyorlarki sanki 1000 puan gidecez gibi alıyorlar.[/quote]
Ben 50000 kesin diyorum bir kaç güne kalmaz.Bundan 2 gün önce de 10 000 puan düşüş kesin diyordum 37000 uzlaşma diyordum.:::