garanti 4,20 alışta..
Printable View
garanti 4,20 alışta..
Vop tepemi yapıyor ? yukarda 48500 de direniş kuvvetleri siperlenmiş 46400den gelen longcuları furmaya hazırlık yapayorlar
[IMG]http://i40.tinypic.com/28hiiqg.png[/IMG]
Fitureler biraz düzelirse buradaki manzarayı hayal bile edemiyorum
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131468]Ben 50000 kesin diyorum bir kaç güne kalmaz.Bundan 2 gün önce de 10 000 puan düşüş kesin diyordum 37000 uzlaşma diyordum.:::[/QUOTE]
kesin:D:D
[quote=GOKHANFINDIK;131462]Sen kendin kaşınıyorsun sen mecbursun batmaya.[/quote]
Bugüne batmadıysam bundan sonra zor be dostum.
Ben alıcağımı aldım.
Ne yaparsam yapayım maliyet hep sıfır. ondan rahatım.
Çin atasözü derki; Çıkamayan borsa düşmeye mahkumdur.
[quote=erkan.;131452]Mayıs - Haziran ayı Borsaya Net para giriş - çıkışı verebilecek varmı?[/quote]
Yav ben masal diyorum para giriş çıkışı sen kendine ille düşecez diye bahane arıyorsun.Paran çok mu kuzum ya.Çoksa git fakir sevindir birşey yap.
[quote=YAVUZHAN;131453]trafiğin şakası olmaz..
daha 1 hafta önce antalyada dr luk yapan arkadaşımı kaybettim trafik kazasında.
geçen cuma cenazesine gittik.
epey ciddi bir kazaydı ki gazetelere çıktı belki denk gelmiştir.
bir tatilde yanına uğramıştık o zaman kullanmasına izin vermeyip ben geçmiştim direksiyona,acemi şöför olmasına rağmen rallici edasıyla sürüyordu.35 yaşında pisi pisine gitti..
aman dikkat![/quote]
Doktordan mı bahsediyorsun?Lüks aracı ile kaza yaptı.Kemer yolunda?Kemer Kumluca yolunda mıcırlı yola benzettim ben o yolu.Resimde gördüm.
dax -1,43 imkb + 0,47.... çok gördük de bu kadar üstüste pozitif ayrışma görmemiştik..
var bu işin içinde bi bit yeniği. imefe
Anlaşmaya niye bu kadar seviniyoırlar anlamıyorum..
[U]IMF sayesinde karpuzun kilosunu 1 milyondan yiyoruz...[/U]
[quote=sazan;131461]Vışşş. Bu ne yahu. Toplantıdan çıktım. Hala direniyoruz.[/quote]
Sazan bey herkes 50000 diyor bugün ne olur? :) Trader 38350 bir analiz yapsan? :) IMF anlaşması hikaye şimdiden alıştırıyorlar
[URL]http://www.haber3.com/news_detail.php?id=485858[/URL]
[quote=GOKHANFINDIK;131474]Yav ben masal diyorum para giriş çıkışı sen kendine ille düşecez diye bahane arıyorsun.Paran çok mu kuzum ya.Çoksa git fakir sevindir birşey yap.[/quote]
Bak çok karışma çağırırım HSBC yi. dünkü aldıklarını çakar. .dng
Parama gelince; param yok.
Kardan yiyorum.
bu efg sattıgı malı alıyor
satıyor
ne yaptıgı belli değil
[quote=BORSACIOZGUR;131465] [U]Tekrar 47500 denemezlersee ne olayım..[/U]
Azcık longa çevirip zarardan kar edeyim bari...[/quote]
yazdığımda 300-325 ti [B] AZ kaldı :)[/B]