[QUOTE=QUEEN;131517]silkelediler beni pamık :confused:adamlar işi biliyor pamık:..:[/QUOTE]
Sıkı tutunmak lazım böyle günlerde. Mesela sn sovayle neden silkelenmiyor ;)
Printable View
[QUOTE=QUEEN;131517]silkelediler beni pamık :confused:adamlar işi biliyor pamık:..:[/QUOTE]
Sıkı tutunmak lazım böyle günlerde. Mesela sn sovayle neden silkelenmiyor ;)
Bu makasıda 1000 puan yaparlar spot yüklelmiyor diye kısa adına güvenmemek lazım
Önce vadeliyi alıyorlar sonra spot u
[quote=GOKHANFINDIK;131509]Abi dediğim yer doğrumu Kemer yolu mu orası?Arkada resimde şehir merkezi sağa dönüş veriyor.Orası ancak Kumlucadan gelirken Kemer şehir içine giren yola benziyor.Biz Osmanla orada sırf yolda mıcır yüzünden kaza yapıyorduk.O yol çok sakat.Yavaş sürmek lazım.O araba ile de yavaş çok zor.[/quote]
evet tam orası..
long devam.
tahminim dataya kadar en yüksek değere ulaşacağız
[QUOTE=abdullah yıldız;131503]Piyasadaki aracı kurumların güvenilirligi için bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ben garanti bankası ile çalışıyorum ama komisyonu yüksek[/QUOTE]
abi garantiyi boşver arkasında haolding olan ve ucuza çalışan şirket var
mesela sanko gedik yatırımfinansman bunlar aklıma gelen hem en sağlamları hemde en ucuzları, ama bence çok korkmana gerek yok artık hesaplar eskisi gibi helvacı kağıdında değil, kayıt kürek tam artık bişey olmaz.
bu arada en son 275 ten beri uzun devam.
[quote=QUEEN;131517]silkelediler beni pamık :confused:adamlar işi biliyor pamık:..:[/quote]
üzülme abla ben bekliyorum ama daha alıp almayacakları meçhul bakarsın az sonra basmaya başlarlar.
yap bişeylerde yiyelim abla :::
garanti 4,22 de gitti..
çaktırmadan yükseliyoruz..
[QUOTE=VOBiX;131513]Batan battı zaten bu saatten sonra batan olacağını sanmam.[/QUOTE]
forex piyasaları için çalıştığınız firma var mı sn Vobix.
Eco yatırımda demo açtım.Adamlar demo da bile pozisyonumu zararına kapattılar:..::..::..:
Bir de gerçeği olsaydı:confused:
başarılı ve kazançlı günler dilerim,sn yavuzhan başınız sağolsun
[QUOTE=otobus;131525]forex piyasaları için çalıştığınız firma var mı sn Vobix.
Eco yatırımda demo açtım.Adamlar demo da bile pozisyonumu zararına kapattılar:..::..::..:
Bir de gerçeği olsaydı:confused:[/QUOTE]
sanada oanda yı tavsiye edeyim::: hepsi üç kağıtçı düzenbaz ama, oanda diğerlerine göre az daha insaflı üçkağıt yapıyor.dng
[quote=abdullah yıldız;131503]Piyasadaki aracı kurumların güvenilirligi için bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar ben garanti bankası ile çalışıyorum ama komisyonu yüksek[/quote]
YFAS iyidir...yani YATIRIM FİNANSMAN MENKUL...
İŞ BANKASI kuruluşu...
komisyonu olduçka düşük.yaptığınız hacimle ve pazarlıkla çok iyi fiyatlara anlaşılabilir.isteyene MATRİKS isteyene FOREX ekranı veriyor...
isteyenler arasın konuşsun.[B][COLOR=red]gidin ordan hesap açın demiyorum beni hiç ilgilendirmez.yediğim içtiğim yoktur benim bu işten.[/COLOR][/B]sadece alternatiflerden birisi...piyasada aracı kurum çok...keyif sizin para sizin...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198251[/url]