47800 geçerse x30 ver elini 48400:..::..:Yapıştık bakalım pynin eteğine.
Printable View
47800 geçerse x30 ver elini 48400:..::..:Yapıştık bakalım pynin eteğine.
[quote=suhay;131526]başarılı ve kazançlı günler dilerim,sn yavuzhan başınız sağolsun[/quote]
çok teşekkürler,allah razı olsun..
Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.
[B]Eveeet şimdi buralardan artık temkinli olmak lazım.......[/B]
[B]Sabah çevirdiğimiz çıtır longları napıyoruz 47700-47900 aralığında vermem lazım artık. Yoksa yanarım.[/B]
[U]spot da vadelinin 300 puan üstüne geldi. yeter...[/U]
[U]zarardan kar... gitsin bakalım nereye kadar gidicek...[/U]
Yakında The Hostel filmi de gerçekmiş derlerse şaşırmam...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198207[/url]
[QUOTE=enorton;131203]Tam Pascal ın sevdiği piyasalar, koş pascal yakala oğlum PY amcanın bacağını :D[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;131531]47800 geçerse x30 ver elini 48400:..::..:Yapıştık bakalım pynin eteğine.[/QUOTE]
Pascal da yapıştı bırakmıyor :D
[QUOTE=enorton;131518]Sıkı tutunmak lazım böyle günlerde. Mesela sn sovayle neden silkelenmiyor ;)[/QUOTE]
Onun zırhı var ağır geliyor silkelemiyorlar. .dng
47750 çanağı ok !
sıra 48125 zirvesinde..
dış borsaların durumu ortada,böyle bir günde bu performansı gösteriyorsa piyasa 48125 üstünde yeni zirve denemesi yakındır..
[QUOTE=erkan.;131533]Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/QUOTE]
atalarımız vobu görebilselerdi eminim öyle demezlerdi:D:D:D
unlimitedi dediği gibi burdaki arkadaşları seviyorum ya:D
[quote=erkan.;131533]Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/quote]
Rahatlar daha hızlı gider Erkan :..::..:
[QUOTE=SEYYAH;131528]YFAS iyidir...yani YATIRIM FİNANSMAN MENKUL...
İŞ BANKASI kuruluşu...
komisyonu olduçka düşük.yaptığınız hacimle ve pazarlıkla çok iyi fiyatlara anlaşılabilir.isteyene MATRİKS isteyene FOREX ekranı veriyor...
isteyenler arasın konuşsun.[B][COLOR=red]gidin ordan hesap açın demiyorum beni hiç ilgilendirmez.yediğim içtiğim yoktur benim bu işten.[/COLOR][/B]sadece alternatiflerden birisi...piyasada aracı kurum çok...keyif sizin para sizin...[/QUOTE]
iyidir derken neyi kastediyorsun dostum
sistem dersen berbat. emir iletmiyor sistemleri bazen
Yfası kullandınmı? vob islemi yaptınmı?.dng
vercekler. ama yavaş yavaş verebilirler....47300 e kadar.... satışlar bir ara hızlanabilir...