47225 uzunlara veda..47700-650 full kısa..
Printable View
47225 uzunlara veda..47700-650 full kısa..
[QUOTE=otobus;131525]forex piyasaları için çalıştığınız firma var mı sn Vobix.
Eco yatırımda demo açtım.Adamlar demo da bile pozisyonumu zararına kapattılar:..::..::..:
Bir de gerçeği olsaydı:confused:[/QUOTE]
[URL="http://www.odlturkiye.com/"]ODL[/URL] hoşuma gitti. Metatrader hiç düşmüyor. Bir de ona sistem filan kurulabiliyor. mspreadleri dar en önemlisi denetlenmedikelri yer yok gibi.
Bazı firmaları arasan yok milyon doalrlık müşterilerimiz var onalr nasıl güveniyor felan feşman der. Benim de 100 milyar dolar cash param var. Sana ne desem aynı hesaba gelecek. LAfla çalışırlar. En azındna FSA tarafından denetlenmeleri lazım. FSA ıdleini isteyin vermekten kaçınıyorlarsa siz de hesap açmaktan kaçının. Bir de dealing desk olayı var am dealing desk olmazsa iyi oluyor sanırım.
[QUOTE=abka;131543]47225 [B]uzunlara veda[/B]..47700-650 full kısa..[/QUOTE]
Silahlara Veda gibi olmuş sn abka :D
[IMG]http://www.mk.gov.tr/bolum/sinema/resim/95.jpg[/IMG]
[quote=Larossıan;131540]Rahatlar daha hızlı gider Erkan :..::..:[/quote]
Valla korkmuyor değilim.
[QUOTE=erkan.;131533]Eski bir hint atasözü derki ; hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/QUOTE]
yaw gel gel yapıyorlar öyle dedin sabah..biz de gel gel var sen kal orda dedik
sana dokunmaz nasılsa 48500e gitse bile öyle dedin.lelele
dokunmaz dokunmaz:::
[QUOTE=erkan.;131546]Valla korkmuyor değilim.[/QUOTE]
korkunun ecele faydası yok.dng
600 flatos.
ahanda hsbc 47.625 de 500 tane satıcı. Vatana millete hayırlı olsun
düşüşe hazır olun, shortları kapattım zararla :D
[QUOTE=Fantom;131541]iyidir derken neyi kastediyorsun dostum
sistem dersen berbat. emir iletmiyor sistemleri bazen
Yfası kullandınmı? vob islemi yaptınmı?.dng[/QUOTE]
Aracı kurumalrı Fantom ile Gökhan söylesin baya bir kurum denemişlikleri var bildiğim kadarıyla.
[QUOTE]Hükümetin ÖTV oranlarında yaptığı değişiklik sonrasında sigara firmaları da zam kararı aldı.
İlk zam Philip Morris Sabancı ortaklığından geldi. Philsa ürünlerine yaptığı zammı saat 17.00 itibariyle açıkladı. Philsa ürünlerine yüzde 8.3 ile 18.2 arasında değişien oranlarda zam yaptı.
Buna göre Marlboro uzun 5.25'ken 5.75, Marlboro kısa 5'ken 5.50, Parliement uzun 5.50 iken 6, Parliement kısa 5.25'ken 5.75, Muratti 4'ken 4.50, Chesterfield 4'ken 4.50, LM uzun 3.75'ken 4.25, LM kısa 3.60'ken 4, Lark 3'ken 3.50 TL. oldu.
Diğer sigara firmalarının da zam yapması bekleniyor.[/QUOTE] Sigarayı bırakmak için bir fırsat ya da bahane daha!
[QUOTE=VOBiX;131553]Sigarayı bırakmak için bir fırsat ya da bahane daha![/QUOTE]
Hokümetin en sevdiğim uygulaması bu sigara yasağı oldu...