-
[QUOTE=Astatin;263067]APKE,
Her sistemin bafilendiği ve bafilediği zamanlar varır der eski bir runner sözü..O yüzden forumd abir arkadaş demişti, o ay en öok kazandıran sistemi sonraki ay kullanmıyorum, bu ay az kazandıranı kullanıyorum v.s. Bu bir çeşit sistem haremi gibi bir şey oluyor gerçi.. Duygu ve his olmuyor, olay mekaniğe dönüyor:..::..: (ki öyle olması gerekir)..Amma gel gör ki, bir de Hürrem Sultan vakası var...:D:D[/QUOTE]
esasında sistem 2 hafta yatay aşşağı gittikten sonra işlem yapmak lazım..bu sistemin kar egrisi hep böyle..kar egrisi ,2-3 hafta sert yükseliyor..sonra 1-2 hafta yatya alıyor...
-
Astetron patron, geçen sormuştun Candan Erçetin VOB'dan anlar mı diye, gerçeği ortaya çıkardım patron... Bak Onlar Yanlış Biliyor şarkısının orjinali nasılmış...
Çok yatay piyasa
Dökülen sistemler
En sevdiğim formasyondu
Yükselen üçgenler, artık değil...
Kalbimde hüzün
Aynada üzgün yüzüm
Beni tanıyanlar
Buna aracı kurumun sebep diyor
Gülüyorum
Yaptığım bir çok işlemin
Hiç bir amacı yok
Paralar suyunu çekti
Portföyüm direniyor
Arkadaşlar nefretle
Buna aracı kurumun sebep diyor
Bir ben gerçeği biliyorum
Ve gizlice ağlıyorum
Onlar yanlış biliyor
Aracı kurumun suçu değil bu
Forumdaşların suçu değil bu
Kader oyunu değil bu
Bu Pala'nın suçu
Evet onlar yanlış biliyor
Aracı kurumun suçu değil bu
Forumdaşların suçu değil bu
Kader oyunu değil bu
Bu Pala'nın suçu
-
[quote=Strategist;263072]Astetron patron, geçen sormuştun Candan Erçetin VOB'dan anlar mı diye, gerçeği ortaya çıkardım patron... Bak Onlar Yanlış Biliyor şarkısının orjinali nasılmış...
Bu Pala'nın suçu[/quote]
Patron eline sağlık güzel çalışma olmuş.. Yannız tema, acı hüzün yerine Candan&Astatin olabilitesi olsaydı daha şık ollurdu...Ferhat & Şirin uyarlamasına bile razıydık..vuslatsız bile olurdu..ü[url]www...:Düwww...Candan[/url] dedin de,
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL]
-
bi şiir de benden
bahçelerde maydonoozzz
bu ne acayip lacivertt
gel bana bazı bazı....!
ey gidi günler eyyyyy...
:rolleyes:
-
[quote=Astatin;263073]Patron eline sağlık güzel çalışma olmuş.. Yannız tema, acı hüzün yerine Candan&Astatin olabilitesi olsaydı daha şık ollurdu...Ferhat & Şirin uyarlamasına bile razıydık..vuslatsız bile olurdu..ü[URL="http://www...:D%C3%BCwww...Candan"]www...:Düwww...Candan[/URL] dedin de,
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL][/quote]
Şöyle bir baktım da bu hatunun da mutlu şarkısı yok ki arkadaş senin için çevireyim... :) Benim bildiğim şarkılarının hepsi üvvvvv... tarzı... :) Aslında "Hangi Piyasa Adil Ki"'yi de yayınlarım ama KY'nin moralini bozmasın şimdi... :..:
-
[QUOTE=unlimitted;263074]bi şiir de benden
bahçelerde maydonoozzz
bu ne acayip lacivertt
gel bana bazı bazı....!
ey gidi günler eyyyyy...
:rolleyes:[/QUOTE]
Patron hoş geldin gene döktüryosun.
seni karşılamak içinmi yükseltiyorlar.
-
[quote=hpy;262991]120 liklere göre 72700 e 13-15 rasındaki barda değecez sanırım.[/quote]
son 13 dakika kaldı 72700 için.
Alımlara bakınca bunlar bu hareketi 72700 için yapmıyorlar diye düşünmeden edemiyorum.yani 72700 realizeye gitmem.77xxx lerde ilk realize mi yapacam..lelele
-
[quote=oguzhan;263076]Patron hoş geldin gene döktüryosun.
seni karşılamak içinmi yükseltiyorlar.[/quote]
ojbuldum oğuzhan patron keyifler gıcır inşallah.
patron benim göstergeler yine şov yapıyor gerçi tatil sonrası ürkekliği dolayısıynan bana yaramadı ama ossun.
kaçmıyo ya ::: nası olsa yakalarız kuyruğundan bi şekilde. mesela bi 200 puanlık gevşeme alarmı verse de, şort girsek ehuehuehue.
yannız €/capon yeni'ne çok pis uyuz oldum.
1 pip lan 1 pip. ayıptır ya...1 pip aşağı verseler şimdiden 35 pip cepteydi.
ilk günden ne güzel gelecekti biliyonnu üvvvvv yemişim vobu diycektim ayağımın tozuynan...
-
[quote=abka;263071]esasında sistem 2 hafta yatay aşşağı gittikten sonra işlem yapmak lazım..bu sistemin kar egrisi hep böyle..kar egrisi ,2-3 hafta sert yükseliyor..sonra 1-2 hafta yatya alıyor...[/quote]
Ha bu arada APKE,
Anayasa değişikliği maddelerinin, gerekçe v.b. gibi detaylarını okuyorum. Vay ki vay..Yok yok yargı ile ilgili iki madde değil..Demokratikleşme diye lanse edilen maddelerin..Enteresan detaylar var, çok ağır konuşacağım :D:D Ama bu topikde değil..Vay sizi gidi her şey yargı denetimine açılacak diyen, amma işci-memurun alacağı zammı belirleyen uzlaşma kurulunun kararları kesindir (yargı yolu kapalıdır) diyen tilkiler sizi var..vay vay sizi gidi sağlık sigorta sistemini araya sıkıştırılan 2-3 cümle ile özel sigorta şirketlerine çaktırmadan devreden ve paralı hale getiren tilkiler vayy...du bakalım daha sırada neler var..du bakalım:D:D (siz derken hükü yü kast ediyorum..yannış anlama olmasın.dng)
-
[quote=Strategist;263075]Şöyle bir baktım da bu hatunun da mutlu şarkısı yok ki arkadaş senin için çevireyim... :) Benim bildiğim şarkılarının hepsi üvvvvv... tarzı... :) Aslında "Hangi Piyasa Adil Ki"'yi de yayınlarım ama KY'nin moralini bozmasın şimdi... :..:[/quote]
ee abi Candan bu boru deell..Dam Üstünde Un ELer i diyecek hali yok.lelele.lelelePatron yannız yukardaki link gayet neşeliydi beaa...:o ona bir eskiz fırlatırdın sen..üwww
-
[quote=Astatin;263073]Patron eline sağlık güzel çalışma olmuş.. Yannız tema, acı hüzün yerine Candan&Astatin olabilitesi olsaydı daha şık ollurdu...Ferhat & Şirin uyarlamasına bile razıydık..vuslatsız bile olurdu..ü[URL="http://www...:Düwww...Candan"]www...:Düwww...Candan[/URL] dedin de,
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL][/quote]
lem bizim mezuniyette bi mini konser vermişti bu candan apla.
aşık olmamak için zor tutmuştum kendimi.
şimdi soruyorum kendime, "niye tuttun ki lem, olaydın" diye...:D
-
şip-şak en son 72100 den long yakmıştı,devam ediyor ve sinyalde güçleniyor..
bu arada 71850 - 72350 bandı yukarı yönde kırıldı diye bakabiliriz ve 350 den yukarı 500 puanlık marj koyduğumuzda 72850 hedeflenebilir kısa vadede diye düşünüyorum..
72600 önemli bir direnç seviyesi 850 hedefi öncesi ve geçilmesi iyimserliği arttırabilir..