-
[QUOTE=Fantom;131541]iyidir derken neyi kastediyorsun dostum
sistem dersen berbat. emir iletmiyor sistemleri bazen
Yfası kullandınmı? vob islemi yaptınmı?.dng[/QUOTE]
katılıyorum, güvenilir ama sistemleri beş para etmez kullanışlı değil internetsitesinden işlem yapıncaya kadar seans bitiyor.
-
-
Endeks günlük biraz yükselen takoz a benzedi 47200 bölgesine kadar tekrar sallayabilirler tabi yukarıdaki 47800 geçilmezse
-
oooooo ayrışma bitti.. şimdi dax yükseldii tersine 47550 den yediriyorlar mı acaba ?
-
-
longları kapatıp karları aldım.
kenardan izliyorum :::
-
silkelenen çok bugün galiba, işe yaradı maliyeti düşürdük, veriye kadar silkenleme yok long devam.
afiyet olsun herkese.
-
Dax uçmaya hazır bugün 48000 üzeri kapanış var long devam
-
Kurumlar restleşiyor ortam gergin, long olanlar çok cesur tebrik fakat dikkat çünkü 1 açıklama ile 45binlere inebiliriz, ben flat pozisyon yok yükselirse shortlarım.Birileri rahatsız:
[URL]http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=865125&title=hakim-degisikligi-ve-jet-tahliye-kuskuya-yol-acti[/URL]
-
[QUOTE=hexa;131575]Kurumlar restleşiyor ortam gergin, long olanlar çok cesur tebrik fakat dikkat çünkü 1 açıklama ile 45binlere inebiliriz, ben flat pozisyon yok yükselirse shortlarım.Birileri rahatsız:
[URL]http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=865125&title=hakim-degisikligi-ve-jet-tahliye-kuskuya-yol-acti[/URL][/QUOTE]
Sn hexa iki gündür sürekli mesajlarınızda ortam gergin diyorsunuz ve aslında bu gerginliğe katkıda bulunuyorsunuz bence. Bu tür gerginlikler zamanla kendiliğinden soğur ve şuandaki piyasa ortamı gerginlik falan takmıyor.
-
[quote=traderx;131573]silkelenen çok bugün galiba, işe yaradı maliyeti düşürdük, veriye kadar silkenleme yok long devam.
afiyet olsun herkese.[/quote]
Bu veri adamın anasını beller.Ocak söndüren cinsleri de mevcuttur.1E200 kaldıraç fdow oynayana 200 puan tek tuş kitleyince sermaye kedide oluyor.
-
long devam..
stop 47200!
dax biraz toparladı,futurelarda..
garanti 4,24 ilk seansa yetişemedi ama 2.seans kalkacak gibi..