-
47625 FULL SHORT.. yeter artık bu kadar oyun.. oynamak yok..
2 gündür sadece 2 kontratla al sat yapıp shortlardaki zararımı çıkarıyorum.
ama yeter.....Artık full short... CCI STO RSI Bütün göstergelere baktım...hiç olmadığı Eeeen tepelerde.. hele bugün....daha da zirve yapmış...
İşin ilginç yanı....[U]48000 i bu göstergeler ile kıracak gücümüz kaldığınız sanmıyorum[/U]...
en kötü iht.. IMF ile anlaşsak bile 48500-49000 lerden geçirirler artık...
[U]Sonunda günlerdir beklediğimiz büyük düşüş; en nihayet sonunda bikaç gün içinde gelecek galiba...[/U]
[U]Milleti longa inandırdıkları sırada.....İnşallah...[/U]
-
tarımdışı istihdam verisinden sonra yurtdışının artıya geçme ihtimali çok yüksek... bizimkilerde bunu bildiklerinden takmıyorlar yurtdışını..:))) bugün VOB'un en tepeden kapatacağını düşünüyorum.. yanılma hakkım vardır.:D.
-
[QUOTE=jerfin;131580]tarımdışı istihdam verisinden sonra yurtdışının artıya geçme ihtimali çok yüksek... bizimkilerde bunu bildiklerinden takmıyorlar yurtdışını..:))) bugün VOB'un en tepeden kapatacağını düşünüyorum.. yanılma hakkım vardır.:D.[/QUOTE]
Veri 15.30 da mı?
-
Matrikste sistem kodlarken üssel ortalamanın harfini çıkaramadım ? hangi harfti
-
[QUOTE=enorton;131582]Veri 15.30 da mı?[/QUOTE]
evet... o saate kadar aşağı-yukarı adam çarpma devam eder gibi gibi..:)))
-
[QUOTE=neremy;131583]Matrikste sistem kodlarken üssel ortalamanın harfini çıkaramadım ? hangi harfti[/QUOTE]
"e" galiba...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;131579]47625 FULL SHORT.. yeter artık bu kadar oyun.. oynamak yok..
2 gündür sadece 2 kontratla al sat yapıp shortlardaki zararımı çıkarıyorum.
ama yeter.....Artık full short... CCI STO RSI Bütün göstergelere baktım...hiç olmadığı Eeeen tepelerde.. hele bugün....daha da zirve yapmış...
İşin ilginç yanı....[COLOR="Blue"][U]48000 i bu göstergeler ile kıracak gücümüz kaldığınız sanmıyorum[/U]...[/COLOR]
en kötü iht.. IMF ile anlaşsak bile 48500-49000 lerden geçirirler artık...
[U]Sonunda günlerdir beklediğimiz büyük düşüş; en nihayet sonunda bikaç gün içinde gelecek galiba...[/U]
[U]Milleti longa inandırdıkları sırada.....İnşallah...[/U][/QUOTE]
İyi de fiyatı göstergeler değil, fiyat göstergeleri oluşturuyor.
-
[QUOTE=neremy;131583]Matrikste sistem kodlarken üssel ortalamanın harfini çıkaramadım ? hangi harfti[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]E[/COLOR][/B]MA exponential
-
[URL="http://img40.imageshack.us/i/screenhunter2u.png/]"][URL=http://img40.imageshack.us/i/screenhunter2u.png/][/URL][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7193/screenhunter2u.png[/IMG][/URL]
az kaldıda bir değdirseler.
-
[quote=enorton;131576]Sn hexa iki gündür sürekli mesajlarınızda ortam gergin diyorsunuz ve aslında bu gerginliğe katkıda bulunuyorsunuz bence. Bu tür gerginlikler zamanla kendiliğinden soğur ve şuandaki piyasa ortamı gerginlik falan takmıyor.[/quote]
Hayır günlerdir dow yükselir diyorum, bende yükseliş istiyorum short için :)
-
625 den short açtım
efg nin satışları içime korku saldı
-
[QUOTE=jerfin;131580]tarımdışı istihdam verisinden sonra yurtdışının artıya geçme ihtimali çok yüksek... bizimkilerde bunu bildiklerinden takmıyorlar yurtdışını..:))) bugün VOB'un en tepeden kapatacağını düşünüyorum.. yanılma hakkım vardır.:D.[/QUOTE]
Ben de artı kapatırız diyorum. Çarşambaları gelen öADP istihdamı bir nevi fikir veriyor tarımdışı için ve buna rağmen dün dow artı kapatsıysa fdowun fiyatladığı %0,45ten eksi de kapatmaz tahminimce.