[quote=neremy;131583]Matrikste sistem kodlarken üssel ortalamanın harfini çıkaramadım ? hangi harfti[/quote]
E olması lazım
Printable View
[quote=neremy;131583]Matrikste sistem kodlarken üssel ortalamanın harfini çıkaramadım ? hangi harfti[/quote]
E olması lazım
[quote=enorton;131585]"e" galiba...[/quote]
evet bende e diye hatırlıyorum ama aynı sonucu vermedi
Eğer borsa ekonomi ile ilişkili ise siyasi gergilikten daha çok bizi etkilemesi gereken olay 2. dünya savaşından beri yaşanan en büyük küçülme idi. 2001 krizinde bile bu kadar küçülmedik, hem de bu kriz bizi teğet geçmişti :D Hokümetimiz bu olayı da güzel bertaraf etti. Darbe söylentileri ekonomik gerçeklerin üstünü örttü malesef...
[QUOTE=VOBiX;131592]Ben de artı kapatırız diyorum. Çarşambaları gelen öADP istihdamı bir nevi fikir veriyor tarımdışı için ve buna rağmen dün dow artı kapatsıysa fdowun fiyatladığı %0,45ten eksi de kapatmaz tahminimce.[/QUOTE]
genelde son aylarda bu veriyi bahane edip veriden önce sert aşağı iniyorlar ve veriden sonra başlıyorlar çılgın gibi almaya... yanlız dax ve dow grafları hiç iç açıcı değil.:confused:. temkinli olmakta fayda var..
full long tekrar.
dataya kadar bozulmazsa long bekleyebilirim :::
Teknik analiz yapabilecek arkadaş varmı grafik koyarak.
Direnç destek. Bizlerde bilgi sahibi olsak.
OBO TOBO. LOLO Düşüyo looooo gibi.
Allah ne verdiyse full long 600 625.
Tekniğe bakarsak veri ne olursa olsun hazır dönmüşken D ow un bi daha 8600 e degmesi gerekiyor...
Ama bizim nereye kadar gidecek gücümüz var onu bilmiyorum.
En fazla 48000-48125 aralığı yeni mal geçirme yeri olabilir...
400 puan iyi para ama fiyatların şişkinliği ve göstergeler o kadar yüksek ki bi daha çıtır yapmata tırsıyorum. .
[U]İstihdam verileri söylenenin tam aksine beklendiği kadar iyi gelmiyor...millet bir anda işsizler iş buldu zannedecek...[/U]
içime korku saldılar.. sanki her an göçecek gibi..
Bunun aksini gösteren birşey de 48000 e 623 sözleşme koymuşlar.. orada bekliyor..neden bekliyor..
[QUOTE=enorton;131596]Eğer borsa ekonomi ile ilişkili ise siyasi gergilikten daha çok bizi etkilemesi gereken olay 2. dünya savaşından beri yaşanan en büyük küçülme idi. 2001 krizinde bile bu kadar küçülmedik, hem de bu kriz bizi teğet geçmişti :D Hokümetimiz bu olayı da güzel bertaraf etti. Darbe söylentileri ekonomik gerçeklerin üstünü örttü malesef...[/QUOTE]
bu tip rakamlara inanmıyorum.dng
[QUOTE=Fantom;131602]bu tip rakamlara inanmıyorum.dng[/QUOTE]
Valla TUIK hokumetin elinde, emin ol gerçekte daha çok küçülmüştür ekonomi...
Vergi yükünde Türkiye ilk sırada
Türkiye, vergi yükü yönünden OECD ülkeleri arasında ilk sırada yer alıyor.
İsviçre'deki Constant de Rebecque Enstitüsünce yayımlanan “Vergi Baskısı Endeksi”ne göre, 30 OECD ülkesi arasında Türkiye ve İtalya birinci sırada
[quote=enorton;131603]Valla TUIK hokumetin elinde, emin ol gerçekte daha çok küçülmüştür ekonomi...[/quote]
boşver be.. hiç yokta geçen seferki gibi bankalar batmadı ya onlar da batsaydı halimiz şimdikinden nasıl olurdu acaba.