[QUOTE=Fantom;131629]kemerleri bağlayın .lelele[/QUOTE]
ne tarafa gidecez abi açıklamalı yazsana, para vermek yok yazmak beleş burda:rolleyes:
Printable View
[QUOTE=Fantom;131629]kemerleri bağlayın .lelele[/QUOTE]
ne tarafa gidecez abi açıklamalı yazsana, para vermek yok yazmak beleş burda:rolleyes:
Benim sistem sata döndü 47600 kısaldım
eğer veriyle birlikte uçarsak akşam uzunları kapatıp geceyede şortum kayıtlara geçsin:::
şeytan-sat lem 575'ten, 650de stoplarsın noolcak.
ben-ı ıh. satmam.625ten longlıycam ben daha.
şeytan-çıkmaz ki oraya. kaçırcaksın treni bak, şarr diye vercekler.
ben-aslında fena fikir diil seninki de heee
...
...
ne olacaksa olsun. gözümüze yazık yaw.
[quote=traderx;131631]ne tarafa gidecez abi açıklamalı yazsana, para vermek yok yazmak beleş burda:rolleyes:[/quote]
veriye kadar hafif satış agırlıklı 47200 47600 arası veriden sonra yukarı roketlenen bir piyasa bekliyorum
Yav arkadaşlar msn de konferanstayız manyak şeyler oluyor.Hiç bu kadar kopmamıştık ya.O ne komikti öyle.İsteyen kalaylıyor..dng.lelele:::::::..:Ne kalayladım be.
ben uyarımı yaptım benden günah gitti :::
[quote=jerfin;131611]ben PY olsam buradan çekerdim 48,000 in biraz üstüne, orada zirve geçildi diye shortçular stoplayıp döküldükten sonra basardım tekrar 47,500 e..:D[/quote]
Demek ipler senin elinde olsa beni de batırcan iki günde sen ne acımasız kızsın ya.:..:üüü
[i][color=#FF0000][b]15:30 Haziran ABD Tarım Dışı İstihdam Önceki -345.000 Beklenti-363.000[/b][/color]
[color=#008000]Tarım dışı istihdam rakamları, ekonomik canlılığın kısa vadeli görünümünü net bir şekilde gösterir. Piyasalar açısından birincil derece önem taşır. Tarım dışı istihdamın beklentilerden daha fazla azalması olumsuz algılanacaktır.[/color]
[color=#FF0000][b]15:30 Haziran ABD İşsizlik Oranı Önceki 9,4% Beklenti 9,6% [/b][/color]
[color=#008000]İşsizlik oranı ekonomik büyüme seviyesini göstermektedir. İşsizlik oranının azalması ekonomik büyümenin sürdüğü şeklinde yorumlayabilir. %9,6 üzerindeki her oran olumsuzluğun devamını gösterecektir.[/color][/i]
[i]Endeks yurtdışındaki negatif seyre karşın dirençli gözüküyor. Hükümetin gelinen noktada IMF anlaşmasına yakın olduğu ve güçlü bir orta vadeli programla beraber IMF anlaşmasıyla bütçe ve ödemeler dengesinin devam edeceğine dair beklentiler bu direnci destekliyor.[/i]
[quote=abdullah yıldız;131635]veriye kadar hafif satış agırlıklı 47200 47600 arası veriden sonra yukarı roketlenen bir piyasa bekliyorum[/quote]
47200 olursa 46500 de olur.37000 de olur.Ben de böyle diyorum.
py gafil avlıycak..