-
[quote=Astatin;263080]ee abi Candan bu boru deell..Dam Üstünde Un ELer i diyecek hali yok.lelele.lelelePatron yannız yukardaki link gayet neşeliydi beaa...:o ona bir eskiz fırlatırdın sen..üwww[/quote]
İşyerinden açılmıyo patron... Sözleri yazılı yok mu bunun... üvvvv....
Bu arada sisteminin son sinyalini verdiği yer gönlümde taht kurdu haberin ola... :)
-
rapunzel de saçları örgü yaptı 72400 de ve sinyal kuvvetlendi..
-
-
[quote=unlimitted;263083]lem bizim mezuniyette bi mini konser vermişti bu candan apla.
aşık olmamak için zor tutmuştum kendimi.
şimdi soruyorum kendime, "niye tuttun ki lem, olaydın" diye...:D[/quote]
He abi valla... "Doğal Zerafet&Asalet" diye bir şeyin var olduğunu ve daha önemlisi bu hususun fiziksel güzelliği bile ezip geçebilecek bir olgu olabileceğine (ciddiyim lem bak sırıtma:D) inanmayan dönsün Candan a baksın...
Evlenir mi acaba benle:D:D:D
-
sabah shortlar, öğleden sonra longlar gülüyor
pala herkesi sevindiriyor
-
[quote=Strategist;263087]İşyerinden açılmıyo patron... 1) Sözleri yazılı yok mu bunun... üvvvv....
2) Bu arada sisteminin son sinyalini verdiği yer gönlümde taht kurdu haberin ola... :)[/quote]
1)
[B]Entarisi Ala Benziyor[/B]Entarisi ala benziyor
Şeftalisi bala benziyor
Benim yarim bana benziyor
Olamaz ne çare o nişanlıdır
Kaytan bıyıklı delikanlıdır
Şekerli misin vay vay
Kaymaklı mısın vay vay
Sen de benim gibi
Sevdalı mısın vay vay
Entarisi biçim biçim
Ölüyorum senin için
Bekletme gel başın için
Olamaz ne çare o nişanlıdır
Kaytan bıyıklı delikanlıdır
Şekerli misin vay vay
Kaymaklı mısın vay vay
Sen de benim gibi
Sevdalı mısın vay vay
2) In System We Trust:D
(Her sistemin bafilediği ve bafilendiği zamanlar teoremi:rolleyes:)
-
[quote=Astatin;263079]Ha bu arada APKE,
Anayasa değişikliği maddelerinin, gerekçe v.b. gibi detaylarını okuyorum. Vay ki vay..Yok yok yargı ile ilgili iki madde değil..Demokratikleşme diye lanse edilen maddelerin..Enteresan detaylar var, çok ağır konuşacağım :D:D Ama bu topikde değil..Vay sizi gidi her şey yargı denetimine açılacak diyen, amma işci-memurun alacağı zammı belirleyen uzlaşma kurulunun kararları kesindir (yargı yolu kapalıdır) diyen tilkiler sizi var..vay vay sizi gidi sağlık sigorta sistemini araya sıkıştırılan 2-3 cümle ile özel sigorta şirketlerine çaktırmadan devreden ve paralı hale getiren tilkiler vayy...du bakalım daha sırada neler var..du bakalım:D:D (siz derken hükü yü kast ediyorum..yannış anlama olmasın.dng)[/quote]
patron, aha bak buraya yazıyorum.
güzide memleketimde o pakete oy verecek olanların 100'de 10'u (yazıyla yüzde onu, matematiksel dille %10'u) paketin içeriğini tam olarak okursa ben işyerimde ayağa kalkıp "ben eşeğim" diye bağırırım...
keşke bunun gerçekten matematiksel bir ispatı olabilse de aksini savunan birisi ile bu şekilde iddialaşabilsem...
-
[quote=padişah;263093]sabah shortlar, öğleden sonra longlar gülüyor
pala herkesi sevindiriyor[/quote]
Sabah short olanlar az önce stop'ladı... Hüngür hüngür ağlıyorlar... Cuma'dan kalan long'lar da sabah stop'lamıştı.. Onlar da ağlıyor... Ben mutlu KY görmedim hayatımda... :..:
-
vatana millete hayırlı olsun.
72.400lere doğru çekilmeler alım fırsatı olacaktır.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/b1ezaeg8qc.png[/IMG]
-
[quote=padişah;263093]sabah shortlar, öğleden sonra longlar gülüyor
pala herkesi sevindiriyor[/quote]
henüz bıyıkları kurtarabilmiş değilsin padişahım :..:
-
[QUOTE=hpy;173708]120 liklere göre 72700 e 13-15 rasındaki barda değecez sanırım.[/QUOTE]
2 dakikalık gecikmeyle hedefe varıldı.fakat ben bu alımların boş olmadığını ve yukarıya devam edeceğimizi düşündüğümden long tutmaya devam ediyorum.İlk realizesyonu 77xxx lerde yapacam ve orda karar verecem short mu yoksa long devam mı.
-
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/6kblx802yc.png[/IMG]