-
[I]Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz oranlarını değiştirmedi. ECB'nin bugünkü İcra Kurulu'nun toplantısının ardından, faiz oranlarının yüzde 1.00 olarak devam etmesi kararı verildi. Analistler, ECB Para Politikası Kurulu'nun faiz oranlarını değiştirmeyeceğini tahmin ediyorlardı. Banka en son Mayıs ayında faiz oranlarını 25 baz puan indirmişti. Avrupa Merkez Bankası'nın bir sonraki toplantısı 6 Ağustosta yapılacak. Bugün TSİ 15:30'da Avrupa Merkez Bankası Başkanı Jean-Claude Trichet toplantı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.[/I]
-
yaşar erdinç manipülasyon diye çığırıp durdu, bu yapılan hareket asıl manipülasyon, gerçi bunada manipülasyon demeye hakkımız yok ama, illa denecekse böyle hareketlere denir.
-
[QUOTE=traderx;131667]fantomdan birşey öğrendim, forumlar bu açıdan faydalı,
adam ne güzel altta şartlı emir bekliyor, makine hemen satı koydu.
bu tür çok sıkışmanın olduğu zamanlar bende aynı strateji yaparım artık.[/QUOTE]
Konuyu biraz daha açarmısın stratejiyi anlıyamadım
-
[QUOTE=oguzhan;131681]Konuyu biraz daha açarmısın stratejiyi anlıyamadım[/QUOTE]
şartlı emir denen bir emir tipi var mesela 47500 kırılırsa sat gibi.
-
Sayın PY size yolluyorum bunu.::::::
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=TX91EKarjv0&feature=PlayList&p=81053DB1FB68EA0C&playnext=1&playnext_from=PL&index=23[/URL]
-
[quote=erkan.;131661]Hint atasözü : Hızlı giden boğanın poku tez düşer.[/quote]
Poktan sebep yüzünden engellenme sonra.Bu arada 425 flat 500 600 den ikinc kez döüşümüz bu çaktılar garana.
-
veriler açıklanınca dow a verince sanki bi daha verecekler.. bu sefer pisss. bi verip almaları gerekiyordu.. çok tuttular çünkü buralarda... mileti mallandırdılar..
-
[quote=GOKHANFINDIK;131685]Poktan sebep yüzünden engellenme sonra.Bu arada 425 flat 500 600 den ikinc kez döüşümüz bu çaktılar garana.[/quote]
Neden engelleneyim ki;
POKU = Piyasa Oyuncusu Küsküye Uyar.
-
eskiden süLün OsMan Lar vardı.. arada acıyorlardı .. bunlarda hiç acıma yok :) Modern süLün osMan Lar VObaş Py Leri
-
[QUOTE=Larossıan;131684]Sayın PY size yolluyorum bunu.::::::
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=TX91EKarjv0&feature=PlayList&p=81053DB1FB68EA0C&playnext=1&playnext_from=PL&index=23[/URL][/QUOTE]
öküz emmada cırpınıyor gayri :::
-
-
47300 altına müsaade yok şimdilik..