dow future kadar eksi açmazsa bi hamle daha yaparmı bunlar ?
Printable View
dow future kadar eksi açmazsa bi hamle daha yaparmı bunlar ?
Kocaoğlan daha mama parasını çıkaramadı öyle kaçmak varmı PY.:..::..:
yurt dışını artı görürlerse soluğu 50 bınlerde alıcak gibi duruyorlar son 45 dk o kadar çok long short oldum kı aracı kurum bugun köşe, N kadar verıyı tahmin edersen et amcam ben sizin PY nizim ben N dersem o olur der.. Flattttt
[QUOTE=QUEEN;131765]tepki veriyo..canı çıkacak yakında..[/QUOTE]
Çıkmadık candan umut kesilmez, long devam :D
Larossian 2 sisteminde longmu üstat
9 canlı mübarek..
larossian abinin kocaoğlanı tutuyor piyasayı galiba :)
[quote=QUEEN;131752]daha bozmam şorları yattım üstüne tatile gidiyim byyyy..adamlar kısada[/quote]
Tatile falan gidem deme bunlar burnundan getirir insanın karışmam valla.::::::
AmA bu dax artı olursa varya direk 48000 açarız oaa göre.
[color=#FF0000][b] 02.07.2009 16:20:03 BOFA-MERRİLL, ABD İÇİN YILIN İKİNCİ YARISINDA GSYH'DA SÜRPRİZ YÜKSELİŞ BEKLİYOR [/b][/color]
BofA Merrill, bugün yayınladığı raporda, ABD'de GSYH'nın yımını ikinci yarısında Wall Street'in beklediğinden daha güçlü olabileceğini bildirdi. BofA Merril, çeyrek dönem bazında ortalama büyüme beklentisini yüzde 1.4'ten yüzde 2.7'ye çıkardı. Piyasanın beklentisi ise yüzde 1.3 büyüme olacağı yönünde.
BofA Merrill ayrıca, yılın ikinci yarısında konut inşaatında dengelenme ve konut satışlarında hafiif büyüme beklediğini, güçlü uluslararası büyümenin etkisi ile yüksek ihracat geliri öngördüğünü de vurguladı. BofA Merril ayrıca, stokların yeniden oluşturulmaya başlanmasını yılın ikinci yarısında GSYH'yı artıracağını belirtti.
geceye kısa..3 koşul sat olduğundan..sistem,macd 30,ccı eksi..47675 idi son işlem..açıkcası rahat değilim..fdow toparlarsa ne olur...
Maliye müfettişleri göreve :D
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Mal_varligi_dudak_ucuklatiyor_&tarih=02.07.2009&Newsid=246705&Categoryid=8[/url]
long devam.
düşmüyorsak long
efg psikopatı boyuyor sol tarafı:::
47300 üstü yaslancam koltuğa.lelele