[QUOTE=selçuklu;131860]bugün için dow kapanış tahminim yok .. kayıtlara geçsin .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Açılmamak üzere kapanacak gibi olmuş. :::
Printable View
[QUOTE=selçuklu;131860]bugün için dow kapanış tahminim yok .. kayıtlara geçsin .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Açılmamak üzere kapanacak gibi olmuş. :::
[quote=selçuklu;131860]bugün için dow kapanış tahminim yok .. kayıtlara geçsin .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
ah selçuklu ah..hep senin yılanlar yüzünden bunlar..sanırım bunlar senden habersiz üremişler.. şimdi senide yiyolar...yak onları yak yak...:..:
[QUOTE=VOBiX;131864]Açılmamak üzere kapanacak gibi olmuş. :::[/QUOTE]
:D evet bu gece çökerse dow geçici olarak işlemlere ara verebilirler... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=Astatin;131865]ah selçuklu ah..hep senin yılanlar yüzünden bunlar..sanırım bunlar senden habersiz üremişler.. şimdi senide yiyolar...yak onları yak yak...:..:[/QUOTE]
yok ben yakamam yazık hayvanlaraüüüüüüüüü .. ama mavi oğlanlara söyleyim .. onlar hallederler ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;);););)
IMF PAKISTAN PROGRAMI ICIN GORUSMELERI HAFTASONU TURKIYE'DE YAPACAK-CNBCE
-MATRIKS-
Güçlü duruşumuzun sebebi [B][U]GARANTİ [/U][/B]Bu haberdir (Taraf olmasak da):D
[quote=erkan.;131834]OOOO O senin dediğin te nezamandı.
Bugün al sat yapmayıp zarar yapmıyarak aracı kurumu komisyon zengini yapmıyarak. Çok karlı bir gün geçirdim.
EEEE . Sabahtan beri siz kar yazıyordunuz. Müsaadenizle birazda biz yazalım.
1500 tane alıp 1500 tane satıp 25 puanın peşinde koşup aracı kurumu zengin etmek bana göre değil. Bunu yapmaktansa 1000 puan kar yazayım.[/quote]
Ben ikisini de yapıyorum.Hem aracı kurum zengin oluyor hem ben.Ama seninkinde piyasa zengin oluyor.Çünkü inatlaşıyorsun.
[quote=BORSACIOZGUR;131846]yarın cuma mübarek cuma günleri yüzde 70 artı kapatır ama..
pazartesileri de düşer..[/quote]
Bütün tarımdışı istihdamlar cuma günü gelir.Öyle bir öpüyorlardı ki geçmişte.Ey gibi günler.:D
[quote=enorton;131851]Geceye short...[/quote]
Gözlerimi yaşarttın abi sistemmi?:D.dng.heyk.kom
[quote=Astatin;131854]Ulem bu PY de her numara var :)
- Alış baskısı
- Satış baskısı
-Alış baskısı süsü verilmiş satış baskısı
- Satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı
-Hatta alış baskısı süsü verilmiş satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı v.b. v.b. :)
eyiki sistemler var..hele birde uymayı becerebiliyorsanız...
günün özeti; -200 puana kadar ulaşan zarardan sonra +225 le kapanış yaptık...
geceye ise 1/3 şortos[/quote]
Günün özeti 150 puan eksiden 600 puan artıya geçtim günü brüt 300 puan net 200 puan karla kapattım.üüü:o
Dji OBO yu çalıştırırsa 7.500 ler potaya girecek gibi.Tehlikeli noktalarda dans ediyor.8.250 izlenmede...
Bol şanslar...
[URL="http://img190.imageshack.us/i/djiobo.jpg/"][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/5848/djiobo.jpg[/IMG][/URL]
[quote=GOKHANFINDIK;131872]Gözlerimi yaşarttın abi sistemmi?:D.dng.heyk.kom[/quote]
İsmi Var Onun :PASCAL +.
[quote=GOKHANFINDIK;131870]Ben ikisini de yapıyorum.Hem aracı kurum zengin oluyor hem ben.Ama seninkinde piyasa zengin oluyor.Çünkü inatlaşıyorsun.[/quote]
Ne inatlaşacam.
Çin atasözü belli., Hint atasözü belli.
Zararına pozisyon kapatmaktansa. Bekleyip karlı pozisyon kapatıyorum.
Ve çokta mutlu oluyorum.
Bir İran atasözü .
Düşecek Vob. Dax tan belli olur.
Bir Kırgız atasözü .
Dowun vadelisi kızarırsa aldanma vobun artısına.
Ben inat etmiyorum. Eğer Dow ve Dax + olsaydı inan zarar bakmaz pozisyonu değiştirirdim. Tüm gün boyu en yüksek yer olan 47.750 deki zararım. Pazartesi - Salı yaptığım karın 1/6 sı idi.
Ve görüldü ki gün sonunda sen haklıymışsın 47.800 ü aştık. 48.000 e ulaştık. Tebrik ediyorum.
Kaç pozisyon açıp kaç pozisyon kapattınız. Ve kaçını [U][SIZE=3]zararla [/SIZE][/U]kapattınız.
Bizimle paylaşırmısınız.