[quote=excali;131869]IMF PAKISTAN PROGRAMI ICIN GORUSMELERI HAFTASONU TURKIYE'DE YAPACAK-CNBCE
-MATRIKS-
Güçlü duruşumuzun sebebi [B][U]GARANTİ [/U][/B]Bu haberdir (Taraf olmasak da):D[/quote]
Bize de yandan çorba parası verirler diye belki..dng
Printable View
[quote=excali;131869]IMF PAKISTAN PROGRAMI ICIN GORUSMELERI HAFTASONU TURKIYE'DE YAPACAK-CNBCE
-MATRIKS-
Güçlü duruşumuzun sebebi [B][U]GARANTİ [/U][/B]Bu haberdir (Taraf olmasak da):D[/quote]
Bize de yandan çorba parası verirler diye belki..dng
[QUOTE=Larossıan;131841][URL="http://img38.imageshack.us/i/screenhunter7d.png/]"][URL=http://img38.imageshack.us/i/screenhunter7d.png/][/URL][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/1476/screenhunter7d.png[/IMG][/URL]
Ben öyle laga lugaya gelmem kocaoğlan tek önem verdiğim varlığımdır uçacak kaçacaklardanda anlamam neyse arkadaşlara yardımcı olmak baabıyla çarpılmasınlar diye burada uyarıyroum özelden bana yazan arkadaşa teşekkür ederim[/QUOTE]
laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:
[quote=erkan.;131875]Ne inatlaşacam.
Çin atasözü belli., Hint atasözü belli.
Zararına pozisyon kapatmaktansa. Bekleyip karlı pozisyon kapatıyorum.
Ve çokta mutlu oluyorum.
Bir İran atasözü .
Düşecek Vob. Dax tan belli olur.
Bir Kırgız atasözü .
Dowun vadelisi kızarırsa aldanma vobun artısına.
Ben inat etmiyorum. Eğer Dow ve Dax + olsaydı inan zarar bakmaz pozisyonu değiştirirdim. Tüm gün boyu en yüksek yer olan 47.750 deki zararım. Pazartesi - Salı yaptığım karın 1/6 sı idi.
Ve görüldü ki gün sonunda sen haklıymışsın 47.800 ü aştık. 48.000 e ulaştık. Tebrik ediyorum.
Kaç pozisyon açıp kaç pozisyon kapattınız. Ve kaçını [U][SIZE=3]zararla [/SIZE][/U]kapattınız.
Bizimle paylaşırmısınız.[/quote]
Paylaştım üstte.Günü artı kapattım.Sanırım 30 defa poz değişmişimdir.20 si karlı 10 u zarardır.
[quote=QUEEN;131878]laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:[/quote]
Senin adamlara sen selam söyle.Ben longken kocaoğlanın arkasındayım.Hiç bir halt olmaz.
cümleten iyi akşamlar!
[quote=Astatin;131859]hah sen eksiktin musibet..yine açtın ağzını:..::..: [B]şimdi KUIN de çıkar 17:14 de haber geldi adamlar lonkmuş der.[/B] Hatta selçuklu gelir, abi ben vazgeçtim pembe mavi oğlanlardan yılanları saldım longum der... peeeeeee..sus bi..bi akşam sus ya...dng[/quote]
la zati adamlar LONK kabak çiçevi gibi belli oliy artık :::
ben adamları tanımıym onları kuvin abla tanıy.sağolsun buün bana sütlen piskütte verdi kuvin abla :::
düşüş için BİŞEY EKSİK kafamı bozarsan bu BİŞEY yarın ÇOK ŞEY olur o zaman bu borsa hiç düşmez.sen benim suyumdan git benim tepemin tasını attırma :::
[quote=GOKHANFINDIK;131877]Bize de yandan çorba parası verirler diye belki..dng[/quote]
Kalın yazıdaki kısmın pozisyonuna dikkatinizi çekerim. Bu sefer mail atmamış :D
dow az sonra yükselir ama vobu bilmem :) eurusd yukarı çıkar fakat gbpusd 100 pip yukarı diyorum :)
[QUOTE=mavi;131874]Dji OBO yu çalıştırırsa 7.500 ler potaya girecek gibi.Tehlikeli noktalarda dans ediyor.8.250 izlenmede...
Bol şanslar...
[/QUOTE]
sayın mavi sol omuz için mavi yeri değil de yeşil yeri almanızın özel bir nedeni var mı?
[IMG]http://i40.tinypic.com/4g4yfr.jpg[/IMG]
LONG sinyali gelsede LONG yapsak be...iyiydik öyle püfür püfür havalı havalı yukarı gidiyorduk :::
hem borsaların düşmesi kötü bişey arhadaşlar.ekonomimiz adına hoş şeyler değil.hem sadece kendinizi düşünmeyin spotta malda kitlenen arhadaşlarımız var.birazda onları düşünün.siz hep bana rabbena diyonuz. :D
SHORT ta neymiş yirim SHORT u :::
hem düşüş için BİŞEY EKSİK :D
[QUOTE=QUEEN;131878]laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:[/QUOTE]
Başabakan bile attan düştükten sonra kocaoğlan da gerekrise bir iki sendelesin. Olacak o kadar. Maşallah diyelim de nazar ermesin. .lelele
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131880]Senin adamlara sen selam söyle.Ben longken kocaoğlanın arkasındayım.Hiç bir halt olmaz.[/QUOTE]
lonk değil artık edamlar dedik yaww..öğlen döndüler son longları kapattılar uyanık:p.lelele