-
[QUOTE=SEYYAH;131886]LONG sinyali gelsede LONG yapsak be...iyiydik öyle püfür püfür havalı havalı yukarı gidiyorduk :::
hem borsaların düşmesi kötü bişey arhadaşlar.ekonomimiz adına hoş şeyler değil.hem sadece kendinizi düşünmeyin spotta malda kitlenen arhadaşlarımız var.birazda onları düşünün.siz hep bana rabbena diyonuz. :D
SHORT ta neymiş yirim SHORT u :::
hem düşüş için BİŞEY EKSİK :D[/QUOTE]
Yüzme bilmeyen adam cansimidini taksın (hissesini satsın ya da vobdab hedge etsin). YOksa yüzme bilmeyip de denize girmek de ısrar eden adam boğulmasın diye ....... (ferisini getireedim siz canınızın istediği gibi tamamlayın :D)
-
[quote=QUEEN;131878]laross.. grafiklerin çok işe yarıyo biliyosun:)ama kocaoğlan bu sefer zarar yazcak benim adamlar öyle diyor..:..:[/quote]
Canı sağolsun zaman gösterecek bakalım.:..:Erken konuşmamak lazım Queen.Nasıl olsa hepimiz burdayız hehehe.
-
[quote=GOKHANFINDIK;131879]Paylaştım üstte.Günü artı kapattım.Sanırım 30 defa poz değişmişimdir.20 si karlı 10 u zarardır.[/quote]
Size cevap verirken yazmışsınız.
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.
Burdan almam gereken ders. sizin 3 pozisyondan 1 i tutmadı.
Ozaman ters pozisyonda olanları lütfen bilgisiz ve tecrübesiz görmeyiniz.
Hele hele küçümsemeyiniz. Evet pozisyonunuzu bizle paylaşmanız tabiki önemli ama taşımıyorsak o bizim bileceğimiz şeydir. Herkes kendi pozisyonundan sorumludur.
Kafadan günü zararla açtınız. saat 10 da simit satanlar arasındamıydınız.
----
Bugün 47200 den longlayıp. - veya short pozisyon kapatıp long olanlar,
47600 üzerinden shortlayanlar
varya onlar bugün kazandı.
Onları tebrik ediyorum. Esas kazananlar bana göre onlardı.
Aracı kurumuda zengin etmedi. Stresi ise minumum düzeyde yaşadı.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131872]Gözlerimi yaşarttın abi sistemmi?:D.dng.heyk.kom[/QUOTE]
Evet sistem ama sistem bu aralar kötü gitmeye başladı. 3 günde 1500 puan zararım var. Temmuza kötü başladık malesef :(
-
Gökhan stres olmuyor ki ben "bu vobdaki paramı kaybetsem de bana artık koymaz" dedi. Unumu eleyip eleğimi astım diyor yani. Artık kazanmaktan çok eğlencesine takılıyor. Neticede 30 işlemin 29u zararlı 1i karlı olsa ve toplamda günü artı kapatıyorsa tek işlemle günü artı kapatan ile Gökhanın arasında bir fark olmaz. Sonuç aynıdır. Kazanılmıştır. Aracı kurumun zengin olması ikinci plandadır. Aracı kurum kazanamsa kepenk vurur gider. Aracı kurumalrın sayısı azalınca rekabet zayıflar verilen hizmetin kalitesi düşer. Bu yüzden aracı kurumalr işkinci planda kalmak şartıyla yaşatılmalıdır. İlk planda şahsi portföy gelmeli.
Gökhanın sakin halleri bunlar ve tarzı bu şekilde. Bir de kalaycı versiyonu versiyonu onun. :D
-
[quote=VOBiX;131887]Başabakan bile attan düştükten sonra kocaoğlan da gerekrise bir iki sendelesin. Olacak o kadar. Maşallah diyelim de nazar ermesin. .lelele[/quote]
kocaoğlanın attan düşmesi (kaba bi hesapla) 2.000 puan terse getirir adamı ama. çok hızlı sinyal veren bi sistem değil ve 1500 puanın üzerinde terse gelmesine rağmen sinyali bozmayan bi sistem çünkü. :)))
yani o saatten sonra bi de bozmasına sebep olacak bi puan yerse, 500 puan da ona desek, etti 2.000.
yok yok, terse gelmesin kocaoğlan! :..:
-
[QUOTE=enorton;131892]Evet sistem ama sistem bu aralar kötü gitmeye başladı. 3 günde 1500 puan zararım var. Temmuza kötü başladık malesef :([/QUOTE]
Ona da bir maşallah diyelim. Nazara geliyorlar işte böyle. Platinin yeni versiyonu da MAyısta 7500 puan yapmıştı eksi kapanan ayı yoktu. Haziranda -2750 puan yaparak Mayısdaki kazancın üçte birini yedi ama bu aya iyi başladı. Arada bir oluyor işte piyasanın hallenmesine göre. [IMG]http://tbn2.google.com/images?q=tbn:gC-mCNPCcm6GiM:http://www.mavigenc.com/wp-content/uploads/2008/01/nazar.JPG[/IMG]
-
YOksa yüzme bilmeyip de denize girmek de ısrar eden adam boğulmasın diye ......can simidini getirecek değilim.... nasıll??
-
[QUOTE=VOBiX;131889]Yüzme bilmeyen adam cansimidini taksın (hissesini satsın ya da vobdab hedge etsin). YOksa yüzme bilmeyip de denize girmek de ısrar eden adam boğulmasın diye ....... (ferisini getireedim siz canınızın istediği gibi tamamlayın :D)[/QUOTE]
XİBOV vallah o nokta nokta yeresine ne getirdiysem olmadı gayri :::
yüzme bilmeyipde denize girmekde ısrar eden adam boğulmasın diye ne yapar la :::
-
dow geberiir..bizede gap için pay bıraktılar ...alıp alıp yukardan bastılar..maliyet düşürdüler..bana göre trend bir süreliğine aşağı döndü..hele sp 880..imkb 32500 görsün sonra bakarız yukarıya..pil bitti..şarj olmalı..
-
Sistemlerimize güvenmeyeceğizde neye güveneceğiz hiç hatasız sistem
yokturki gerçi kocaoğlan şidiye kadar terse getirmedi ama getirsede önemli değil ona güvenim sonsuz..brv
-
[QUOTE=Larossıan;131899]Sistemlerimize güvenmeyeceğizde neye güveneceğiz hiç hatasız sistem
yokturki gerçi kocaoğlan şidiye kadar terse getirmedi ama getirsede önemli değil ona güvenim sonsuz..brv[/QUOTE]
yukarı trendde kocaoğlan gerçekten maşallahı haketti.. aşağı trendde performansı nasıldı kocaoğlan'ın larossian ?