pammbbııkkkkk nerdesin musibet :) aha da bak eksik bişey tamamlanıyo galiba
Printable View
pammbbııkkkkk nerdesin musibet :) aha da bak eksik bişey tamamlanıyo galiba
[quote=AMON RA;131913]Astiiiii bu arada benim kuzucuklar senin sistemle nası durmuş bi bakıver garii! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool:;););)[/quote]
abi bakayımda..anlamadım ben bunu..grafiğin ssol tarafında habire sat okları var arada hic al yok? fiyatta habire yukselmis?
[QUOTE=Astatin;131918]abi bakayımda..anlamadım ben bunu..grafiğin ssol tarafında habire sat okları var arada hic al yok? fiyatta habire yukselmis?[/QUOTE]
hee onun için boşverdim işte!Bide kuzucuklarıma bak!
[quote=AMON RA;131919]hee onun için boşverdim işte!Bide kuzucuklarıma bak![/quote]
Anlamadım dersem sesimi duyar mısın.............
HANCI şarap getir.....KUIN şarap getir diyecem ama..ııhhh don cansın 60 dk da pis PU..üwwwwwwwwwww
[quote=astatin;131920]anlamadım dersem sesimi duyar mısın.............
Hancı şarap getir.....kuın şarap getir diyecem ama..ııhhh don cansın 60 dk da pis pu..üwwwwwwwwwww[/quote]
trend vaaar..trend nu yu yer...(yemişim nu yu diyemedim..utandım.. Onu sen de..)
[quote=QUEEN;131921]trend vaaar..trend nu yu yer...(yemişim nu yu diyemedim..utandım.. Onu sen de..)[/quote]
utancak ne var ya...nü değil nu pardon oda değil pu....pozitif uymsuzluk yani..trend var trend..pu da neymiş yemişim pu yu:::
[quote=QUEEN;131921]trend vaaar..trend nu yu yer...(yemişim nu yu diyemedim..utandım.. Onu sen de..)[/quote]
gı boyu devrilesice anamadın nı? asti PU deyor sen NU deyon.
allah canıgı almasın senin.
gı yok mu yiyecek bişey.sütlen piskütün etkisi geçti benim mide yine guruldiy :p
yuh hem de ne trend var be...don cansın kapalıyken bile düşüyor.. %2.50 kapadı..şimdi %2.59 olmuş :) aha 2.62 :)
(açıklama yapmaya çalışan ilk zeki arkadaş avatarıma baksın..anlaşıldı herhalde)..
bu arada musibet nerde...eksik bişey tamamlandı şokuna mı girdi yoksa kola komasına mı girdi
[QUOTE=SEYYAH;131923]gı boyu devrilesice anamadın nı? asti PU deyor sen NU deyon.
allah canıgı almasın senin.
gı yok mu yiyecek bişey.sütlen piskütün etkisi geçti benim mide yine guruldiy :p[/QUOTE]
puuu allah karetsin..pambık ayu gibin yemeye başladın..:::ben seni doyuraman gayri:::bak boğalar kesiliyore..boğalara dadanıver:::
hakkat dow düşmelere doyamadı..bırak fiçirin devam etsin diyeyim ona..gelecek de düşecek..
yarın nasıl açılırız tahmin varmı? - gap olmaz heralde gitti shortlar :(
[QUOTE=hexa;131927]yarın nasıl açılırız tahmin varmı? - gap olmaz heralde gitti shortlar :([/QUOTE]
heee +700 açılırız artıkın:..::..: