Bu abilerin hiç sakası yok dünkü düşemediklerinin acısını bugün çıkaracaklar gibi
Printable View
Bu abilerin hiç sakası yok dünkü düşemediklerinin acısını bugün çıkaracaklar gibi
Full long.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;131995]o açılış sayılmaz oradan sadece 5 sözl. işlem gördü. 46900 den direk yukarı aldılar açılışta...
niye forumda herkes longa geçti ki ) bak gördü adamlar gömüverdiler...
neyseki trend yukarı..
Cuma günleri mübarek gündür . bayağı + da kapatırlar[/QUOTE]
46750 -1
46800 - 4
46850 - 2
46900 - 54
Had bir kontratı saymadınız da 50 kontratı da saymayacaksınız?
46900diyen de iki kurum vardı düne yakın açılış diyen.
Ayrıca szin grafişkler ordan bir kontat burdan 5 kontrat oldu sayılmaz mı diyor?
Full short.
Küskülü baskılı karışık bir dondurma yedircekler bugün bize.
60 dklık sistemde küskübar çıktı..ana daha 22 dakıkası var
cümleten günaydın ... herkese selam kısa devam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=GOKHANFINDIK;132005]Küskülü baskılı karışık bir dondurma yedircekler bugün bize.[/quote]
Yok ben mükünse dondurmayı sade alayım :)
[quote=QUEEN;131998]adamlar beni çarptı üüüüüüüüü[/quote]
Tanımadığın adamlara takılma Queen.:..:İntikamını alırız merak etme.
[QUOTE=Astatin;132006]60 dklık sistemde küskübar çıktı..ana daha 22 dakıkası var[/QUOTE]
o gitarın hakkını vermen lazım bugün astatin .. 45.000 altı kapanış yakışır o avatara ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=Larossıan;132009]Tanımadığın adamlara takılma Queen.:..:İntikamını alırız merak etme.[/QUOTE]
abi sende şu avatarı değiştirde düşelim mümkünse ... o inekler yüzünden düşmüyoruz gibime geliyor ... :rolleyes::rolleyes:
[quote=QUEEN;131998]adamlar beni çarptı üüüüüüüüü[/quote]
zırlama gı zırlama sabah sabah...kendi düşen ağlamaz boyu devrilmiyesice :::
hadi devam moral bozmak yok...mutfağıda ihmal etme...aç ayı pardon pambık trade edemez :::