Cık, bu borsa düşmez, birşeyler ESKİK!!,
hep siz mı dıyeceksınız bırsey eksik diye, oh beee, hep ıcımde uhde kalmıstır:)
50000 rahat gorur, ben oradan kısalırım:)
Printable View
Cık, bu borsa düşmez, birşeyler ESKİK!!,
hep siz mı dıyeceksınız bırsey eksik diye, oh beee, hep ıcımde uhde kalmıstır:)
50000 rahat gorur, ben oradan kısalırım:)
x30 46647 altına sarksa kütleriz.
30 ENDEKS AGUSTOS TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
30ENDEKSAGUSTOS
NEGATIF YARI YOL OLUSTU.
46.700 KIRILMASI ILE HEDEF BUGUN ILERLEYEN SAATLERDE
46.200 OLARAK IZLENEBILIR.
ENDEKSIN 5 GUNLUK HAREKETLI ORTALAMASI ALTINDA OLMASI
GUC KAYBI DEVAM EDIYOR ANLAMINDA ALGILANABILIR
HALIL RECBER
Bakalım bu seferde yorumcuya inat yukarı yapıcaklarmı?.
[QUOTE=Larossıan;132038]x30 46647 altına sarksa kütleriz.[/QUOTE]
46632 yandı abi .... :o:o:o:o:o
[quote=Larossıan;132023]2 kademe verseler adamlar malsız kalmış gibi giriyor altına manyamışlar...[/quote]
Larossian üstadım haklısınız gerçekten de bırakmamaya çalışıyorlar da artık yurtdışı piyasaların grafikleri o kadar bozuldu ki biz buna karşın daha ne kadar dayanabiliriz gerçekten de merak ediyorum...Bir de şuna dikkat ediyorum Dow'daki malum OBO bu aralar çok konuşulmaya başlandı...Okuduğum bütün yorumlarda ise şöyle bir hava mevcut ''Ya kardeşim göstere göstere de bu OBO'yu yaparlar mı?''Yani çoğunluğun bu formasyonun oluşacağına dair inancı zayıf...Ben boyun çizgisini kırmadan önce cılız bir yukarı atak gelse bile daha sonra bu formasyonun oluşacağını düşünüyorum...4 aydır ciddi bir düzeltme yapmadan yükseliyoruz.Mantıken de şöyle doğru düzgün bir düzeltme gelmeli artık...Haa borsa da mantık aranır mı o ayrı bir konu! :)Neyse Kocaoğlan'a selam ama şimdilik Short'larla devam :)
arkadaşlar bu sıkışmanın nedeni fiyatları fazla düşürmeden uzunları yüksek fiyattan kapayıp, yine yüksek fiyattan kısa açma isteklerinden kaynaklanıyor, bununda borsalarda bir yolu var oda, yatay bantta nakış örer gibi mal verme, 48125 tepemiz hayırlı olsun diyebiliriz.
Khuın apla, bı mıtfağa bakıversen, fırındakıler yanmasın:)
:..:KUIN;
Bu arada sen de yorum yapmadın yeni HAVATAR ım hakkımda...bende senin avatarları yorumlamayacağım..küstüm işte..üwwwwww.. bu benim ha bu arada fotodaki:..::..:
Mont 600 dolar, gitar 200 dolar...dünya tersine döndü be..eskiden bu gitarlar 5-6 bin dolardı...kırayım bari ben bunu..aramızda uzun olan var mı?
[quote=Astatin;132044]:..:KUIN;
Bu arada sen de yorum yapmadın yeni HAVATAR ım hakkımda...bende senin avatarları yorumlamayacağım..küstüm işte..üwwwwww.. bu benim ha bu arada fotodaki:..::..:
Mont 600 dolar, gitar 200 dolar...dünya tersine döndü be..eskiden bu gitarlar 5-6 bin dolardı...kırayım bari ben bunu..aramızda uzun olan var mı?[/quote]
Bayan Khuın apla sankı uzun da sesı cıkmıyo.brv
avatarın super astı kardesım ama gozlugun fıyatını yazmamıssın
Yavuzhan ve fx'ci herhalde yok bugün, kademe verecek bir gönüllü aranıyor yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
[QUOTE=Astatin;132044]:..:KUIN;
Mont 600 dolar, gitar 200 dolar...dünya tersine döndü be..eskiden bu gitarlar 5-6 bin dolardı...kırayım bari ben bunu..aramızda uzun olan var mı?[/QUOTE]
asti avatr görcek halim yok..üüüüüüuzunlar yapıştı...ben mıtfakdan çıkmayacam..bugün mantı var yine..avatar güzel..çılgın..adamlaramı vurcan o gitarla..sakın..
[url]http://www.milliyet.com.tr/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,9860932&id=2&galeriid=7000#galeriStart[/url]
Sonumuz bunlar gibi olacak :D