-
[QUOTE=traderx;132058]arkadaşlar gaza gelmeyin çok açık net yazıyorum 50000 falan hikaye çökecez 1-3 hafta içinde hiç aklınıza gelmeyecek rakamlardan trade edecez benden bu kadar ahada yazdım kalın puntolarla kayıtlara geçsin:..:, ben konuşmuyorum tecrübe konuşuyor:..:[/QUOTE]
böyük lokmaye böyük konuşma demiş atalar..demi gökan..
-
Bu aracı kurumların raporları sürekli belirli şirketlerde yoğunlaşıyor. Acaba şirketler bizi araştırmanıza alın diye bnalra para mı ödüyor. Bazıalrı diğer hisseleri incelemek yerinde araştırma kapsamımızda değil diyor. Kimisi halka arzda vatandaşa kilitlediği hisselerin raporlarında uzmanlaşıyor. Neredeyse diğerlerine sen görüş verme benim kağıdım o diyecek. Hadi endeks100den filan olsa anlarım da ufak tefek kağıtlar hakkında da sürekli rapor yayınlayan aracılar var. Ne iş?
-
[i]Hükümetin IMF anlaşma sürecini yönettiği ve bilerek anlaşmayı geciktirerek, gelebilecek bir kötü zamana elinde kullanılacak mermi taşımayı hedeflediği kulislerde konuşulmaya başlandı.[/i]
-
[QUOTE=QUEEN;132057]al vereyore..alarm kısalar alarm...dıııııııt ...dııııtt..[/QUOTE]
MAntılar suya indi mantılar suya indi dıııııt dıııııt....
-
[QUOTE=QUEEN;132061]böyük lokmaye böyük konuşma demiş atalar..demi gökan..[/QUOTE]
ben yazdıktan sonra okudum kendimi gökan sandım:..:
bu ay içinde görecez büyükmü, küçükmü:D
-
[quote=traderx;132058]arkadaşlar gaza gelmeyin çok açık net yazıyorum 50000 falan hikaye çökecez 1-3 hafta içinde hiç aklınıza gelmeyecek rakamlardan trade edecez benden bu kadar ahada yazdım kalın puntolarla kayıtlara geçsin:..:, ben konuşmuyorum tecrübe konuşuyor:..:[/quote]
Haklı olabılırsın, ama içimdeki şeytanı susturamıyorum, 925 den uza da uza dıye dürtüklüyo.
-
[quote=traderx;132058]arkadaşlar gaza gelmeyin çok açık net yazıyorum 50000 falan hikaye çökecez 1-3 hafta içinde hiç aklınıza gelmeyecek rakamlardan trade edecez benden bu kadar ahada yazdım kalın puntolarla kayıtlara geçsin:..:, ben konuşmuyorum tecrübe konuşuyor:..:[/quote]
Ben konuşuyorum kayıtlara geçsin 50000 iz haftaya.:::Vallahi 50000 den bile longlarım 49975 ten shortlarım.Hiç umrumda olmaz.
-
[quote=GOKHANFINDIK;132067]Ben konuşuyorum kayıtlara geçsin 50000 iz haftaya.:::[/quote]
şeytana uy dıyorsun yanı bu mubarek gunde!
-
[quote=hexa;131975]full long, yüksek kaldıraç :D 200 points yeter :D[/quote]
inat işte long devam hemde triple ::: PY inatlaşma duy sesimi .dng
-
47500 e satışlarımı yazdım..sıkışık birgünde bu kadar yeter...kısa girmem..
-
[QUOTE=tuareg;132066]Haklı olabılırsın, ama içimdeki şeytanı susturamıyorum, 925 den uza da uza dıye dürtüklüyo.[/QUOTE]
benim yazdığım orta vade yoksa, güniçi çalışanlar elbet hem uzun hem kısa çalışacak.
-
[QUOTE=tuareg;132066]Haklı olabılırsın, ama içimdeki şeytanı susturamıyorum, 925 den uza da uza dıye dürtüklüyo.[/QUOTE]
uzama sen uzama kimin moneyleri alcaz yoksa:D