[QUOTE] 03.07.2009 11:48:14 *SPK BAŞKANI AKGİRAY, "BORSADAN ÇIKMAK İSTEYEN ŞİRKETLERİN YASAL OLARAK ZATEN ÖNÜ AÇIK, UFAK BİR DÜZENLEME GEREKİYOR ONU DA YAPACAĞIZ" [/QUOTE] Özet : Küçük yatırımcıyı mağdur etmek için gereken itina ile yapılır .dng
Printable View
[QUOTE] 03.07.2009 11:48:14 *SPK BAŞKANI AKGİRAY, "BORSADAN ÇIKMAK İSTEYEN ŞİRKETLERİN YASAL OLARAK ZATEN ÖNÜ AÇIK, UFAK BİR DÜZENLEME GEREKİYOR ONU DA YAPACAĞIZ" [/QUOTE] Özet : Küçük yatırımcıyı mağdur etmek için gereken itina ile yapılır .dng
x30 ve vob 60 dk lık grafiklerin de yükselen bi trend çizgisi var bana göre ayın başından beri vob çizgiden dönüyor x 30 da ise 26 altısından beri o çizgi üzerinden dönüyor. savunma çok kuvvetli ve bu saat itibariyle 46800 den geçiyor ve saatta 25 puan yükseliyor. sadece bugün 50 puancık zedelemiş. yurtdışı ve x30 göre bakılırsa kıracak gibi görünüyor. ama tam teyid gelmedi. kırarsa 45800 bekliyorum ama kırarsa.
not: fotograf yapıştırmayı bilmediğimden resim gönderemiyorum. enerton yine araştırmadın diye kızacak ama forumda dün baya bi aradım ama bulamadım anlatan bi yer varsa link atarsanız sevinirim.
bu py nin lobi faaliyetleri yürüttüğü büyük bir pskyatr gurubu var heralde 30000 lerdeyken ben dahil herkes düşüşe inanıyordu, şimdide herkes yükselişe inanmaya başladı 50bin ler 60binler havada uçuşuyor:..:
[quote=deks;132063][I]Hükümetin IMF anlaşma sürecini yönettiği ve bilerek anlaşmayı geciktirerek, gelebilecek bir kötü zamana elinde kullanılacak mermi taşımayı hedeflediği kulislerde konuşulmaya başlandı.[/I][/quote]
eğer böyle yapıyorlarsa yanlış yapıyorlar bence.piyasalarda ekonomide iyimserliğin tavan yaptığı günlerde olmalı bu anlaşma (eğer olacaksa) ki IMF ye karşı elimiz güçlü olsun.
işler terse döndüğünde kapıya gidersek IMF gel yavrım kucağıma der...
[quote=QUEEN;132072]uzama sen uzama kimin moneyleri alcaz yoksa:D[/quote]
Demek benım üç kuruşuma göz dıktınız ha, buradan fetvayı verıyorum, bu hanımın katli vacıptır. PY nın kamyon dolusu parası varken kafayı bızım 3 kurusa dıkmıs, cık cık cık...
Akbank 6,90 ı garanti. 4,10 u aşağı kırarsa kan gövdeyi götürür.
Kıramazsa Long hedef 65.000 :)))
[quote=traderx;132076]bu py nin lobi faaliyetleri yürüttüğü büyük bir pskyatr gurubu var heralde 30000 lerdeyken ben dahil herkes düşüşe inanıyordu, şimdide herkes yükselişe inanmaya başladı 50bin ler 60binler havada uçuşuyor:..:[/quote]
tradex çöküş konusundaki görüşüne sonuna kadar katılıyorum ancak zamanlamamız farklı20 kasım dibinin 233 gün sonrası 13 temmuza geliyor burda mutlaka aşagı ya da yukarı sert bir kırılma olacak bu tarihe kadar 49 -50 bini gösterebilirler. ordan sonrada büyük olasılıkla da burdaki kırılmayı şelale yönünde yaparlar zannımca
[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/8595/adszcqd.jpg[/IMG]
[QUOTE=juliano;132075]
not: fotograf yapıştırmayı bilmediğimden resim gönderemiyorum. enerton yine araştırmadın diye kızacak ama forumda dün baya bi aradım ama bulamadım anlatan bi yer varsa link atarsanız sevinirim.[/QUOTE]
[I][URL="http://www.voborsa.com/forum/grafik-ve-resim-yukleme-anlatim-t371.html"]Grafik ve Resim Yükleme Anlatım[/URL][/I]
verilerin eksik truva kardeş...EFG nin elinde dün itibariyle 65.000 civarı LONG olması lazım...
[quote=traderx;132076]bu py nin lobi faaliyetleri yürüttüğü büyük bir pskyatr gurubu var heralde 30000 lerdeyken ben dahil herkes düşüşe inanıyordu, şimdide herkes yükselişe inanmaya başladı 50bin ler 60binler havada uçuşuyor:..:[/quote]
ımkb bu fıyatları hakedıyor mu? Hayır! Bu fıyatları destekleyecek hıc bır verı yok, ıhracat patlaması mı yaptık, ıhrac urunlerımızın fıyatları mı patladı, hıc bır verı bu sevıyelerı onaylamıyor, bır tek nereden geldıgı neidiğü belırsız bır döviz girisi var, o kadar, piyasa da ısrarla cıkıyor, bugun de düşmeyecekse ne zaman duşecek!!
Diğer taraftan yabancı ekonomıstler bıle bızım hakkımızda konusurken ağızlarından bal damlıyor.
Gel de cık işin içinden.dng
[quote=tuareg;132085]ımkb bu fıyatları hakedıyor mu? Hayır! Bu fıyatları destekleyecek hıc bır verı yok, ıhracat patlaması mı yaptık, ıhrac urunlerımızın fıyatları mı patladı, hıc bır verı bu sevıyelerı onaylamıyor, bır tek nereden geldıgı neidiğü belırsız bır döviz girisi var, o kadar, piyasa da ısrarla cıkıyor, bugun de düşmeyecekse ne zaman duşecek!!
Diğer taraftan yabancı ekonomıstler bıle bızım hakkımızda konusurken ağızlarından bal damlıyor.
Gel de cık işin içinden.dng[/quote]
tobreg sen diyon ya.. ekonomi ayrı VOB ayrı..ne alaka şimdi..çıkıntılık yapma :) ekonomide gerçekler, VOB da para konuşur..ne alaka yani