-
[quote=Astatin;132086]tobreg sen diyon ya.. ekonomi ayrı VOB ayrı..ne alaka şimdi..çıkıntılık yapma :) ekonomide gerçekler, VOB da para konuşur..ne alaka yani[/quote]
Adamı kıllandırma şimdi, hayal mı alıp satıyoruz yani, X30 kağıtların değerı spota gore ıkı katına cıkarmı? Para mı konusur hala? cık cık cık...
sadece şunu diyebılırsın, pıyasalar geleceği fiyatlar, o zaman tamam, ama yerim geleceği, bu kadar da değil!!!
-
[QUOTE=tuareg;132085]ımkb bu fıyatları hakedıyor mu? Hayır! Bu fıyatları destekleyecek hıc bır verı yok, ıhracat patlaması mı yaptık, ıhrac urunlerımızın fıyatları mı patladı, hıc bır verı bu sevıyelerı onaylamıyor, bır tek nereden geldıgı neidiğü belırsız bır döviz girisi var, o kadar, piyasa da ısrarla cıkıyor, bugun de düşmeyecekse ne zaman duşecek!!
Diğer taraftan yabancı ekonomıstler bıle bızım hakkımızda konusurken ağızlarından bal damlıyor.
Gel de cık işin içinden.dng[/QUOTE]
o zaman uza tobreg uzaa..direnme..senaryo yazma:p
-
;);)[quote=tuareg;132087]Adamı kıllandırma şimdi, hayal mı alıp satıyoruz yani, X30 kağıtların değerı spota gore ıkı katına cıkarmı? Para mı konusur hala? cık cık cık...[/quote]
hala ısrar ediyo ya.. o dediğin DJ da DAX da olur..burası turkiya...burasi VOB..vob dan cıkış yok...evet para konuşur..iki katına çıktı..sonra iki katına %10 daha ekledi..%10 ters burda sıfırlamak demek biliyon;);)
tobreg...
-
Vobda iddialı konuşmamak lazım her an her şey olabilir 28000 den buralara çıkacağını kim garanti verebilirdiki şimdi düşeceğini nasıl garanti verebilirsin ,yada çıkacağını ancak güvendiğin sistemler varsa yön gösterici ona göre hareket edersin.Ben ancak kocaoğlanla adamların terse getireceğini yada düzde olduğunu anlayabiliyorum.
-
[quote=QUEEN;132088]o zaman uza tobreg uzaa..direnme..senaryo yazma:p[/quote]
uzamayacağım işte, senin de gel gel yapmadığın ne malum, zaten 'adamlar' diyip duruyon kac gündür, adamların adamı mısın kardeşim! Ajan provakator musun! Hangi cemaattendıniz abla:), katli vacip apla!!
-
[quote=Astatin;132089];);)
hala ısrar ediyo ya.. o dediğin DJ da DAX da olur..burası turkiya...burasi VOB..vob dan cıkış yok...evet para konuşur..iki katına çıktı..sonra iki katına %10 daha ekledi..%10 ters burda sıfırlamak demek biliyon;);)
tobreg...[/quote]
Bunlar şehir efsanesi, inandıgını söyleme sakın, bızım pıyasalarda asla allem-kullem olmaz, manıplasyon falan hıc olmaz, piyasa yanılmaz, ben bu bılır bunu soylerım:)
-
[QUOTE=tuareg;132091]uzamayacağım işte, senin de gel gel yapmadığın ne malum, zaten 'adamlar' diyip duruyon kac gündür, adamların adamı mısın kardeşim! Ajan provakator musun! Hangi cemaattendıniz abla:), katli vacip apla!![/QUOTE]
Mutfak cemaatinin mantı kolları sorumlusu .dng
-
Şimdi şunuda söyleyeyim kocaoğlanın 5 liği al dedi ona göre pozisyonunuzua dikkat edin arkadaşlar.:..::..:
-
benim tahminim çok yükeldik o yüzden düşmemiz lazım üzerine kurulu değil,
son 1-2 haftadır gün içi vob ve imkb deki hareketler üzerine....
afiyet olsun, aç ayı oynayamıyor:::
-
Ulen Pascal hiç bu kadar çarpılmamıştı, 47075 long...
-
[URL="http://img196.imageshack.us/i/screenhunter4a.png/]"][URL=http://img196.imageshack.us/i/screenhunter4a.png/][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2225/screenhunter4a.png[/IMG][/URL]
Nacizane shortcu arkadaşlar bunu hiç beğenmedim bilginize.::::::
-
laros baba burda herkes görüşlerini saygılı bir şekilde paylaşabilir.yanılma payım elbette olabilir illahi böyle olacak diye bir şeyi elbettte kimse söyleyemez. yanılrsam yanılma payımın bedelini öder işime bakarım görüşüm kimse için için yatırım görüşü asla degil bu tarz anlaşıldıysam özür dilerim