[quote=enorton;132096]Ulen Pascal hiç bu kadar çarpılmamıştı, 47075 long...[/quote]
biraderım kardesım, senın sıstem de tepeden al düşükten sat mı verıyor nedır:)
kım bılır kımın tamponunu parçaladınız da ah etmıstır:)
Printable View
[quote=enorton;132096]Ulen Pascal hiç bu kadar çarpılmamıştı, 47075 long...[/quote]
biraderım kardesım, senın sıstem de tepeden al düşükten sat mı verıyor nedır:)
kım bılır kımın tamponunu parçaladınız da ah etmıstır:)
[QUOTE=tuareg;132099]biraderım kardesım, senın sıstem de tepeden al düşükten sat mı verıyor nedır:)
kım bılır kımın tamponunu parçaladınız da ah etmıstır:)[/QUOTE]
Evet nasıl tahmin ettin, tepeden AL, dipten SAT veriyor...
[quote=abdullah yıldız;132098]laros baba burda herkes görüşlerini saygılı bir şekilde paylaşabilir.yanılma payım elbette olabilir illahi böyle olacak diye bir şeyi elbettte kimse söyleyemez. yanılrsam yanılma payımın bedelini öder işime bakarım görüşüm kimse için için yatırım görüşü asla degil bu tarz anlaşıldıysam özür dilerim[/quote]
Kimse için birşey söylemedim yanlış anlaşılmasın bende bir görüş belittim sadece.:)
[quote=abdullah yıldız;132098]laros baba burda herkes görüşlerini saygılı bir şekilde paylaşabilir.yanılma payım elbette olabilir illahi böyle olacak diye bir şeyi elbettte kimse söyleyemez. yanılrsam yanılma payımın bedelini öder işime bakarım görüşüm kimse için için yatırım görüşü asla degil bu tarz anlaşıldıysam özür dilerim[/quote]
Herkes sızın kadar masum deği sevgılı kardesım, burada PYnın adamları var, isim vermek ıstemıyorum, bazıları mutfaktan cıkmaz, bazıları 'burası turkıye' der, bunlar bızım kadım düşmanlarımızdır. Dıkkat etmek lazım gelır:)
[quote=enorton;132100]Evet nasıl tahmin ettin, tepeden AL, dipten SAT veriyor...[/quote]
Kıme çarptıysan git ara bul, helallık al, bak sıstemlerın nasıl duzelıyor:)
[i]Yılın ilk çeyreğinde hisse senedi işlem hacimlerinin yüzde 28 düştüğünü, VOB işlem hacimlerinin de ilk defa bu dönem gerilediğini belirttildi.VOB işlemleri, ilk kez bu dönemde geçen yılın ilk çeyreğine göre yüzde 4 gerileyerek 113 milyar liraya düştü. Aracı kurumlardan yapılan VOB işlemlerinde yabancı yatırımcıların payı yüzde 19'dan yüzde 7'ye geriledi. İnternetten yapılan vadeli işlemler yüzde 61 artarken, toplam hacim içindeki payı yüzde 15'ten yüzde 28'e çıktı. [/i]
[QUOTE=tuareg;132103]Kıme çarptıysan git ara bul, helallık al, bak sıstemlerın nasıl duzelıyor:)[/QUOTE]
Allaha çok şükür kimsenin hakkı kalmaz üzerimizde...
sistem al verdi..950 full long
mbm hexen jelibon ve daha niceleri neredesiniiiiz?
[QUOTE=enorton;132105]Allaha çok şükür kimsenin hakkı kalmaz üzerimizde...[/QUOTE]
pascal gollleri yedi.. ama şimdi atacak golü..
tobreg forumda şiddet içerikli yazılarından dolayı seni kınıyorum..katil tobreg..:puzaaa...uzaaa..:..::..:
[quote=enorton;132105]Allaha çok şükür kimsenin hakkı kalmaz üzerimizde...[/quote]
O zaman son kozumu oynuyorum, forumdan bırılerının nazarı var uzerınde, kımseyı işaret etmem, misal senın 'kacın enorton gelıyor' dıye adını cıkaranlar olabılır...
Not: işlem yapanlar ve ciddiyetten odun vermeyenler benım yazılarımı banlayabılır, flatım ve sataşacak adam arıyorum:)
[QUOTE=Astatin;132106]sistem al verdi..950 full long[/QUOTE]
Asti gibi bir ayu da uzadı ya düşüş için engel kalmamıştır.
Ah bir de nunu olsa short iyidir deseydi.