yemişim daxı dax da neymiş..
Printable View
yemişim daxı dax da neymiş..
[quote=QUEEN;132108]pascal gollleri yedi.. ama şimdi atacak golü..
tobreg forumda şiddet içerikli yazılarından dolayı seni kınıyorum..katil tobreg..:puzaaa...uzaaa..:..::..:[/quote]
Bız sadece 'FETVA' makamıyız, şiddet bızım işimiz değildir, ergenekondan alırlarsa ılk senı ıhbar ederım , muhbır Khuın, içerde rahat durmam, forumdan kım var kım yok hepsını toplattırırım,
sen uzamıssın da ne oldu ayrıcana!!
[QUOTE=VOBiX;132107]mbm hexen jelibon ve daha niceleri neredesiniiiiz?[/QUOTE]
Yuaw dün Bidene gımrızı AUDİ A3 tek kapı gördüm dü plakası MBM idi zanırım mbm abiydi :::
[quote=Larossıan;132090]Vobda iddialı konuşmamak lazım her an her şey olabilir 28000 den buralara çıkacağını kim garanti verebilirdiki şimdi düşeceğini nasıl garanti verebilirsin ,yada çıkacağını ancak güvendiğin sistemler varsa yön gösterici ona göre hareket edersin.Ben ancak kocaoğlanla adamların terse getireceğini yada düzde olduğunu anlayabiliyorum.[/quote]
Aslında iddialı konuşup haykırmak istediğini güzelce dile getirip hayattan zevk eğlence almak gerekli.
[quote=enorton;132096]Ulen Pascal hiç bu kadar çarpılmamıştı, 47075 long...[/quote]
Pascal tombala çekiyor.Şimdi yakında da çok yanıldı diye saparsın sistemden.Bir de sapmadığını düşün pascal ya 7000 puan eksi yazdıracaksa?O zaman ayvayı yedin abi.Bu arada yön net yukarı bence.
[quote=GOKHANFINDIK;132114]Aslında iddialı konuşup haykırmak istediğini güzelce dile getirip hayattan zevk eğlence almak gerekli.[/quote]
Senin düşüncen nedir düşecekmi vob Gökhan.:)))
[quote=Larossıan;132097][URL="http://img196.imageshack.us/i/screenhunter4a.png/]"][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2225/screenhunter4a.png[/IMG][/URL]
Nacizane shortcu arkadaşlar bunu hiç beğenmedim bilginize.::::::[/quote]
Niye abi longlarsın beğenirsin.Koca oğlan manyak bilecek oha.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132115]Pascal tombala çekiyor.Şimdi yakında da çok yanıldı diye saparsın sistemden.Bir de sapmadığını düşün pascal ya 7000 puan eksi yazdıracaksa?O zaman ayvayı yedin abi.Bu arada yön net yukarı bence.[/QUOTE]
Evet ben de aynı şeyleri düşünüyorum, bakalım ne kadar sabredeceğim :confused:
[quote=Larossıan;132116]Senin düşüncen nedir düşecekmi vob Gökhan.:)))[/quote]
Gokhan da py nın adamı:..:, dıkkat edıyorum da, ''alıs baskısı var, 1000 puna yukarı'' dıyor 3-5 yazısında, sonra full short! Dikkatlı ol kardeşim.:..:
[quote=deks;132104][I]Yılın ilk çeyreğinde hisse senedi işlem hacimlerinin yüzde 28 düştüğünü, VOB işlem hacimlerinin de ilk defa bu dönem gerilediğini belirttildi.VOB işlemleri, ilk kez bu dönemde geçen yılın ilk çeyreğine göre yüzde 4 gerileyerek 113 milyar liraya düştü. Aracı kurumlardan yapılan VOB işlemlerinde yabancı yatırımcıların payı yüzde 19'dan yüzde 7'ye geriledi. İnternetten yapılan vadeli işlemler yüzde 61 artarken, toplam hacim içindeki payı yüzde 15'ten yüzde 28'e çıktı. [/I][/quote]
Bu da alsatçılar çoğalıyor anlamına gelebilir.Yüzde 28 e çıkması internet işlemlerinin.Bu da likidite sağlar.Eylülde işlemler daha da artar.
[quote=enorton;132118]Evet ben de aynı şeyleri düşünüyorum, bakalım ne kadar sabredeceğim :confused:[/quote]
Çünkü abi her sistemlinin sonu böyle.Fani.:..::oBaşta kazandırır uyarız.Sonra az geri alınca karları uymamaya başlarız.Sen epeydir uydun bir kere uymadın ancak şimdi seni uzun bir psikolojik savaş bekliyor.Acaba uysam devam ederse direk param bitecek diye düşüneceksin.Bu zamanı atlatırsan işte borsada kazanacaksın ama bu pascal paranı sıfırlatabilir çok zor işin.Allah sabır versin.Yön düşüncem net yukarııııııııııı.
Burdur bana iyi gelmedi, daraldım zaten burada. Ben namaza gidiyorum herkese hayırlı cumalar...