Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar
Printable View
Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar
[quote=oguzhan;132123]Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar[/quote]
darılmazsanız ımla hatasını duzelteyım, 'herkeze' olmamış, 'herkese' ya da 'herkeşe':..:
öffffffffffffffffffffffffffff!!!!!
ahan da long, 925 den,
astı 950 olduguna gore, 025 puan daha ıyı, batarsak bırlıkte batarız ama 025 astı once batar:)
Astatın kardeşim, senı her daım sevmıs, takdır etmıs bırıyım, bunu herkeş bılır, allahını seversen poz kapatacağın zaman sevıye de yaz, sana uyduk, batmayalım, üwwwww,,
Khuın apla, forumda sızı tek gecerım, sızın emrınız üzre longum, poz kapayacağınız zaman yazınız, tek sıze guvenırım, üwwwww
Bugun işim düştü diye böyle, yarın ıkınızı de tanımam!
Neyse arkadaşlar ben kaçar ptesi kısmet olurda ölmez sağ kalırsak görüşmek üzere bol kazançlar poz.dikkat edin terse gelmeyin.
[QUOTE=enorton;132122]Burdur bana iyi gelmedi, daraldım zaten burada. Ben namaza gidiyorum herkese hayırlı cumalar...[/QUOTE]
sabrın sonu selamet, geçen dedim ya optli sistemler eninde sonunda performansı düşüyor diye, burda pascalın suçuyok piyasa yatay, bi yerde kırılma gelince fazlasıyla telafi eder.
[I]Konuyu Toplam 138 Üye okuyor.([B]69[/B] Kayıtlı üye ve[B] 69[/B] Misafir)[/I]
[quote=deks;132129][I]Konuyu Toplam 138 Üye okuyor.([B]69[/B] Kayıtlı üye ve[B] 69[/B] Misafir)[/I][/quote]
Yorum yaparsam mumkunu yok yasaklanırım:..:
[quote=GOKHANFINDIK;132121]Çünkü abi her sistemlinin sonu böyle.Fani.:..::oBaşta kazandırır uyarız.Sonra az geri alınca karları uymamaya başlarız.Sen epeydir uydun bir kere uymadın ancak şimdi seni uzun bir psikolojik savaş bekliyor.Acaba uysam devam ederse direk param bitecek diye düşüneceksin.Bu zamanı atlatırsan işte borsada kazanacaksın ama bu pascal paranı sıfırlatabilir çok zor işin.Allah sabır versin.Yön düşüncem net yukarııııııııııı.[/quote]
Ne belli etti şimdi*?
Çünkü beynin tam alda böyle durumlarda yön senin yönün oluyor..
tobreg tepkiye uzatıyolar sonra tornistan..ama düşmüyo..oda ayrı mevzuu
[quote=QUEEN;132132]tobreg tepkiye uzatıyolar sonra tornistan..ama düşmüyo..oda ayrı mevzuu[/quote]
Yaw, ne demek şindi bu, acık soyle, düşecek mı cıkacak mı? Ödümü koparma alasennn, Jerfın nerdesınnn, namazın bıtmedı mı, gel de yoklama çek şunlara, göz ne emredıyor öğrenıver,
Sizi her daım takdır ederım sayın Queen, adınızı da ıtına ıle doğru yazmaya ozen gösterırım. Gecmıs kurban bayramınızı kutlar, cocuklarınızın gözlerınden operım.
VOB Sistem 20.
Herkes uzamış. Benim sistem shortla bütünleşti. Gıpraşmıyor.
Ben de sıkıldım. Öğle yemeği bile yedim.
[URL=http://img254.imageshack.us/i/sistemvob30.png/][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]