mangal style...iyi haftasonları
Printable View
mangal style...iyi haftasonları
friedman friedman daha fazla randuman...
[U][COLOR=#0066cc][B]Gökhan Şen[/B]@[B]Gokhan_Sen[/B][/COLOR][/U]
Almanya, yurt dışındaki merkez bankalarında tuttuğu 2.300 ton altının fiziken orada olup olmadığını denetlemek üzere bir ekip görevlendirmiş
Twitter'dan, eheuheuheuhe..
[quote=flexy;419402][U][COLOR=#0066cc][B]Gökhan Şen[/B]@[B]Gokhan_Sen[/B][/COLOR][/U]
Almanya, yurt dışındaki merkez bankalarında tuttuğu 2.300 ton altının fiziken orada olup olmadığını denetlemek üzere bir ekip görevlendirmiş
Twitter'dan, eheuheuheuhe..[/quote]
Ula dur bende biladere bir miktar cumhuriyet altını teslim etmiştim.. ben de bir ekiple denetlettireyim:D
Bu arada fileksi niki seksi, özel bir soru sorabilirmiyim..benim hisse nedne tavan olmuyor hadji :)
zihin cimnastiği yapak,
a) Dşarısı graşıyor burası duruyor ve hatta yükseliyor. Demekki gredü notu artacak. Burada bir yukaır yapıp sonra basacaklar
b) Dşarısı graşıyor burası duruyor ve hatta yükseliyor. Demekki gredü notu artacak.O esnada zaten dışarııs düşmüş olduğu için toparlamaay başlayacak ve bizde graşmayıp yükselmeey devam edeceğiz.
c) Gredü notu artmayacak. Bizimki uzatmaları oynuyo
ç) Gredü notu artmayacak ama yine de ranacağız
d) Hiçbiri
e) Bilmiyorum **
abiler şundan bir formasyon çıkıyor mu. varmıydı böyle birşeyler...inşallah vardır yukarı yönlü... üstünüze afiyet 2 adet yusuf isimli arkadaşla 3-5-8 oynuyoruz da..kendilerini def etmek istiyorum ama tahta izin vermiyor :)
[IMG]http://i47.tinypic.com/67phlu.png[/IMG]
[quote=Astatin;419403]Ula dur bende biladere bir miktar cumhuriyet altını teslim etmiştim.. ben de bir ekiple denetlettireyim:D
Bu arada fileksi niki seksi, özel bir soru sorabilirmiyim..benim hisse nedne tavan olmuyor hadji :)[/quote]
Patron sürekli takip etme yükselir o :D
[quote=Astatin;419419]zihin cimnastiği yapak,
a) Dşarısı graşıyor burası duruyor ve hatta yükseliyor. Demekki gredü notu artacak. Burada bir yukaır yapıp sonra basacaklar
b) Dşarısı graşıyor burası duruyor ve hatta yükseliyor. Demekki gredü notu artacak.O esnada zaten dışarııs düşmüş olduğu için toparlamaay başlayacak ve bizde graşmayıp yükselmeey devam edeceğiz.
c) Gredü notu artmayacak. Bizimki uzatmaları oynuyo
ç) Gredü notu artmayacak ama yine de ranacağız
d) Hiçbiri
e) Bilmiyorum **[/quote]
a ve c ortaya garışık ;)
[quote=Astatin;419427]abiler şundan bir formasyon çıkıyor mu. varmıydı böyle birşeyler...inşallah vardır yukarı yönlü... üstünüze afiyet 2 adet yusuf isimli arkadaşla 3-5-8 oynuyoruz da..kendilerini def etmek istiyorum ama tahta izin vermiyor :)
[IMG]http://i47.tinypic.com/67phlu.png[/IMG][/quote]
Gavurların penny stock'ları gibiymiş senin hisse.Şuan bulunduğu yerden bi zıplama yapabilir gibi geldi bana (bkz: at sineği formasyonu)
[quote=flexy;419428]Patron sürekli takip etme yükselir o :D
Gavurların penny stock'ları gibiymiş senin hisse.Şuan bulunduğu yerden bi zıplama yapabilir gibi geldi bana (bkz: at sineği formasyonu)[/quote]
nassı bakmıyım haciii...taban olduğu seansın ertesi 3 gün %30 prim yapan sonra aheste aheste %15 geri gelen pis karakterli bir şey..bakmak lazım:D
[quote=Astatin;419429]nassı bakmıyım haciii...taban olduğu seansın ertesi 3 gün %30 prim yapan sonra aheste aheste %15 geri gelen[B] pis karakterli bir şey..bakmak lazım[/B]:D[/quote]
.dng.dng spota geçip sakin bi hisse takip edeceğini düşünmüştüm oysa bi an.Adrenalloooo :D
[quote=flexy;419430].dng.dng spota geçip sakin bi hisse takip edeceğini düşünmüştüm oysa bi an.Adrenalloooo :D[/quote]
yok haci biz sözde değil özde vobcuyuz...spotta bir okazyon yapıyım diyorum arada..adro nerede biz oradayız...adreno deyince sony xperia V, sony deyince de sony "vaio duo 11" geldi aklıma..gelir gelmez alıyorum..son kararım..tabi fiyatı çook abartmazlarsa...hem Ultrabook, hem Notepad hem de tablet haciii... üstelik Made In Japan mış...kessin alıyorum keessin..
[URL]http://www.teknokulis.com/Haberler/Donanim/2012/10/15/sony-vaio-duo-11--windows-8-tablet-bu-ay-cikiyor[/URL]
[quote=Astatin;419431]yok haci biz sözde değil özde vobcuyuz...spotta bir okazyon yapıyım diyorum arada..adro nerede biz oradayız...adreno deyince sony xperia V, sony deyince de sony "vaio duo 11" geldi aklıma..gelir gelmez alıyorum..son kararım..tabi fiyatı çook abartmazlarsa...hem Ultrabook, hem Notepad hem de tablet haciii... üstelik Made In Japan mış...kessin alıyorum keessin..
[URL]http://www.teknokulis.com/Haberler/Donanim/2012/10/15/sony-vaio-duo-11--windows-8-tablet-bu-ay-cikiyor[/URL][/quote]
bu tarz bişi bakıyorum bende hem pili uzun giden hem mobil..samsungun win 8 li bu konseptte ürünleri çıkmış hepsiburda'da 2500 civarı satılıo
üflediler yine voba..
[quote=flexy;419435]üflediler yine voba..[/quote]
valla bence vob artı kapatır....ama bence..
1 kontart şekişl olsun deyu lonkladım 725 den :) hehe du bakalım çökecek mi
fırtdışı pörtledi
[quote=flexy;419439]fırtdışı pörtledi[/quote]
:p biz yurtdışı %2 eksiyken +%5 yapmış bir neslin evlatlarıyız:p
[quote=flexy;419434]bu tarz bişi bakıyorum bende hem pili uzun giden hem mobil..samsungun win 8 li bu konseptte ürünleri çıkmış hepsiburda'da 2500 civarı satılıo[/quote]
bugün ipad mini tanıtılacak, eğer ederinden fazla bişi istemezlerse mobility olayını onunla halletmeyi düşünüyorum.Pil olayını iyi hallediyo apple yaw.
vobun havasını biraz almaları lazım yükselicekse, bahalım bahalım.
[quote=flexy;419444]vobun havasını biraz almaları lazım yükselicekse, bahalım bahalım.[/quote]
valla onu dokuzu anlamam..bence yükselcek bu gün..1 kontrat longu 88000 e kavırmaya yazdım bile:::
[quote=Astatin;419446]valla onu dokuzu anlamam..bence yükselcek bu gün..1 kontrat longu 88000 e kavırmaya yazdım bile:::[/quote]
Spot kapandıktan sonra yanabilir gibi patron
randır bizi flexi...
[quote=Astatin;419448]randır bizi flexi...[/quote]
Tak huniyi o zaman asti .kom gidiyoruz ::: kompiter cevap ver
bak nası sinsi sinsi çıkıo görüyo musun? :D 25'er 25'er
şov maksatlı 1 adet longu tutuyorum :) hehe..bugün 88 den almayan yarın 89000 alır..ve tabi yada 87000 den hehehe..iyi akşamlar
[quote=Astatin;419452]şov maksatlı 1 adet longu tutuyorum :) hehe..bugün 88 den almayan yarın 89000 alır..ve tabi yada 87000 den hehehe..iyi akşamlar[/quote]
haciii
100 bin 200 bin diyen yok nerde 2010daki atmosferler lönk tabee 150 binciler gelene gadan...
seçuklu projekşın live on yutüp gold üwww
[quote=Astatin;419431]yok haci biz sözde değil özde vobcuyuz...spotta bir okazyon yapıyım diyorum arada..adro nerede biz oradayız...adreno deyince sony xperia V, sony deyince de sony "vaio duo 11" geldi aklıma..gelir gelmez alıyorum..son kararım..tabi fiyatı çook abartmazlarsa...hem Ultrabook, hem Notepad hem de tablet haciii... üstelik Made In Japan mış...kessin alıyorum keessin..
[URL]http://www.teknokulis.com/Haberler/Donanim/2012/10/15/sony-vaio-duo-11--windows-8-tablet-bu-ay-cikiyor[/URL][/quote]
üçü bi arada mı? usta...peki normal pc pro ları çalışıyo mu bunda..?? eğer öyleyse, süper bişiy...mevcut olanın turşusunu kuruyorum, usta.. :D:D.dng
Şöyle piyasa yorumlarına bayılıyorum ; "pozitif görünümlü yatay bir açılış" :D Annesi ve babası zenci ama çocuk beyaz tenli gibi bişi bu herhalde ahahha
[quote=obsidyen;419469]üçü bi arada mı? usta...peki normal pc pro ları çalışıyo mu bunda..?? eğer öyleyse, süper bişiy...mevcut olanın turşusunu kuruyorum, usta.. :D:D.dng[/quote]
obsi patron, söylenenler doğruysa win 8 de xp,vista,7 de kullanılan programlar çalışacakmış.Düşünsene masada çalışırken önünde, dışarı çıktığında hop çıkarıyosun yuvasından 3g ile her yerde işe devam.Yüzsüzlük olmasa bide telefon özelliği olsaydı diyecektim ama ayıp artık :D:D
[quote=obsidyen;419469]üçü bi arada mı? usta...peki normal pc pro ları çalışıyo mu bunda..?? eğer öyleyse, süper bişiy...mevcut olanın turşusunu kuruyorum, usta.. :D:D.dng[/quote]
valla patron öyle görünüyor..teknik config e bakarsan zaten normal bir notebook dan farkı yok.. i7 işlemci, 256 hdd 4 ram, win8....ister klavyele ister parmak ekrana dokindir ister kalemle yaz ekrana...üstelik hala 1.35 kg :) kesin alacağım ben.. kesiinnnn...
[quote=flexy;419471]obsi patron, söylenenler doğruysa win 8 de xp,vista,7 de kullanılan programlar çalışacakmış.Düşünsene masada çalışırken önünde, dışarı çıktığında hop çıkarıyosun yuvasından 3g ile her yerde işe devam.Yüzsüzlük olmasa bide [B]telefon özelliği[/B] olsaydı diyecektim ama ayıp artık :D:D[/quote]
NFC desteği olduğuna göre sim kartta bir tarafına sokuluyordur diye düşünüyorum..
Ula bu SONY nin bana reklam parası ödemesi lazım ha..:::
şimdi bu cihazı bedavaya getirmek için bugün ne yapabiliriz? VOB da daytrade veya spotta çıtır veya akşam şans topu...hımmm.. en yüksek kazanma olasılıklı şans topu görünüyor :) oynayam bari...
bu arada bugün seans kaçta bitiyor
...apple ında android in de ** :)
aluuu bugün seans kaçta bitiyor Spot..aluu
[quote=astatin;419476]aluuu bugün seans kaçta bitiyor spot..aluu[/quote]
12:30
ii bayramlar
[quote=selçuklu;419483]ii bayramlar[/quote]
Rüzgar gibi geçtin forumdan patron :D
tüm topiklere selçuklu ceday saldırısı olmuş :) ii bayramlar selçuklu gral.. ben de herkesin bayram(lar)ını kutlarım
Bayramlarımız kutlu olsun :D iyi tatiller :)
[QUOTE=Astatin;419494]tüm topiklere selçuklu ceday saldırısı olmuş :) ii bayramlar selçuklu gral.. ben de herkesin bayram(lar)ını kutlarım[/QUOTE]
ii bayramlar patron .... hörmetler
cümleden herkesin bayramını kutluyorum..selamlar, saygılar...leleleT..CT..C.lelele