DS:
1666 long
sl=1661
tp=1678
l=20
Printable View
DS:
1666 long
sl=1661
tp=1678
l=20
Altın gibi sert hareket yapan bir piyasada ,sl gibi tp i de önceden girmek gerek,ama hiçbir swing sistem piyasanın nereye gideceğini önceden söylemez,...
bu durrumda daytrdade sistemim tp i de önceden verdiği için daha avantajlı...
Saraylı hocam kolay gelsin.http://stockcharts.com/c-sc/sc?s=$XU100&p=D&b=5&g=0&i=t30788721922&r=1359969891724
günlük stockcharrtan baktığım grafik bu şekilde çok küçük geliyor..dolayısıyla çizgileri ve kutuları göremiyorum..nasıl düzeltebilirim..
[quote=cem20;431698]Saraylı hocam kolay gelsin.http://stockcharts.com/c-sc/sc?s=$XU100&p=D&b=5&g=0&i=t30788721922&r=1359969891724
günlük stockcharrtan baktığım grafik bu şekilde çok küçük geliyor..dolayısıyla çizgileri ve kutuları göremiyorum..nasıl düzeltebilirim..[/quote]
sayfada renko yazan kutucuğun yanında "size" yazıyo,onu landscape yapın,muhtemelen küçük boyutta kalmıştır..
piyasa 1665 civarında duruyor,
bi iş için çıkmam gerekiyor,öğleden sonra devam edeceğim,
poz lar açık,stoplar belli...:)))
[quote=saraylı;431727]piyasa 1665 civarında duruyor,
bi iş için çıkmam gerekiyor,öğleden sonra devam edeceğim,
poz lar açık,stoplar belli...:)))[/quote]
geldim,
piyasa stoplara yaklaşmış ama 2 poz da açık halen...:)
2. tradede poz lar l=20 ile fazla oldu biraz,...:::
neyse 3.işlemde ona dikkat ederim.
hadi yavrum yürü son düzlük...::::..:
ha gayret az kaldı 78 e...:cool:
yukarda 70-75-80 dirençleri var,aşağıda ise 64 ve 58 destekleri var...
ilk dirençte takıldı,ya da öööle yapıyo...:::
DS için tp=1678 idi..
ama 1676 üzerine gelirse kapatırım,yani tp i öne çekmiş olurum,kaldıraç yüksek,illa şuraya gitmeli diye israr etmek yokkkk!!
SS ise sinyale bağlı zaten..
30' lıkta altında öğleden sonraki dipte bullish engulfing pattern var,daha yukarı yolu olmalı...::::confused:
ahhha ... saraylı abi .. ve altın analiz ediyo ... .... .brv.brv.brv
abi longum bende .... gol olsun ... ralli olsun ... bi milyon çiçek açsın ....
...yine Market Profile da dünkü point of control =1664.20 de ve bugünkü desteğin nedeni bu...:rolleyes:
[quote=selçuklu;431904]ahhha ... saraylı abi .. ve altın analiz ediyo ... .... .brv.brv.brv[/quote]
vayy Selçuklum naber abim....lelele:::.brv
[quote=selçuklu;431905]abi longum bende .... gol olsun ... ralli olsun ... bi milyon çiçek açsın ....[/quote]
abim bugün için 1678 hatta biraz üzerini bekliyorum,ama nazlanıyorlar,:::
bugün geçerli dünkü pivot ta 1680 de yaklaşık,zaten orası direnç oldu şimdilik,...
abi bak ... ben geldim ... gol oluyo ... :::::: .lelele.lelele.lelele
...kır lan şu 70 i yukarı....:::
bu işin sanalı gerçeği farketmiyo valla,adrenalin aynı..:..::..:
[quote=saraylı;431909]bugün geçerli dünkü pivot ta 1680 de yaklaşık,zaten orası direnç oldu şimdilik,...[/quote]
70 diyecektim yanlış olmuş...:::
[quote=selçuklu;431915]abi bak ... ben geldim ... gol oluyo ... :::::: .lelele.lelele.lelele[/quote]
eyvallah abim,gerisi gelsin daha ....brv
saraylı abi ... geçen jelibon patronun topiğe gönderdiydim ... yeşil ok hedef gibi abi .... altında ... çanağımsı falan TA ya da uygun ... :D
[IMG]http://g1301.hizliresim.com/15/z/jlq7r.png[/IMG]
[quote=selçuklu;431919]saraylı abi ... geçen jelibon patronun topiğe gönderdiydim ... yeşil ok hedef gibi abi .... altında ... çanağımsı falan TA ya da uygun ... :D
[/quote]
abicim ben öyle saymıyorum ama,bilmem belki de öyledir yani...:..:
1795 teki tepeden aşağı itki gibiş sayıyorum...ov li hedef 1500 civarı olabilir,ama ne desem boş sisteme bakıyorum zaten...:rolleyes:;):::
1670 pivotundaki dirence takılmış numarası yapıyor bence,:::.kom
ama kırmalı bugün,.dng
Bu arada SS nin 1666 daki al sinyali iyice kuvvetlenmiş durumda,galiba geceye uzun girecek..:::
DS in pozunu ise kapatacam,ama uygun yer arıyorum..:::.boks.
bol kazançlar saraylı abi, selçuklu üstad
bende longum onsda. 3 parça halinde. 1676,1686,1706 kar al yazılı. bu hafta 1706 görülür gibime geliyor. 1660 altı elbette SL
[QUOTE=selçuklu;431919]saraylı abi ... geçen jelibon patronun topiğe gönderdiydim ... yeşil ok hedef gibi abi .... altında ... [B][COLOR="Red"]çanağımsı falan TA ya da uygun[/COLOR][/B] ... :D[/QUOTE]
saraylı abi .. .buydu graf ... fincan gulp ... olursa .. iyi yani ... çok yordu bu altın beni ....
[IMG]http://b1302.hizliresim.com/16/4/jrx3g.png[/IMG]
[quote=saraylı;431924]1670 pivotundaki dirence takılmış numarası yapıyor bence,:::.kom
ama kırmalı bugün,.dng[/quote]
kırdı bence....boks.
[quote=matador38;431932]bol kazançlar saraylı abi, selçuklu üstad
bende longum onsda. 3 parça halinde. 1676,1686,1706 kar al yazılı. bu hafta 1706 görülür gibime geliyor. 1660 altı elbette SL[/quote]
vay abim naber yaaa...:::.brv
1682.12 cuma tepesi var ya,ordan bi kötek yerse aşağı yönde dikkat et bence abim...:(:rolleyes:
[quote=selçuklu;431934]saraylı abi .. .buydu graf ... fincan gulp ... olursa .. iyi yani ... çok yordu bu altın beni ....
[IMG]http://b1302.hizliresim.com/16/4/jrx3g.png[/IMG][/quote]
abim bence öyle olmaycak gibi ,aşağı yön bence ov de ve uv de hatta...
[QUOTE=saraylı;431937]vay abim naber yaaa...:::.brv
1682.12 cuma tepesi var ya,ordan bi kötek yerse aşağı yönde dikkat et bence abim...:(:rolleyes:[/QUOTE]
iyim abi vobda savaşıyoruz hala. ne pala yendi ne ben :)
demo matriksde renko sormuşun ama sanırsam arkadaşlar cevaplamış :confused:
bu arada 1/3 kar aldı onsda .lelele
...bu arada 1676 üzerinden DS pozunu kapadım,tp e gelmeden...
yalnız platform karı yanlış yazdı:(:mad: neyseki son anı not almıştım:
DS bugün: 126.000.-tl civarında..
SS halen long...
[quote=matador38;431939]iyim abi vobda savaşıyoruz hala. ne pala yendi ne ben :)
demo matriksde renko sormuşun ama sanırsam arkadaşlar cevaplamış :confused:
bu arada 1/3 kar aldı onsda .lelele[/quote]
iyi abim memnun oldum,renkoyu hallettiler sağolsunlar,
ben vobdan altına geçtim ama yağmurdan kaçıp doluya yakalndık::::..::..:
ne feci piyasa bu....boks.
[QUOTE=saraylı;431938]abim bence öyle olmaycak gibi ,aşağı yön bence ov de ve uv de hatta...[/QUOTE]
kötü haber abi o zaman ... ne diyeyim .. kısmet ... :o
[quote=selçuklu;431942]kötü haber abi o zaman ... ne diyeyim .. kısmet ... :o[/quote]
ew tabi bu yanılabilirim de ...:confused:
ben sistemle gidiyorum...
[QUOTE=saraylı;431938]abim bence öyle olmaycak gibi ,aşağı yön bence ov de ve uv de hatta...[/QUOTE]
bencede 1526 dibinden 1 ve 2 oldu.
bu arada ons işlemlerimde gerçek ama çok cüzi miktarda. batışını kabul ettiğim miktarlarda yani :)
[QUOTE=matador38;431944]bencede 1526 dibinden 1 ve 2 oldu.
bu arada ons işlemlerimde gerçek ama çok cüzi miktarda. batışını kabul ettiğim miktarlarda yani :)[/QUOTE]
matador patron .. projeksyonel olarak benzer düşünüyorz o zaman ...
[quote=saraylı;431901]DS için tp=1678 idi..
ama 1676 üzerine gelirse kapatırım,yani tp i öne çekmiş olurum,kaldıraç yüksek,illa şuraya gitmeli diye israr etmek yokkkk!!
SS ise sinyale bağlı zaten..[/quote]
[quote=saraylı;431940]...bu arada 1676 üzerinden DS pozunu kapadım,tp e gelmeden...
yalnız platform karı yanlış yazdı:(:mad: neyseki son anı not almıştım:
DS bugün: 126.000.-tl civarında..
SS halen long...[/quote]
1676 üzerinde dediğim gibi daytrade i kapadım bu günlük,platformda kapatıp açınca düzeldi,
şu anda 125.687.- olmuş durumda bu günlük...
yalnız güniçi 70000 e kadar düştü,aman Allah tam depresyonluk yani,bu 60 kaldıraç çok yüksek ağalar...aman haa....::::::
SS halen longda...
eğer geceye kadar bi sinyal verirse yazacam,
daytrade zaten bugünlük bitti...
biraz dinleneyim....uyk
[quote=saraylı;431947]SS halen longda...
eğer geceye kadar bi sinyal verirse yazacam,
daytrade zaten bugünlük bitti...
biraz dinleneyim....uyk[/quote]
SS:
1674 short
sl=1680
L=25 ( sermaye 122.370.- yazıyo...:::)